2014: MyHeritage Året som det gik

Kommentarer.

Det nye år er her, og det er tid til at se tilbage på det spændende år vi har haft på MyHeritage.

2014 har været fyldt med nye funktioner, tilføjelsen af milliarder af historiske optegnelser og nye måder at lave opdagelser og bringe folk sammen. I 2014 gik vi sammen med AJ Jacobs i hans søgen efter at slå Guinness Verdensrekord for verdens største familiesammenkomst i historien. Ved benyttelse af MyHeritage og Geni har AJ allerede lavet nogle utrolige personlige opdagelser og vil skrive en bog om sin genealogiske rejse. Denne mega-begivenhed vil finde sted den 6. juni 2015 og alle er inviteret til at deltage.

(Billede: United Purpose)
(Billede: United Purpose)

MyHertiage’s banebrydende teknologier, gør det lettere at hjælpe brugere med, at finde deres slægtshistorie. I januar har vi tilføjet en funktion til at søge historiske optegnelser efter sted, hvilket gør det hurtigere at gennemse milliarder af historiske optegnelser på SuperSearch. Når du finder en historisk optegnelse, kan du nu tilføje nye profiler til dit slægtstræ direkte fra optegnelsen. For eksempel, hvis du finder en folketællings optegnelse af en oldemor og også opdager en hidtil ukendt søster, kan du tilføje søsteren direkte til dit slægtstræ fra optegnelsen alene.

Vi arbejder løbende på at digitalisere mere globalt historisk indhold. I februar gik vi sammen med BillionGraves om et globalt crowdsourcing initiativ til digital bevarelse af verdens kirkegårde. MyHeritage medarbejdere tilsluttede sig initiativet ved at digitalisere Segula Kirkegården, en af de ældste i Israel, og også den største med over 200.000 grave.

Se videoen nedenfor for at høre MyHeritage grundlægger og CEO Gilad Japhet forklare den enorme betydning af dette projekt og værdien gravsten har for slægtsforskning.


I september blev vi beærede over at modtage Presidential Citation ved FGS (Federation of Genealogical Societies) konferencen, sammen med BillionGraves, for dette globale initiativ til at bevare gravsten, ved at gøre dem gratis tilgængelige online for millioner, for at hjælpe slægtsforskningen. Alle kan deltage i initiativet, som Michael Kerr og hans kone Sabrina Rowe, der cykler tværs over Europa og fotografere kirkegårde undervejs. Alle disse billeder er gratis ved at blive delt med fællesskabet på MyHeritage og BillionGraves.

I april nåede vi en kæmpe milepæl i vores historiske indhold, ved at overskride 5 milliarder historiske optegnelser, som kommer fra en bred vifte af samlinger og fra snesevis af lande. De omfatter fødsel, vielser, dødsfald, indvandring, militære optegnelser og meget andet, samt avisartikler, fotografier og slægstræs profiler. Disse optegnelser hjælper familier overalt med at udforske deres herkomst online, og bringe værdi til millioner af brugere verden over.

Vi tilføjede millioner af britiske og amerikanske optegnelser815 millioner amerikanske offentlige optegnelser, verdens ældste jødiske avis, og millioner af andre globale optegnelser har nu fået vores matching teknologi sluppet løs på dem. I december offentliggjorde vi en aftale med det danske Rigsarkiv om at indeksere folketællinger og kirkebøger (1646-1930), for indhold der ikke tidligere er digitaliseret.

Denne betydelige tilføjelse er en del af MyHeritage’s mål til kontinuerlig at tilføje historisk indhold af global interesse til SuperSearch. Historiske optegnelser giver vores brugere mulighed for at lære mere om livet af deres forfædre og giver en langt mere tilfredsstillende samlet genealogisk oplevelse.

I juli opdaterede vi vores gratis mobile app, herunder forbedring af styring og upload af billeder direkte til din hjemmeside on-the-go. I august skabte vi en ny fotografi- upload-oplevelse for at gøre det hurtigere at tilføje fotografier og videoer til MyHeritage hjemmesider, ved at trække og slippe fra hvor som helst på en computer.

En anden ny funktion er vores forbedrede online stamtræs editor lanceret i november til alle brugere. Nogle af de nye funktioner omfatter panelet til at tilgå Record Matches direkte fra stamtræet og bedre navigation og ydeevne for store træer.

