Vi præsenterer Family Tree Builder 8.0

Vi præsenterer Family Tree Builder 8.0

Vi er glade for at kunne annoncere udgivelsen af en ny version af vores populære gratisprogram, Family Tree Builder (FTB). Den nye version har alle funktionerne, du er bekendt med, men vi har skrevet hele den interne infrastruktur om, hvormed du nu kan skabe enorme stamtræer med op til 500.000 medlemmer, mens hastigheden også er øget.

Hent Family Tree Builder 8.0 gratis

Version 8.0 er næsten identisk med sin forgænger, version 7.0, men den har en spritny motor under motorhjelmen. Vi har i to år arbejdet hårdt på at bygge en ny ramme for programmet, som er designet til at levere den bedste ydelse og bedste brugeroplevelse, mens den understøtter fremtidige forbedringer. Den nye version indeholder alle de velkendte funktioner fra tidligere såsom Sync ed MyHeritage, Smart Matches™, Record Matches, tjek af overensstemmelse, grafer, kort og meget andet. Version 8.0 er tilgængelig til Windows, mens en Mac Extension udgave udkommer til Mac-brugere i næste måned.

Vi har netop afsluttet en succesfuld betatest af version 8.0 sammen med en stor gruppe testbrugere. Vi har modtaget begejstrede tilbagemeldinger og med hjælp fra betatesterne har vi været i stand til at færdiggøre finpoleringen af den nye udgave.

Den nye version er meget hurtigere og reagerer bedre. Nu kan du bygge stamtræer med op til hundredetusinde personer, og det hele kører meget hurtigt. Filformatet er blevet ændret. Version 8.0 gør nu brug af en .ftb-udvidelse i stedet for en .zed og .uzed, som blev anvendt i de tidligere versioner. Version 8.0 kan hente projekter, der er udviklet i tidligere udgaver, og den kan importere GEDCOM samt andre genealogifiler, der er brugt af andre programmer, såsom Family Tree Maker®. Bemærk venligst at projektfiler, der er skabt i version 8.0 ikke kan åbnes i version 7.0 eller tidligere. Når du opgraderer til version 8.0 fra tidligere versioner, vil Family Tree Builder bevare en kopi af dine projekter i det gamle format – blot for en sikkerheds skyld.

Family Tree Builder 8.0 leverer også en forbedret dataintegritet. Dette betyder, at ændringerne nu gemmes øjeblikkeligt, som du foretager dem. Du skal ikke længere trykke på ”Gem”-knappen. Dermed er sandsynligheden for, at du mister dine data, mens du arbejder på stamtræet, ekstrem lille.

Hvor version 7.0 hentede hele databasen, med alle projektinformationer, når du åbnede et projekt, bruger version 8.0 en lokal database, som kun henter de data, der er nødvendige i øjeblikket – og ikke hele databasen. Dermed bruger din computer mindre hukommelse, hvilket gør Family Tree Builder hurtigere og mere effektivt. Det gør også programmet mere stabilt, og det kan nu håndtere større projekter.

Vores Family Tree Builder-team vil fortsætte med at forbedre Family Tree Builder og videreudvikle programmet. Holdet vil tilføje nye funktioner og foretage forbedringer baseret på den nye infrastruktur, der blev introduceret i version 8.0. Vi vil fortsætte med at levere det ideelle redskab til at udvikle stamtræer til brugere, som foretrækker styrken og bekvemmeligheden i at bruge et computerprogram, der skaber fremskridt i slægtsforskningen.

Hvad bliver det næste? Vi planlægger, at vores næste version vil indeholde brugbare funktioner som fortryd/gendan, en endnu hurtigere synkronisering med online sider, Instant Discoveries™ i Family Tree Builder og meget mere.

Indtil da håber vi, at du vil få gavn af den nye version af Family Tree Builder. Hent programmet i dag. Hvis du støder ind i problemer, må du endelig fortælle os om dem, så vi kan fikse dem.

Go’ fornøjelse!

