Hvad er nyt på MyHeritage: Vores grundlægger og administrerende direktør, Gilad Japhet, taler på RootsTech 2023

Hvad er nyt på MyHeritage: Vores grundlægger og administrerende direktør, Gilad Japhet, taler på RootsTech 2023

Vi havde en fantastisk tid på RootsTech, verdens største konference om slægtshistorie, hvor vi deltog med en lang række af foredrag, annonceringer, lotterier, præmier og aktiviteter på standen. Det var en fornøjelse at se så mange bekendte ansigter og møde mange nye. Fredag den 2. marts nød deltagerne en eksklusiv session med Gilad Japhet, grundlægger og administrerende direktør for MyHeritage, hvor han delte detaljer om vores nyligt udgivne funktioner og andre spændende opdateringer, der snart kommer på MyHeritage.

Se optagelsen af Gilads session

Gilad indledte sit foredrag med at fortælle om en fascinerende opdagelse fra sin egen slægtsforskning som en hyldest til sin far, Gideon Japhet, der døde for 10 år siden. Historien er inspirerende, og den indeholder vigtige genealogiske erfaringer. Se videoen for at lære mere!

Gilad talte derefter om MyHeritage’s utrolige pakke af fotofunktioner, senest AI Time Machine™, som giver dig mulighed for at forestille dig selv som en af dine forfædre. Gilad delte eksempler på sig selv og nogle af vores medarbejdere i en række forskellige historiske temaer.

Derefter beskrev Gilad den utrolige værdi af cM Explainer™, en gratis ny funktion, der har ændret den genetiske slægtsforskning ved at forbedre forudsigelserne af slægtskabsforhold for DNA-matches betydeligt. I løbet af præsentationen viste Gilad publikum flere af de unikke funktioner, der gør cM Explainer™ så fantastisk.

Gilad fortalte også om farvekodning af slægtstræer, en ny gratis funktion, der gør slægtstræer nemmere og smukkere at navigere i. Han præsenterede også flere andre produktforbedringer, som blev tilføjet sammen med farvekodning.

Til sidst gav Gilad et smugkig på en eksklusiv ny fotofunktion, der vil blive udgivet meget snart. Der er flere store annonceringer på vej, så hold dig opdateret!