MyHeritage tilføjer 4,7 millioner historiske optegnelser i oktober 2023

MyHeritage tilføjer 4,7 millioner historiske optegnelser i oktober 2023

I oktober 2023 offentliggjorde vi 4,7 millioner historiske optegnelser fra 19 historiske optegnelsessamlinger fra Litauen, Sverige, Storbritannien og USA. Optegnelserne indeholder vielser, dødsfald, begravelser, nekrologer, folketællinger, retsprotokoller, testamenter og husstandsregistre. Nogle af samlingerne indeholder også billeder. Søg i dem for at opdage en familieskat!

Her er flere detaljer om hver af samlingerne.

SamlingBeskrivelseAntal optegnelserLink til søgning
England, Durham, Stockton-on-Tees begravelserEt indeks over begravelsesoptegnelser fra Stockton-on-Tees, Durham, England fra 1871 og fremefter. Optegnelser indeholder typisk navnet på den afdøde samt dato og sted for begravelsen.106.781 optegnelserSøg i samlingen nu
Litauisk-jødiske husstandsregistre fra LitvakSIG, 1835-1946Et indeks over husstandsregisteroptegnelser vedrørende den litauisk-jødiske (litvakiske) befolkning under det russiske imperium og perioden med det uafhængige Litauen mellem årene 1835 og 1946. Optegnelser inkluderer typisk navne, fødselsdato og -sted, dato og sted for bopæl og forældrenes navn.355.606 optegnelserSøg i samlingen nu
Scotland, Renfrewshire, Paisley fattiglovsoptegnelser Et indeks over fattiglovsoptegnelser fra Paisley, Renfrewshire, Skotland mellem årene 1837 og 1933. Optegnelser indeholder typisk navnet på den person, der ansøger om støtte, fødested, alder og år samt bopæl.186.557 optegnelserSøg i samlingen nu
Sverige, Blekinge, Medelstad RetsafgørelserEt indeks over retsoptegnelser (Domböckerna) fra Medelstadsdistrikt i Blekinge Amt, Sverige mellem 1668 og 1750. Optegnelser indeholder typisk navnet på den person, der er involveret i sagen, samt dato og sted for retssagen.88.277 optegnelserSøg i samlingen nu
Sverige, Stockholm DødsattesterEt indeks over dødsoptegnelser fra Stockholm, Sverige mellem årene 1878 og 1926. Optegnelserne indeholder typisk navnet på den afdøde, alder på dødstidspunktet samt dato og sted for dødsfaldet.170.516 optegnelser
Søg i samlingen nu
Storbritannien, de britiske væbnede styrkers soldatertestamenterEt indeks over testamenter af de soldater, der døde, mens de tjente i de britiske væbnede styrker mellem årene 1865 og 1970. Optegnelserne omfatter typisk navnet på den afdøde, og datoen for dødsfaldet.251.239 optegnelserSøg i samlingen nu
Alabama, Baldwin County vielsesattesterEt indeks over vielsesoptegnelser fra Baldwin County, Alabama, USA. Optegnelserne indeholder typisk navnene på brudgommen og bruden samt datoen for vielsen.93.884 optegnelserSøg i samlingen nu
Alabama, Tuscaloosa County NekrologerEt indeks over nekrologer fra avisen Tuscaloosa News udgivet i Tuscaloosa County, Alabama, USA fra år 1942 og frem. Optegnelserne indeholder typisk afdødes navn, dødsdato, alder på dødstidspunktet og datoen, hvor nekrologen blev udgivet.89.490 optegnelserSøg i samlingen nu
Colorado, Pueblo County NekrologerEt indeks over nekrologer udgivet af avisen The Pueblo Chieftain i Pueblo County, Colorado, USA fra år 1868 og frem. Optegnelserne inkluderer typisk afdødes navn, dødsdato og datoen, hvor nekrologen blev udgivet.177.232 optegnelserSøg i samlingen nu
Florida, Collier County DødsfaldEt indeks over dødsoptegnelser i Collier County, Florida, USA, fra år 1958 og frem. Optegnelserne indeholder typisk navnet på den afdøde, samt dato og sted for dødsfaldet.59.805 optegnelserSøg i samlingen nu