MyHeritage-holdet

Kommentarer

E-mail-adressen holdes privat og vises ikke

 • Flemming Nielsen

  8. februar 2016

  Der mangler bare data validering, man får blot at vide den kommer senere

 • Niels Bjerre Hansen

  9. februar 2016

  Jeg vil gerne advare mod at installere ver. 8.0. før alle kendte fejl er rettet. Jeg har opdaget følgende fejl ved den nuværende ver. 8.0.
  1) Viruelle kirkegårdsbilleder kommer ikke med.
  2) Webkontakter under Mere kontaktinformation kommer ikke med.
  Jeg blev nødt til at geninstallere ver. 7.0. og indlæse en tidligere backup for at genskabe ovenfor data, med den konsekvens at indtastede data i den mellemliggende periode er tabt.

  • Kasper

   16. februar 2016

   Kære Niels

   Tak for din feedback, som jeg har sendt videre til vores tekniske afdeling.

   Mange hilsner

   Kasper
   MyHeritage

 • Karin Adiv Foslund

  15. februar 2016

  Hej med jer – tak for info – jeg downloadede den nye version straks da jeg så den – men undrede mig over at jeg ikke kunne trykke på gem mere, men efter at have læst ovenstående er jeg da heldigvis blevet klogere. Det er godt at vide at den gemmer faktisk hele tiden. Tak for det
  Kh
  Karin

 • Ingrid Hvidberg

  25. februar 2016

  Leder fortvivlet efter et sted, hvor man kan kontakte MyHeritage. Nu prøver jeg så her. Kører version 7.0 og har tilsyneladende mistet den genkendelsesfunktion der gør, at man ikke får tastet en person ind, som man har i forvejen. Er det et kendt problem og hvad kan man gøre ved det?? (jeg er teknisk ubegavet 😉 )
  mvh

  • Kasper

   2. marts 2016

   Kære Ingrid

   Har du prøvet at ringe til tekniske support på 80 82 01 32? De skulle gerne kunne hjælpe dig.

   Mange hilsner

   Kasper

 • Lene Søby

  10. marts 2016

  Er der et sted, hvor man kan se, hvad der bliver rettet i FTB version 8 i de nye opdateringer?

  Mange hilsner
  Lene

  • Kasper

   11. marts 2016

   Hej Lene

   Tak for din kommentar.

   Det finder jeg lige ud af og skriver snarest her på siden.

   Mange hilsner

   Kasper

  • Kasper

   16. marts 2016

   Hej Lene

   Jeg har forhørt mig hos vores hovedkvarter. Der er pt. ingen specifikke steder, hvor man kan blive orienteret om nye FTB 8.0-opdateringer, men vi giver løbende besked her på bloggen, når der er nyt.

   Mange hilsner

   Kasper

 • Søren

  14. marts 2016

  Som tidligere Premium medlem kan jeg være fristet til at benytte den nye version 8. Men inden da vil jeg gerne ha’ afklaret om nogle af manglerne i version er blevet rettet.
  Kan man udskrive en rapport i bogform på Dansk?
  I version 7 kunne man kun udskrive den på Engelsk eller alternativt på andre sprog.

  • Kasper

   15. marts 2016

   Hej Søren

   Jeg skal forhøre mig og vender tilbage.

   Venlig hilsen

   Kasper

 • Jørn Nielsen

  15. marts 2016

  Har problemer med at organisere ægtefæller. Programmet ændre tilbage til den rækkefølge ægtefællerne er indtastet i.
  Mvh. Jørn

  • Kasper

   16. marts 2016

   Hej Jørn

   Jeg har videresendt din forespørgsel til vores tekniske support. Du skulle gerne høre fra os inden længe på din e-mailadresse, der starter med jn.mig****@*****.***.

   Mange hilsner

   Kasper

 • Absalon Østerø

  18. marts 2016

  Hej! Efter at jeg opgraderede til 8.0 for jeg konstant en fejlmelding:
  Synkronisering fejlede. Se synkroniseringslog for detaljer.

  Hvad går der galt?

  Jeg har geninstalerede 7 og kan arbejde videre.

  • Kasper

   18. marts 2016

   Kære Absalon

   Kan jeg få dig til at skrive til support@myheritage.com med din problemstilling? De kan hjælpe dig.

