Udforsk vielsesoptegnelser gratis i anledning af Valentinsdag

Udforsk vielsesoptegnelser gratis i anledning af Valentinsdag

Valentinsdag er en fejring af kærligheden, og hvilket bedre tidspunkt kan der være til at udforske dine forfædres kærlighedshistorier? I en begrænset periode tilbyder vi gratis adgang til alle vielsesoptegnelser på MyHeritage! Optegnelserne vil være gratis at søge og se fra 13.-19. februar 2023.

Søg gratis i vielsesoptegnelser på MyHeritage

Ud over det romantiske aspekt indeholder vielsesoptegnelser et væld af genealogiske oplysninger og kan være med til at tegne et mere komplet billede af din families historie. Du kan finde ud af, hvor gamle brudeparret var på vielsestidspunktet, hvor brudeparret boede, hvornår og/eller hvor de blev født, navnene på deres forældre, hvor deres forældre blev født, hvad deres erhverv var og meget mere.

MyHeritage er hjemsted for 194 samlinger af vielsessamlinger med 614 millioner optegnelser fra hele verden, hvoraf nogle indeholder smukt scannede billeder, og nogle er eksklusive for MyHeritage. Siden sidste Valentinsdag har vi tilføjet 30 nye samlinger, der indeholder omkring 14 millioner optegnelser fra USA, Storbritannien, Canada, Australien, Frankrig, Finland, Italien, Belgien, Spanien, Portugal, Frankrig, Finland, Italien, Spanien og andre lande.

De danske samlinger inkluderer 3,6 millioner vielsesoptegnelser i samlingen Danmark, ægteskaber, 1635-1916 og yderligere 198.000 optegnelser i samlingen Danmark Borgelige vielser, 1851-1961. Begge er gratis at søge i og se mellem 13.-19. februar 2023.

Normalt kræves der et Komplet- eller Data-abonnement for at se disse optegnelser, men i løbet af disse 7 dage kan du søge og se dem, selv om du ikke har et betalt abonnement. Gratis registrering til MyHeritage vil være påkrævet for personer som ikke er MyHeritage-brugere.

God fornøjelse!

Søg gratis i vielsesoptegnelser på MyHeritage