Samlinger af historiske optegnelser tilføjet i april og maj 2022

Samlinger af historiske optegnelser tilføjet i april og maj 2022

Vi er glade for at kunne annoncere offentliggørelsen af 1,3 milliarder historiske optegnelser i 37 samlinger fra hele verden, herunder: USA, Storbritannien, Belgien, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Italien, Portugal, Rumænien, Skotland, Spanien, Schweiz, Tyskland, Rumænien, Skotland, Spanien og Ukraine. Samlingerne omfatter fødsels-, ægteskabs-, døds-, militær-, folketællings-, avisoptegnelser og meget mere. Mange af samlingerne indeholder billeder af høj kvalitet sammen med indekset. Med denne opdatering er det samlede antal historiske optegnelser på MyHeritage nu nået op på 18,2 milliarder.

Her er en liste over de nye samlinger.

SamlingBeskrivelse Antal optegnelserLink til søgning

Navneindeks fra aviser, USA og Canada, opdateret
Et indeks over navne fra amerikanske og canadiske avissamlinger med billeder1.242.085.497 optegnelser er tilføjet i denne opdatering. Samlingen har nu 2.250.023.697 optegnelser i alt.Søg i samlingen nu

USA folketællingen fra 1950
Et indeks af høj kvalitet over manuelt transskriberede optegnelser fra USA's folketælling i 1950. Dækker adskillige stater og territorier, med billeder.7.433.692 optegnelserSøg i samlingen nu

Folketælling USA 1950 (AI-Index)
Et mindre nøjagtigt indeks over automatisk transskriberede optegnelser fra USA's folketælling i 1950, som er oprettet ved hjælp af AI og maskinlæringsalgoritmer. Dækker alle stater og territorier, med billeder63.562.384 optegnelserSøg i samlingen nu

Storbritannien, register over døde, 1908-2022, opdateet
Et indeks over dødsoptegnelser fra England, Skotland, Wales og Nordirland indenfor Storbritannien5.272.810 optegnelser tilføjet i denne opdatering. Samlingen har nu 11.645.790 optegnelser i altSøg i samlingen nu

1939 Register for England og Wales, opdateret
Et register over personer, der boede i England og Wales i 19391.320.572 optegnelser tilføjet i denne opdatering. Samlingen har nu i alt 11.018.970 optegnelserSøg i samlingen nu

Belgien, Antwerpen, Civilregistrering af fødsler
Et indeks over civile fødselsregistreringer fra Antwerpen mellem årene 1588 og 1913 med billeder483.486 optegnelser
Søg i samlingen nu

Civilt registrerede dødsfald i Antwerpen, Belgien
Et indeks over civile dødsregistreringer fra Antwerpen mellem årene 1588 og 1913 med billeder732.848 optegnelser
Søg i samlingen nu

Belgien, Østflandern, borgerlig registrering af fødsler
Et indeks over borgerlige fødselsregistreringer i Østflandern, Belgien, mellem 1541 og 1914 med billeder497.897 optegnelserSøg i samlingen nu

Civilt registrerede dødsfald i Belgien og Østflandern
Et indeks over civile dødsregistreringer fra den østflanderske provins i Belgien med billeder851.746 optegnelserSøg i samlingen nu

Belgien, Liège, civil registrering af fødsler
Et indeks over civile fødselsregistreringer fra Liège-provinsen i Belgien mellem 1621 og 1914545.977 optegnelserSøg i samlingen nu

Belgien, Limburg, borgerlig registrering af fødsler
Et indeks over civile fødselsregistreringer fra Limburg, Belgien mellem 1798 og 1906107.789 optegnelserSøg i samlingen nu

Belgien, Namur, borgerlig registrering af dødsfald
Et indeks over civile dødsregistreringer fra Namur, Belgien, mellem 1800 og 1912320.549 optegnelserSøg i samlingen nu

Frankrig, Calvados, Militære Registreringskort
Et indeks over militærindkaldelseskort fra Calvados, Frankrig for mænd født mellem 1867 og 1921290.660 optegnelser
Søg i samlingen nu

Frankrig, Rhône, Militære Registreringskort
Et indeks over militærregistreringskort fra Rhône, Frankrig for mænd, der er født mellem 1865 og 193261.389 optegnelserSøg i samlingen nu