   Mange hilsner

   Kasper

 • Jørn Nielsen

  18. marts 2016

  Har konstateret yderligere 2 fejl:
  1: Har indført en person i træet som ægtefælle til anden person. Jeg ved at den nyindtastede har forældre og at de er i træet. Jeg vil nu tilknytte forældre. Nogle gange kommer dialogboksen op hvor jeg bliver spurgt om nye forældre er biologiske/adoptiv og om personen skal frigøres fra nuværende forældre. Da personen ikke er tilføjet til nogen har jeg forsøgt at annullere med det resultat at programmet “fryser”. Det er kun muligt at komme vider ved at slukke for programmet.

  2: Jeg tilføjer en person som søn/datter til et forældrepar. En dialogboks kommer frem: Lignende person fundet i træet. Ved kontrol kan jeg se at personen eksisterer. Afmærker personen og OK. Resultat: Den i programmet værende person tilknyttes forældrene, men det gør den nyindtastede også så nu er der to ens personer.

  Håber på en snarlig løsning. Også på tidligere beskrevet og på problemer nævnt af andre.
  Er det gået for hurtigt med at få 8.0 ud??
  mvh Jørn Nielsen

  • Kasper

   21. marts 2016

   Hej Jørn

   Du skulle gerne høre fra vores support snarest jf. mit svar på din forrige besked 🙂 Alternativt kan du selv prøve at skrive til support@myheritage.com med dine fejlobservationer – jeg har informeret vores support om de øvrige fejl, du har fundet.

   Vi har testet FTB 8.0 i måneder sammen med flere hundrede bruger på verdensplan. Problemet er, at uanset hvor meget vi tester et program, kan vi desværre ikke tage højde for, hvordan programmet fungerer på folks individuelle PC’er med deres unikke indstillinger og mange andre variabler. Derfor kan vi kun beklage, når der er en fejl, som slipper igennem nettet, og vi er glade for, at vores brugere giver os en tilbagemelding, så vi kan få rettet fejlene.

   Mange hilsner

   Kasper

   Mange hilsner

   Kasper

 • Henning

  21. marts 2016

  Hej

  Efter at jeg har opgraderet til nyeste version

  får jeg en fejl ved synkronisering med hjemmeside

  Tekster er : at der ikke er lagerplads nok. ?

  • Kasper

   22. marts 2016

   Hej Henning

   Prøv at ring til vores kundeservice. Du finder nummeret ved at følge nedenstående link. De kan hjælpe dig med dit spørgsmål:

   https://www.myheritage.dk/FP/contact-us.php

   Venlig hilsen

   Kasper

 • Jørn Nielsen

  22. marts 2016

  Hej Kasper
  Jeg er ikke computernørd, men de registrerede fejl har intet med PC indstillingerne at gøre. Alle fejl er opstået i forbindelse med opgradering fra 7.0 til 8.0.
  Jeg er godt klar over at der næsten altid vil være fejl ved en så stor ændring, men dårlige forklaringer duer bare ikke. Lige nu ændres mit træ helt automatisk vedr. rækkefølgen på ægtefæller. Det er kort sagt noget l…. når jeg har små 100000 personer i træet. Jeg må igen anmode om at computernørderne kommer på overarbejde og at programmet snarest opdateres så fejlene kan rettes. Det hjælper jo ikke at have en mulighed for at organisere ægtefæller når programmet gør noget andet.
  Mvh. Jørn Nielsen

  • Kasper

   23. marts 2016

   Hej Jørn

   Jeg kan kun beklage, at du oplever tekniske vanskeligheder, og det er ikke fordi jeg forsøger at komme med “dårlige forklaringer”. Jeg svarede blot på dit spørgsmål og fortæller, hvad der generelt er årsagen til vanskelighederne.

   Jeg forstår sagtens, at problemerne er irriterende, og dette er blevet viderebragt, to gange, til vores tekniske afdeling, som netop i skrivende stund arbejder på at forbedre FTB 8.0. Jeg må atter foreslå, at du skriver til support@myheritage.com, hvis du oplever yderligere vanskeligheder. Det er den direkte kontakt til vores kundeservice, som kan hjælpe dig.