Den nye træ editor (klik for at zoome).
Den nye træ editor (klik for at zoome).

Slægtsforsknings shows er en måde at præsentere de mange funktioner i MyHeritage, der hjælper med at gøre det nemt og sjovt at opdage slægtshistorie. I februar var vi på RootsTech konferencen i Salt Lake City, Utah, hvor vi præsenterede mini-demoer af funktionerne på vores stand, og vi var værter ved mange konferenceprogrammer og demonstrationer. I samme måned var vi også i London, England for at deltage i Who Do you Think You Are Live 2014 showet. Vores slægtsforsknings ekspert-team lavede daglige præsentationer og workshops for, at hjælpe brugere med deres slægtsforskning. I juni deltog vi i den 45. årlige SCGS Jamboree konference. Vi nød at møde nye venner ved begivenheden og samle op på eksisterende medlemmer, der kom ind og hilste på.

Den nye træ editor (klik for at zoome).
Den nye træ editor (klik for at zoome).

I oktober offentliggjorde vi et spændende samarbejde med det førende personlige genetiske selskab 23andme. DNA analyse kan give nye oplysninger om dine forfædre og din geografiske og etniske oprindelse. Det kan også forbinde dig med ukendte slægtninge stammende fra fælles forfædre, der levede for århundreder siden, som du måske ikke ellers havde opdaget. Denne integration, vil gøre det muligt fuldt ud, at forstå disse DNA forbindelser ved hjælp af stamtræer og historiske optegnelser. Se meddelelsen nedenfor levendegjort på Bloomberg TV, i et interview med MyHeritage’s grundlægger og administrerende direktør Gilad Japhet:

MyHeritage’s teknologiske flagskibe, Smart Matching™ og Record Matching generere automatiske slægtshistoriske opdagelser og gør det mulig for millioner af familier i hele verden at afdække nye oplysninger. Som en velkendt teknologi innovator, valgte flere nøgle-slægtsforsknings organisationer sidste år at gå i partnerskab med MyHeritage, for at integrere disse teknologier i deres produkter og tjenester. Disse omfatter hollandske slægtsforskningstjeneste Aldfaer and Coret Genealogie, amerikanske slægtsforsknings software RootsMagic og britiske slægtsforsknings software Family Historian.

I november indgik vi også i samarbejde med Polish Museum Resource Center for at give adgang til MyHeritage online historiske database. Sammen med vores hollandske partnerskaber har vi også styrket vores position i Holland med et nationalt TV marketing initiativ, med brugere der deler deres historier, lidenskab og erfaringer med at bruge MyHeritage.

December’s lancering af Instant Discoveries™ med fremvisning af vores forpligtelse til at udvikle nye teknologier til at gøre slægtshistorie tilgængelig for alle. Inden for få sekunder, efter nye bruger tilmelder sig, modtages et online stamtræ fyldt med slægtshistoriske opdagelser, herunder pårørende, fotografier og meget mere.

Vi tog endda Instant Discoveries™ til folk i gaderne i New York, og reaktionerne var følelsesmæssige efter de utrolige opdagelser folk gjorde, vises i videoen nedenfor:

I løbet af året tilbød vi mange slægtsforsknings tips gennem vores blog og webinarer med vores ekspert slægtsforskere, herunder et særligt webinar med australske geneablogger Shauna Hicks som del af Australiens National Family History Month i august. Vi modtog smukke og rørende historier fra vores brugere om deres slægtshistoriske opdagelser. Lige i tide til ferien delte vi vores første ferie kogebog, fyldt med lækre yndlings familie-ferie-opskrifter og historier fra hele verden fra vores brugere.

Vi havde et spændende (og travlt) år og bragte vores brugere mange nye ressourcer til deres slægtsforskning.

Vi har mange ekstra planer for 2015, og kan ikke vente med at vise, hvad vi har linet op. Vi er forpligtet til at udvikle nye teknologier til at gøre slægtshistorie nemmere, mere spændende og givende, og at digitalisere mere globalt historisk indhold. Alt dette vil gøre det endnu nemmere at udforske din slægtshistorie.

Fra alle os på MyHeritage, vi ønsker dig og din familie et Godt Nytår fyldt med nye slægtshistoriske opdagelser! Vi ses i 2015!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.