Tyskland, Bergen-Belsen, Fangere i koncentrationslejren
Et register over jødiske fanger fra koncentrationslejren Bergen-Belsen i Tyskland29.097 optegnelserSøg i samlingen nu

Tyskland, Hessen, Dødsindeks
Et indeks over dødsoptegnelser fra Hesse, Tyskland mellem 1848 og 1990 med billeder8.491.890 optegnelserSøg i samlingen nu

Tyskland, Nordrhein-Westfalen (Arnsberg, Detmold og Münster), dødsfald 1874-1938, opdatering
An exclusive index of death optegnelser from North Rhine Westphalia, Germany with images2.675.150 optegnelser tilføjet i denne opdatering. Samlingen har nu i alt 11.018.970 optegnelserSøg i samlingen nu

Italien, Trento, Diocese di Trento, katolske kirkes dåb
Et register over dåbsoptegnelser fra Diocese of Trento, Italien mellem 1548 og 19371.801.828 optegnelserSøg i samlingen nu

Italien, Trento, Diocese di Trento, katolske kirkes dødsfald
Et register over dødsoptegnelser fra Diocese of Trento, Italien mellem 1548 og 193739.286 optegnelserSøg i samlingen nu

Italien, Napoli, Barano d'Ischia, borgerlig registrering af fødsler
Et indeks over borgerlige fødselsregistreringer fra Barano d'Ischia, Napoli, Italien fra 1809 til 192950.166 optegnelserSøg i samlingen nu

Italien, Napoli, Barano d'Ischia, borgerlig registrering af dødsfald
Et indeks over borgerlige dødsregistreringer fra Barano d'Ischia, Napoli, Italien fra 1809 til 192941.111 optegnelserSøg i samlingen nu

Italien, Teramo, borgerlig registrering af fødsler
Et indeks over borgerlige fødselsregistreringer fra Teramo, Italien fra 1866 til 191431.957 optegnelserSøg i samlingen nu

Italien, Teramo, borgerlig registrering af dødsfald
Et register over borgerlige dødsregistreringer fra Teramo, Italien fra 1866 til 1914167.977 optegnelserSøg i samlingen nu

Portugal, Porto, katolske kirkedåb
Et indeks over dåb, fra Porto og Viana do Castelo, Portugal, fra 1535 til 1949495.487 optegnelserSøg i samlingen nu

Portugal, Setúbal, katolsk kirkedåb
Et indeks over dåb fra Setúbal, Portugal fra 1555 til 1911257.850 optegnelserSøg i samlingen nu

Portugal, Setúbal, katolske kirkes dødsfald
Et indeks over dødsfald fra Setúbal, Portugal fra 1555 til 1911153.446 optegnelserSøg i samlingen nu

Rumænien, Claims Conference
Et indeks over jødiske personer, der boede i Rumænien under Anden Verdenskrig166.317 optegnelserSøg i samlingen nu

Skotland, Indlæggelser på sindssygeanstalt
Et indeks over optegnelser om mental sundhed fra National Archives of Scotland i Edinburgh117.883 optegnelserSøg i samlingen nu

Spanien, Córdoba, kommunale optegnelser af fødsler
Et indeks over fødselsoptegnelser fra Córdoba, Spanien fra 1509 til 194797.847 optegnelserSøg i samlingen nu

Spanien, Córdoba, kommunale dødsoptegnelser
Et indeks over dødsoptegnelser fra Córdoba, Spanien fra 1509 til 1947113.809 optegnelserSøg i samlingen nu

Spanien, Malaga, kommunale fødselsregistre
Et indeks over fødselsoptegnelser fra Málaga, Spanien fra 1760 til 1956415.254 optegnelserSøg i samlingen nu

Spanien, Malaga, kommunale optegnelser over døde
An index of death optegnelser from Málaga, Spain from 1760 to 1956385.822 optegnelserSøg i samlingen nu

Spanien, Sevilla, kommunale fødselsoptegnelser
An index of birth optegnelser from Sevilla, Spain from 1293 to 1966183.263 optegnelserSøg i samlingen nu

Schweiz, Bern, borgerlig registrering af fødsler
Et indeks over borgerlige fødselsregistreringer fra Bern, Schweiz52.999 optegnelserSøg i samlingen nu

