Fem simple tips til hvordan du skaber din egen stamtræsplakat

Kommentarer.2

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er på tide at tænke over julegaverne. Lige nu er det perfekte tidspunkt at planlægge julegaveindkøbene, hvis du vil reducere uønsket julestress og kaos i december – hvilket vil gøre dit liv lettere. Er du tidligt ude, har du muligheden for at nyde juletiden fuldt ud, og du vil have overskud til familien, nyde dine yndlingsfritidsaktiviteter og årlige juletraditioner.

En plakat med dit stamtræ som gave? Så bliver det ikke mere personligt.

En plakat med dit stamtræ kan være en særlig gave til stort set alle på din julegaveliste. Og det er yderst simpelt at skabe din helt egen plakat – blot med få klik på din familieside. Du går bare ind på din familieside, holder musepilen over “Stamtræ”, vælger Print diagrammer og bøger og du er i gang.

Når du skaber din egen, personlige plakat, skaber du også en unik gave. Plakaten kan bestilles på din familieside, uden at du behøver at forlade dit varme hjem – og vi sender for dig til adresser overalt i verden!

Her er vores fem bedste tips til at skabe den perfekte familieplakat:

1) Tilføj billeder af alle familiemedlemmer i dit stamtræ. Dette gør træet mere kulørt og mere appellerende.

2) Vælg det rigtige diagram ud fra den enkelte modtager. Under menuen, Print diagrammer og bøger, finder du forskellige diagrammer såsom timeglasset, efterkommere, forfædre eller alt-i-ét-diagram. Er plakaten til din bedstemor kunne det måske være en ide at vælge efterkommer-diagrammet, hvor du får en smuk oversigt over hendes gudeskønne efterkommere. Er plakaten til en niece, ville det måske være mere passende at vælge forfædre-diagrammet, så hun kan lære lidt mere om sine rødder.

3) Vælg hvilke oplysninger, der skal vises i personens infokasser ved at klikke på menuen, Data for individuelle personer, og vælg Tilpas.

4) Sørg endelig for at gennemgå hvert diagram for fejl i stamtræet, før du bestiller plakaterne. Det er ganske nemt at gøre. Før du afgiver din

Dit stamtræ her?

bestilling åbnes en side, hvor du får en forsmag på din plakats størrelse. Du vil se et billede af din plakat, der hænger over en sofa i en stue, så du får en fornemmelse af plakatens dimensioner i virkeligheden.

5) Jo større, jo bedre eftersom træet og dets informationer vil være tydeligere. Vælger du materiale af høj kvalitet, såsom vinyl eller lærred, får din plakat et fantastisk udseende.

Undgå at udskyde din plakatbestilling til sidste øjeblik. Log ind på din MyHeritage familieside og bestil din personlige plakat med dit stamtræ til dem, du holder af allerede i dag. Vil du vide mere om bestilling af plakater, kan du læse videre her (på engelsk).

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

 • Grethe Wissendorff


  23. november 2015

  Det lyder vældig tiltalende og sikkert ikke for svært. Jeg synes der i høj grad mangler den yderst relevante oplysning om, hvad 1 stk. plakat koster ! Det skal ikke være nødvendigt, at man konsultere flere sider – og da slet ikke en ENGELSK side, for at få de nødvendige oplysninger.
  Med venlig hilsen
  Grethe

  • Kasper


   25. november 2015

   Kære Grethe

   MyHeritage har desværre ikke en samarbejdsaftale med et dansk trykkeri, hvorfor vi bliver nødt til at henvise til trykkeriet i udlandet. Priserne er variable afhængig af størrelse, overfladebehandling og andre valgmuligheder. Derfor kan vi ikke oplyse en bestemt pris, da den ikke ville være retvisende.

   Mange hilsner

   Kasper
   MyHeritage