Indiana, Hendricks County NekrologerEt indeks over nekrologer fra Hendricks County, Indiana, USA, fra år 1872 og frem. Optegnelserne omfatter typisk afdødes navn, fødselsdato, dødsdato, begravelsessted, ægtefællens navn, datoen, hvor nekrologen blev offentliggjort, og navnet på den avis, hvor den oprindelige nekrolog blev offentliggjort.174.504 optegnelserSøg i samlingen nu
Massachusetts, Boston passagerlister, 1848-1891Et indeks med optegnelser over passagerer, der ankom til havnen i Boston, Massachusetts, USA mellem årene 1848 og 1891. Optegnelserne inkluderer typisk passagerens navn, fødested, alder, bopæl, destination, ankomstdato og navnet på det skib, passageren rejste med.599.985 optegnelserSøg i samlingen nu
Massachusetts, Worcester, Worcester DødsfaldEt indeks over dødsoptegnelser fra byen Worcester i Worcester County, Massachusetts, USA. Optegnelserne indeholder typisk navnet på den afdøde og dødsdatoen fra 1972 og frem.169.637 optegnelserSøg i samlingen nu
Nebraska FødslerEt indeks over fødselsoptegnelser fra Nebraska, USA fra år 1904 og frem, indeholdende billeder. Optegnelserne indeholder typisk barnets navn, dato og sted for fødslen, certifikatets nummer og forældrenes navne. Billederne i denne samling blev indsamlet gennem Reclaim the Records' enestående arbejde og indsats.516.224 optegnelser tilføjet - ialt 7.027.259 optegnelserSøg i samlingen nu
Nebraska Dødsfald, 1900-1955Et indeks over dødsoptegnelser fra Nebraska, USA, mellem år 1900 og 1955 og frem. Optegnelserne indeholder typisk navnet på den afdøde og dato og sted for dødsfaldet, med billeder.620.784 optegnelser
Søg i samlingen nu
Ohio, Williams County NekrologerEt indeks over nekrologer fra Williams County, Ohio, USA, fra år 1863 og frem. Optegnelserne inkluderer typisk navnet på den afdøde, datoen, hvor nekrologen blev offentliggjort, og navnet på den avis, hvor den oprindelige nekrolog blev offentliggjort.120.730 optegnelserSøg i samlingen nu
1890 Oklahoma Territorial FolketællingEt indeks over optegnelser fra 1890 Oklahoma Territorial folketælling. Optegnelserne omfatter typisk navnet på den enkelte, fødested, alder og oplysninger om bopæl.57.422 optegnelser
Søg i samlingen nu
Oregon, Multnomah County VielserEt indeks over vielsesoptegnelser fra Multnomah County, Oregon, USA, mellem årene 1855 og 1924. Optegnelserne indeholder typisk navnene på brudgommen og bruden, samt året for vielsen.160.146 optegnelserSøg i samlingen nu
Pennsylvania, Chester County Septennial FolketællingEt indeks over septennale folketællingsoptegnelser fra Chester County, Pennsylvania, USA. Septennale folketællinger finder sted hvert 7. år. Denne samling indeholder folketællinger mellem årene 1793 og 1863. Optegnelserne indeholder typisk personens navn og bopælsoplysninger.88.338 optegnelserSøg i samlingen nu

Vi håber, at disse værdifulde samlinger vil hjælpe dig med at gøre nye opdagelser i din slægtsforskning. Det er gratis at søge i samlingerne på MyHeritage. Hvis du vil se optegnelserne eller gemme optegnelser i dit slægtstræ, skal du have et Data- eller Komplet abonnement.

Hvis du har et slægtstræ på MyHeritage, vil vores Record Matching-teknologi automatisk give dig besked, hvis optegnelser fra disse samlinger matcher dine slægtninge. Du vil derefter kunne gennemgå optegnelsen og beslutte, om du vil tilføje de nye oplysninger til dit slægtstræ.

God fornøjelse med de nye samlinger!