Schweiz, Bern, borgerlig registrering af dødsfald
Et indeks over borgerlige dødsregistreringer fra Bern, Schweiz32.168 optegnelserSøg i samlingen nu

Sub-Carpathia, jødiske fødselsoptegnelser
Et register over jødiske fødselsoptegnelser fra dele af de tidligere ungarske amter Bereg, Máramaros, Ugocsa og Ung, som nu er en del af Ukraine204.316 optegnelserSøg i samlingen nu

Samling af kendte kunstnere
Et indeks over berømte kunstnere gennem historien373.133 optegnelserSøg i samlingen nu

Nedenfor kan du finde mere detaljerede oplysninger om de nye samlinger.

Navneindeks fra aviser, USA og Canada — opdateret

Denne samling er et struktureret navneindeks, der er uddraget fra eksisterende samlinger af amerikanske og canadiske aviser i fri tekst på MyHeritage. Optegnelserne indeholder typisk en persons navn, et tekststykke, der nævner personen i avisen, avisens titel, dato og sted for offentliggørelsen. Nogle optegnelser vil også indeholde yderligere søgbare oplysninger, f.eks. navnet på en ægtefælle og bopælsstedet. Årstal og steddækning i denne samling varierer meget.

Navne i denne samling er uddraget via maskinlæringsteknologi og kan indeholde fejl begrundet i Optisk Character Recognition (OCR) teknologien og den automatiske uddragelse. Brugere opfordres til at rette sådanne fejl ved at bruge “Foreslå et alternativ” funktionen som kan findes på alle siderne i samlingen.

At søge i denne samling giver flere fordele sammenlignet med at søge i fritekst-samlingerne fra disse aviser. Takket være dens strukturerede navneindeks understøtter denne samling synonymer i søgeresultaterne (f.eks. finder den Andy når du søger på Andrew etc.) og den vil anvende synonymer forskelligt på for- og efternavne. Den tillader også søgninger på personer og deres ægtefælle, hvilket ikke er muligt i fritekst-samlingerne. Derudover bruger den MyHeritages Global Name Translation™ teknologi således at søgninger på et fremmedsprog som f.eks. hebraisk eller russisk vil give resultater fra aviser på engelsk.

Aviser er en vigtig resource for slægtsforskning og familiehistorie, da de indeholder nekrologer og andre vigtige oplysninger såsom notitser om fødsler, ægteskaber og dødsfald. Derudover indeholder samfundssider og lokale artikler rige informationer om aktiviteter og begivenheder i lokalsamfundet og giver ofte detaljer om de involverede personer.

Denne samling vil blive jævnligt opdateret i fremtiden og optegnelser vil blive tilføjet til navneindekset fra yderligere aviser.

Søg i Navneindeks fra aviser, USA og Canada

USA folketællingen fra 1950

Folketællingen fra 1950 blev gennemført i hele det amerikanske fastland og dets territorier i april og maj 1950. For alle personer inkluderer den navne, alder, bopælsadresser, relationer, husstande, køn, fødested, civilstand og andre fakta. Alle optegnelserne indeholder billeder og er gratis at få adgang til, se og gemme. Det søgbare indeks indeholder i øjeblikket alle optegnelser fra Alaska, Amerikansk Samoa, Delaware, Guam, Hawaii, Nevada, New Hampshire, Panama-kanalzonen, Puerto Rico, Rhode Island, South Dakota, Utah, Vermont, Virgin Islands, Wyoming, Indian Reservation Schedules og de oversøiske øer Canton, Johnston, Midway og Wake.

For at udfylde hullet, indtil alle stater er blevet offentliggjort, har MyHeritage brugt maskinlæring og algoritmiske teknikker til at skabe et gratis eksklusivt AI-indeks for folketællinger. Først blev billederne af 150 millioner amerikanere, der optræder i den amerikanske folketælling fra 1950, scannet, og navnene blev identificeret ved hjælp af teknologier til tekstgenkendelse af håndskrift. Denne teknologi er ganske vist kraftfuld, men kan ikke afkode alle navne præcist. MyHeritage anvendte derefter algoritmiske teknikker til at fjerne navne, der virkede ukorrekte. Resultatet er dette indeks med 63 millioner navne, der blev udtrukket med større sikkerhed.

