Sådan kan du takle din slægtsforskning: Carpe diem!

Kommentarer.1

Når du leder efter dine forfædre, kan det måske virke overvældende med alle de sten, du stadig mangler at få vendt og al den forskning, du stadig mangler at få gjort. Slægtsforskere ved, at genealogi ingen ende har. For hver dør du åbner, opdager du nye veje inden for din forskning. Mange af os har lange lister over navne, vi skal efterforske, familiemedlemmer vi skal interviewe, steder der skal besøges og meget andet. Alligevel er der mange grunde til, hvorfor det er vigtigt at gribe øjeblikket og takle din lange liste.

Her er fem grunde til at komme i gang med din forskning i dag – og ikke i morgen!

1) Minder sløres over tid. Familiens historier og anekdoter kan nemt gå tabt fra den ene generation til den anden. Du bør derfor interviewe dine slægtninge og dokumentere deres fortællinger i dag, hvis arven skal bevares til familiens fremtidige generationer.

2) Dokumentering af din families historie kan være med til at styrke familiens bånd og udbygge fornemmelsen af familie. Du kan opdage slægtninge gennem din forskning, som du ellers ikke ville have fundet, og tage kontakt til dem, hvilket vil føre til nye familieforhold.

3) Når du kender din fortid, er det nemmere for dig at dele ud af den viden og de værdier, du har fra dine forfædre, til den næste generation, som er ved at forlade reden. Og dermed giver du den næste generation en unik gave med masser af dybde.

4) Ved at dokumentere din slægtshistorie kan den fremtidige generation få et tættere forhold til dine forfædre, selv om de aldrig har kendt hinanden.

5) Ingen ord kan beskrive den euforiske følelse, som du oplever, når du finder et certificeret dokument med information om en af dine forfædre!

MyHeritage arbejder hårdt på at udvikle nye teknologier hver eneste dag, som kan gøre det lettere for dig at opdage nye kapitler i din families historie. Alene inden for de sidste års tid har MyHeritage digitaliseret og indekseret millioner af nye, historiske optegnelser til SuperSearch, udgivet Global Name Translation™ (en unik teknologi som hjælper dig med at bryde igennem genealogiske sprogbarrierer) og introduceret Instant Discoveries™, som giver dig mulighed for at tilføje flere personer og billeder til eksisterende stamtræer med nogle få museklik.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

  • Kaj Frimodt Madsen


    6. november 2015

    En god information. Jeg er begyndt at skrive på mine erindringer. Jeg må vist også igang med forskning tilbage i slægten.