Lås op for fortiden med MyHeritage denne Halloween

Lås op for fortiden med MyHeritage denne Halloween

Oktober bringer mere end bare græskarkrydderi og kostumer; det bringer en chance for at forbinde sig med vores forfædre og afdække deres mystiske historier.

Fra den 27. oktober til den 1. november 2023 tilbyder vi gratis adgang til alle døds-, begravelses-, kirkegårds- og nekrologoptegnelser på MyHeritage. Med 370 samlinger og 881.738.760 optegnelser vil denne særlige Halloween-godbid uden tvivl vække begejstring.

Du kan blandt andet søge gratis i tre danske samlinger med over 2 millioner optegnelser.

Søg i døds-, begravelses-, kirkegårds- og nekrologoptegnelser på MyHeritage

Dødsoptegnelser er en god start på din slægtsforskningsrejse og afgørende for din forskning i slægtshistorie. De indeholder ofte fødsels- og dødsdatoer, navne på familiemedlemmer, sidst kendte adresser og nogle gange endda dødsårsag. De giver et væld af oplysninger, alt sammen på ét sted. De kan derefter fungere som springbræt for yderligere forskning i andre områder af din forfædres liv.

Ud over navne og datoer indeholder dødsoptegnelser nogle gange personlige anekdoter eller nekrologer, der tilføjer et strejf af menneskelighed til de navne, vi finder.

For at få adgang til denne uvurderlige ressource skal du besøge myheritage.dk/halloween og begynde at søge. Hvis du endnu ikke er medlem af MyHeritage, vil du blive bedt om at registrere dig for at få adgang til optegnelserne.

God fornøjelse med de gratis optegnelser og glædelig halloween! 🍂🎃