Selv om maskinlæring og algoritmiske teknikker har gjort det muligt for os at analysere store datamængder med rekordfart, betragtes indekset stadig som meget ubearbejdet og indeholder fejl. Registrene bør behandles med forsigtighed, og de linkede folketællingsbilleder bør gennemgås for at verificere oplysningerne i hver enkelt optegnelse.

I de kommende uger og måneder vil MyHeritage fortsætte med at offentliggøre manuelt kuraterede indekser af høj kvalitet stat for stat, indtil det amerikanske folketællingsindeks for 1950 er færdigt.

Søg i USA’s folketælling fra 1950 og USA’s folketælling AI-indeks fra 1950.

Storbritannien, register over døde, 1908-2022, opdateret

Denne samling indeholder et register over dødsoptegnelser fra England, Skotland, Wales og Nordirland. Optegnelserne kan indeholde forskellige oplysninger om den afdøde, bl.a. fulde navn, køn, fødselsdato, alder ved døden, dødsdato samt dødssted.
Størstedelen af optegnelserne i dette register er fra England, men registret omfatter optegnelser fra alle postnummerområder i Storbritannien samt i kronbesiddelserne Jersey og Isle of Man.

Søg i Storbritannien, register over døde, 1908-2022

1939 Register for England og Wales, opdateret

Registreringen af England og Wales i 1939 blev foretaget den 29. september 1939. Der blev tilføjet 1,3 millioner optegnelser ved denne opdatering, hvilket bringer det samlede antal optegnelser op på 34,4 millioner. For hvert medlem af husstanden blev der registreret navn, køn, adresse, fødselsdag, ægteskabelig status, opholdssted og beskæftigelse. Denne samling af er, for slægtsforskere og familiehistorikere, en vigtig erstatning for folketællinger. Hele folketællingen for 1931 gik til grunde i en brand og der blev ikke udført folketælling i 1941. Dette gør at 1939 registreringen er den mest komplette erstatning for folketællinger over befolkningen i England og Wales imellem 1921 og 1951.

1939 Register blev udført på samme måde som en folketælling og indeholder lignende informationer. En vigtig forskel for slægtsforskere er at registret indeholder hele fødselstidspunktet for hver person, hvorimod de traditionelle folketællinger som blev udført i England og Wales kun indeholdt hver persons alder.

Oplysningerne i denne samling blev indsamlet med loven National Registration Act af 1939 – en nødforanstaltning i begyndelsen af anden verdenskrig. 65.000 tællingskommisærer leverede formularerne forud for den officielle registeringsdag. Fredag d. 29. september 1939 (National Registration Day) blev husstandene anmodet om at skrive de forlangende oplysninger på de udfyldte blanketter. Den følgende søndag og mandag besøgte de lokale tællingskommisærer alle husstande, kontrollerede og indsamlede de udfyldte blanketter og udstedte et identitetskort til alle beboerne i husstanden.

Af 42 millioner personers optegnelser i denne samling er 8.2 millioner stadig spærret p.gr.a. beskyttelse af privatliv og yderligere ca. 700.000 fremstår uden fuldstændig navn. Informationer i optegnelserne er spærret for personer der er født for mindre end 100 år siden, dog med undtagelse hvis der er match til en registreret optegnelse om død. Disse spærrede optegnelser vil blive offentliggjort en gang årligt fremover.

Søg i 1939 Register for England og Wales

Belgien, Antwerpen, Civilregistrering af fødsler

Denne samling indeholder civil registrering af fødsler fra Belgien National Archives mellem årene 1588 til 1913. Registreringerne kan omfatte barnets navn, fødselsdato og sted, køn og forældrenes navne.

Søg i Belgien, Antwerpen, Civilregistrering af fødsler

Civilt registrerede dødsfald i Antwerpen, Belgien

Denne samling indeholder civilt registrerede dødsfald fra Belgium National Archives mellem 1588 og 1913. Optegnelserne indeholder normalt en persons navn, fødselsår og -sted, dødsår og -sted, fars navn, mors navn og ægtefælles navn.

Søg i Civilt registrerede dødsfald i Antwerpen, Belgien

Belgien, Østflandern, borgerlig registrering af fødsler

Denne samling indeholder civilt registrerede dødsfald fra Belgium National Archives mellem 1541 og 1914. Optegnelserne indeholder normalt en persons navn, fødselsår og -sted, dødsår og -sted, fars navn, mors navn og ægtefælles navn.

Søg i Belgien, Østflandern, borgerlig registrering af fødsler

Civilt registrerede dødsfald i Belgien og Østflandern

Denne samling indeholder civile dødsregistreringer fra Belgiens National Archives, i Østflandern-provinsen Belgien mellem 1541 og 1914. Registreringer omfatter navnet på den afdøde, fødselsdato og fødested, dato og sted for døden, alder ved døden, navne på forældrene, og navnet på den afdødes ægtefælle.

Søg i Civilt registrerede dødsfald i Belgien og Østflandern

Belgien, Liège, civil registrering af fødsler

Denne samling indeholder civilregistreringer af fødsel fra det belgiske nationalarkiv i Liège-provinsen i Belgien mellem årene 1621 til 1914. Optegnelser omfatter typisk barnets navn, fødselsdato og fødselssted samt forældrenes navne. Optegnelser kan også indeholde dåbsdatoen i stedet for fødselsdatoen.

Søg i Belgien, Liège, civil registrering af fødsler

Belgien, Limburg, borgerlig registrering af fødsler

Denne samling fra Limburg-provinsen i Belgien indeholder optegnelser over borgerlige fødselsregistreringer fra Belgien National Archives, mellem årene 1798 til 1906. Optegnelserne omfatter typisk navnet på barnet, fødselsdato og fødested, køn og forældrenes navne.

Søg i Belgien, Limburg, borgerlig registrering af fødsler

Belgien, Namur, borgerlig registrering af dødsfald

Denne samling indeholder optegnelser over borgerlige dødsregistre fra det belgiske nationalarkiv i Namur-provinsen i Belgien, mellem årene 1800-1912. Optegnelser omfatter afdødes navn, fødselsdato og -sted, dato og sted for dødsfald, alder ved død, navne på forældre og navn på afdødes ægtefælle.

Søg i Belgien, Namur, borgerlig registrering af dødsfald

Frankrig, Calvados, Militære Registreringskort

Denne samling er en database med militære hvervekort for mænd født mellem 1867 og 1921. Optegnelserne omfatter soldatens navn, fødselsdato og -sted, bopæl, dato og sted for militær registrering og navnene på soldatens forældre.

Søg i Frankrig, Calvados, Militære Registreringskort

Frankrig, Rhône, Militære Registreringskort

Denne samling består af militære registreringskort for mænd, der er født i 1865-1932. Optegnelserne omfatter soldatens navn, fødselsdato og -sted, bopæl, dato og sted for militær registrering, kildenummer og forældres navne.

Søg i Frankrig, Rhône, Militære Registreringskort

Tyskland, Bergen-Belsen, Fangere i koncentrationslejren

Samlingen, som blev stillet til rådighed for MyHeritage af JewishGen, indeholder 29.097 optegnelser over jødiske fanger fra koncentrationslejren Bergen-Belsen i Tyskland. Optegnelserne kan indeholde for- og efternavn på fangen, fødselsdato og -sted, dato for befrielsen fra Bergen-Belsen og dødsdato og -sted (under eller kort efter befrielsen).

I sjældne tilfælde kan en fanges fødested også være hans eller hendes seneste adresse. Mindebogen følger princippet om at inkludere navne og datoer i henhold til kilderne, og på grund af grænseændringer under Anden Verdenskrig og omdøbning af steder har nogle byer forskellige navne.

Søg i Tyskland, Bergen-Belsen, Fangere i koncentrationslejren

Tyskland, Hessen, Dødsindeks

Denne samling omfatter dødsoptegnelser fra flere samfund i det der idag er delstaten Hessen i Tyskland mellem 1848 og 1990. Disse optegnelser blev indekseret og gjort søgbare af MyHeritage. Når oplysningerne er tilgængelige, vil en registrering indeholde afdødes fornavn, fødselsdato og -sted, køn og dødsdato og -sted. Oplysninger om forældrene omfatter fornavn, efternavn og moderens pigenavn.
Fra oktober 1874 blev der oprettet dødsregistre for alle Preussens indbyggere, som omfatter mange af samfundene i denne samling. Folketællinger fra hessiske samfund, der ikke var en del af Preussen, begynder fra januar 1876. Kirkerne fortsatte med at føre traditionelle optegnelser, men staten besluttede også, at hele befolkningens personlige eller civile status skulle registreres.

Søg i Tyskland, Hessen, Dødsindeks

Tyskland, Nordrhein-Westfalen (Arnsberg, Detmold og Münster), dødsfald 1874-1938

I samarbejde med Landesarchiv Nordrhein Westfalen, delstatsarkivet i Nordrhein-Westfalen, har MyHeritage tilføjet 2,6 millioner historiske optegnelser og billeder fra Detmold-området til Nordrhein-Westfalens dødssamling. MyHeritage er den første til at indeksere billederne fra Nordrhein-Westfalens dødssamling med fuld støtte fra Landesarchiv, delstatsarkivet i Nordrhein-Westfalen – hvilket gør oplysningerne i billederne mere tilgængelige og let søgbare end nogensinde før.

Søg i Tyskland, Nordrhein-Westfalen

Italien, Trento, Diocese di Trento, katolske kirkes dåb

Denne samling indeholder katolske kirke optegnelser af dåb fra stiftet Trento (Diocesi di Trento), Italien mellem årene 1548 og 1937. Originale optegnelser er primært på latin og italiensk. Optegnelserne omfatter navnet på barnet, fødselsdato, dato og sted for dåb og forældres navne.

Søg i Italien, Trento, Diocese di Trento, katolske kirkes dåb

Italien, Trento, Diocese di Trento, katolske kirkes dødsfald

Denne samling indeholder katolske kirke optegnelser over dødsfald fra stiftet Trento (Diocesi di Trento), Italien mellem årene 1567 og 1911. Originale optegnelser er primært på latin og italiensk. Optegnelser indeholder normalt navnet på den enkelte, fødselsår, dødsdato og sted. Optegnelserne kan indeholde navne på forældre og ægtefælle.

Søg i Italien, Trento, Diocese di Trento, katolske kirkes dødsfald

Italien, Napoli, Barano d’Ischia, borgerlig registrering af fødsler

Denne samling fra Barano d’Ischia, en kommune i hovedbyen Napoli, Italien indeholder optegnelser over borgerlige fødselsregistreringer mellem årene 1809 til 1929. Optegnelser omfatter typisk barnets navn, fødeår og sted, køn og forældrenes navne.

Søg i Italien, Napoli, Barano d’Ischia, borgerlig registrering af fødsler

Italien, Napoli, Barano d’Ischia, borgerlig registrering af dødsfald

Denne samling indeholder optegnelser over borgerlige dødsregistreringer mellem årene 1809 til 1929 fra Barano d’Ischia en kommune i hovedbyen Napoli, Italien. Registreringer omfatter typisk navnet på den afdøde, fødeår og sted, dødsdato og sted, alder ved døden, navne på forældrene, og navnet på den afdødes ægtefælle.

Søg i Italien, Napoli, Barano d’Ischia, borgerlig registrering af dødsfald

Italien, Teramo, borgerlig registrering af fødsler

Denne samling indeholder optegnelser over borgerlige fødselsregistreringer fra provinsen Teramo, Italien mellem årene 1866 til 1940. Optegnelserne omfatter typisk navnet på barnet, fødselsdato og sted samt forældrenes navne.

Søg i Italien, Teramo, borgerlig registrering af fødsler

Italien, Teramo, borgerlig registrering af dødsfald

Denne samling fra provinsenTeramo i Italien indeholder optegnelser over borgerlige dødsregistreringer mellem årene 1866 til 1940. Optegnelser omfatter typisk den afdødes navn, fødselsår og fødselssted, dato og dødssted, køn og forældrenes navne.

Søg i Italien, Teramo, borgerlig registrering af dødsfald

Portugal, Porto, katolske kirkedåb

Denne samling indeholder katolske kirkeoptegnelser over dåb, skabt af sogne i distriktet Porto og Viana do Castelo, Portugal, mellem årene 1535 og 1949. Originale optegnelser er placeret i Arquivo Distrital de Porto (District Archive of Porto), Portugal. Optegnelserne indeholder typisk navnet på det fødte barn, dåbsdato og sted, sogn og navne på forældre.

Sæg i Portugal, Porto, katolske kirkedåb

Portugal, Setúbal, katolsk kirkedåb

Denne samling indeholder den katolske kirkes optegnelser af dåb, skabt af sogn i distriktet Setúbal, Portugal, mellem årene 1555 og 1911. Optegnelserne omfatter typisk navnet på barnet, dato og sted for dåb og navnene på forældrene.

Søg i Portugal, Setúbal, katolsk kirkedåb

Portugal, Setúbal, katolske kirkes dødsfald

Denne samling indeholder katolske kirke optegnelser over dødsfald, skabt af sogne i distriktet Setuřbal, Portugal, mellem årene 1555 og 1911. Optegnelserne indeholder typisk navnet på det afdøde, fødselsår, dødsdato og sted. Registreringerne kan også indeholde forældrenes navne og ægtefælles navn.

Søg i Portugal, Setúbal, katolske kirkes dødsfald

Rumænien, Claims Conference

Denne samling, som blev stillet til rådighed for MyHeritage af JewishGen, indeholder optegnelser om jødiske personer, der boede i Rumænien under Anden Verdenskrig. Navnene i denne samling stammer fra optegnelser, der findes i det zionistiske centralarkiv og Yad Vashem i Israel, og som er udarbejdet af konferencen om jødiske materielle krav mod Tyskland. Optegnelserne indeholder typisk personens navn, fødselsdato og fødested samt interneringsstedet, hvis det er tilgængeligt.

Søg i Rumænien, Claims Conference

Skotland, Indlæggelser på sindssygeanstalt

Optegnelserne i denne samling stammer fra et sæt, der befinder sig det skotske nationalarkiv i Edinburgh (serie MC7) og benævnes General Register of Lunatics in Asylums. Optegnelserne kan indeholde patientens fulde navn og indlæggelsesdato, institutionens navn, beliggenhed i Skotland samt en dødsdato hvis patienten døde på en anstalt.
Selvom optegnelserne først startede i 1858, indeholder det første bind optegnelser over alle patienter i skotske sindssygeanstalter pr. 1. januar 1858, hvoraf nogle var blevet indlagt så tidligt som 1807. Mange af patienterne i denne samling tilbragte det meste af deres liv på en anstalt.

Søg i Skotland, Indlæggelser på sindssygeanstalt

Spanien, Córdoba, kommunale optegnelser af fødsler

Denne samling indeholder fødselsoptegnelser mikrofilmet og digitaliseret i kommunale arkiver i provinsen Córdoba, Spanien, mellem årene 1509 og 1947. Registreringer omfatter navnet på barnet, fødselsdato og fødested, og navnene på forældrene.

Søg i Spanien, Córdoba, kommunale optegnelser af fødsler

Spanien, Córdoba, kommunale dødsoptegnelser

Denne samling indeholder dødsoptegnelser mikrofilmet og digitaliseret i kommunale arkiver i provinsen Córdoba, Spanien mellem årene 1509 og 1947. Optegnelserne omfatter navnet på den afdøde, fødselsår, dato og dødssted, alder ved døden, navne på forældrene, og navnet på den afdødes ægtefælle.

Søg i Spanien, Córdoba, kommunale dødsoptegnelser

Spanien, Malaga, kommunale fødselsregistre

Denne samling indeholder dødsregistre fra provinsen Malaga som ligger på Spaniens sydkyst, mellem 1760 og 1956. Optegnelserne indeholder normalt personens navn, fødselsdato og sted og navnene på forældrene.

Søg i Spanien, Malaga, kommunale fødselsregistre

Spanien, Malaga, kommunale optegnelser over døde

Denne samling indeholder fortegnelser over døde fra Malaga provinsen, som er beliggende på Spaniens sydkyst. Optegnelserne indeholder normalt personens navn, fødselsår, dødsår og dødssted, fars, mors og ægtefælles navne.

Søg i Spanien, Malaga, kommunale optegnelser over døde

Spanien, Sevilla, kommunale fødselsoptegnelser

Denne samling indeholder kommunale optegnelser af fødsler fra provinsen Sevilla, Spanien mellem årene 1293 og 1966. Optegnelserne indeholder typisk navnet på den enkelte, dato og fødested, og navnene på forældrene.

Søg i Spanien, Sevilla, kommunale fødselsoptegnelser

Schweiz, Bern, borgerlig registrering af fødsler

Denne samling indeholder borgerlige registreringer af dødsfald fra Bern, Schweiz mellem årene 1792 og 1876. Optegnelserne indeholder typisk navnet på den afdøde, fødselsår, dødsdato og sted, forældres navne.

Søg i Schweiz, Bern, borgerlig registrering af fødsler

Schweiz, Bern, borgerlig registrering af dødsfald

Denne samling indeholder borgerlige registreringer af dødsfald fra Bern, Schweiz mellem årene 1792 og 1876. Optegnelserne indeholder typisk navnet på den afdøde, fødselsår, dødsdato og sted, forældres navne og ægtefællens navn.

Søg i Schweiz, Bern, borgerlig registrering af dødsfald

Sub-Carpathia, jødiske fødselsoptegnelser

Denne database, som blev stillet til rådighed for MyHeritage af JewishGen, indeholder jødiske fødselsoplysninger fra Bucovina-regionen, som nu hører til det nordøstlige Rumænien. Optegnelser omfatter barnets navn, deres fødselsdato og sted, forældres navne og registreringsoplysninger. Optegnelser kan også omfatte bedsteforældres navne og vidner og dødsdato.

Søg i Sub-Carpathia, jødiske fødselsoptegnelser

Samling af kendte kunstnere

Denne samling indeholder optegnelser om kunstnere med speciale i maleri, fotografi, skulptur og mere fra det 5. århundrede f.Kr. til det 21. århundrede. De fleste optegnelser er om kunstnere, der har boet i Holland, Frankrig, England, Belgien og Italien. Optegnelser omfatter kunstnerens navn og køn, fødselsdato og -sted, dato og dødssted samt kvalifikationer. Optegnelser kan også omfatte nationalitet, aktivitetsdato og -sted, uddannelse og familieforhold.

Søg i Samling af kendte kunstnere

Eksempler

Folketællingen for skuespillerinden og sangerinden Bette Midler og hendes familie kan findes i den amerikanske føderale folketællingssamling fra 1950. I optegnelsen findes hendes forældres navne, Fred Middler og Ruth Middler; hendes fars erhverv, maler på Navy Yard; navnene og alderen på hendes søskende, Judith, 8, Susan, 5, og Daniel, 1; deres adresse i Honolulu, Hawaii; og Bettes alder på tidspunktet for folketællingen: 4 år gammel.

Census record of Bette Midler [Credit: MyHeritage 1950 United States Federal Census]

Folketælling af Bette Midler [Kilde: MyHeritage 1950 United States Federal Census]

Optegnelsen om den berømte belgiske kunstner Eugenius Carolus van Mieghem kan findes i Belgien, Antwerpen, Samlingen af civilregistreringer af fødsler. I journalen står hans fødselsdato, 1. oktober 1875, hans fødested, Antwerpen, Belgien, og hans fars og mors navne, Henricus Aloysius van Mieghem og Virginia van Damme.

Birth record of Eugenius Carolus van Mieghem [Credit: MyHeritage Belgium, Antwerp, Civil Registration of Births]

Fødselsattest for Eugenius Carolus van Mieghem [Kilde: MyHeritage Belgium, Antwerpen, Civil Registration of Births]

Opsummering

Vores team øger kvaliteten og fremskynder kvantiteten af de historiske optegnelser, vi offentliggør, for at hjælpe vores brugere med at få et gennembrud i deres slægtsforskning.
Det er gratis at søge i de nye samlinger på MyHeritage. Hvis du vil se optegnelser eller gemme optegnelser i dit slægtstræ, skal du have et Data- eller Komplet abonnement.

Hvis du har et slægtstræ på MyHeritage, vil vores Record Matching-teknologier automatisk give dig besked, hvis optegnelser fra disse samlinger matcher dine slægtninge. Du vil derefter kunne gennemgå optegnelsen og beslutte, om du ønsker at tilføje de nye oplysninger til dit træ.

God fornøjelse med de nye samlinger!