   Go’ påske

   Kasper

 • Laila Werner

  30. marts 2016

  Jeg har en fornemmelse af at FTB ikke synkroniserer med min familieside.
  Jeg kan se jeg har en historisk match på en “ny” ane, men når jeg så trykker på det grønne flueben får jeg så en meddelelse om at træet først skal udgives på familiesiden, selvom de siger sync. er ok? Jeg har nu tilført 8 personer som jeg er sikker på match, men jeg får dem ikke?

  • Kasper

   1. april 2016

   Kære Laila

   Tak for din henvendelse.

   Jeg har videresendt dit spørgsmål til vores kundeservice, som tager kontakt til dig snarest.

   Go’ weekend

   Kasper

 • Lene Søby

  5. april 2016

  Tak Kasper for dit svar.
  Der er kommet én opdatering, ved du hvad forbedringer der er sket her?

  Mange hilsner
  Lene

 • Kirsten

  8. april 2016

  og jeg mangler flere familiemedlemmer, som jeg tidligere havde
  Kirsten

 • Michael

  12. april 2016

  Hej
  8. Feb skriver i at Mac 8.0 versionen kommer “næste måned”. Det er nu 2 mneder siden :-). Hvor/hvornår findes MAC versionen?

  • Kasper

   13. april 2016

   Hej Michael

   Vores team er desværre løbet ind i udfordringer med Mac-versionen, og derfor har vi ikke en fast dato endnu for, hvornår den udkommer.

   Jeg beklager forsinkelsen, men vi vil hellere bestræbe os på at lave en så god version som muligt – frem for at skyde noget makværk af sted.

 • Birger Falkenstrøm

  10. maj 2016

  FTB 8.0 har givet mig ganske alvorlige problemer – og gør det stadigvæk.
  En af de meget generende ting er “Noter”. Jeg har hos de allerfleste personer tilføjet en note – typisk dåbsdato. Efter installering af 8.0 viser det sig, at systemet laver mellem 15 og 86 kopier, dvs., at jeg har tusindvis af noter, som ikke kan bruges til noget.
  Jeg har tidligere skrevet til Support, uden at der er kommet noget ud af det. Er der andre af jer, som har oplevet noget lignende?

 • Niels Melchior

  16. maj 2016

  Jeg bliver nødt til at melde mig i koret af “utilfredse” kunder, har virkeligt mange problemer med FTB 8, som jeg ikke havde på FTB 7. Har haft kundesupport i telefonen, de kunne umiddelbart ikke løse mine problemer. Min “gem” knap er væk og jeg kan ikke sync. mere, den skriver at den er aktiv. Nå, men kundesupport ville vende tilbage med en mail med løsning, har intet hørt. Det er ikke tilfredsstillende!!!!!!!!

 • Michael

  25. maj 2016

  Hej,
  I skrev først at Mac 8.0 versionen ville komme i Marts. 12. April spurgte jeg her på bloggen hvor den så blev af? En moderator svarede at man var “løbet ind i udfordringer”. Nu 1,5 måned senere endnu ingen Mac version eller en ny dato for en Mac versionen!
  Hvad der er mest frusterende er den helt fraværende kommunikation når man ikke kan holde en deadline. Er der overhovedet en ny deadline?

  • Kasper

   27. maj 2016

   Hej Michael

   Det er selvfølgelig frustrerende, at Mac-versionen er blevet udskudt, og det er ikke med vores gode vilje, at den er blevet det. MyHeritage vil til gengæld ikke udsende en fejlbehæftet version, og vi ønsker heller ikke at udsende en ny udgivelsesdato, når vi ikke er sikre på, hvornår vi har en velfungerende version. Vi kan dog forsikre dig om, at vi annoncerer den, så snart det er muligt. I mellem tiden håber vi på din forståelse og tålmodighed.

 • henning hansen

  2. juni 2016

  jeg ved ikke hvad det er det her om det er vigtig eller hvad

 • Henriette

  3. juni 2016

  3 juni håber i snart får lavet den udgave til mac og som er brugbar på mac. da den online udgave i har laver rod og får folk til at forsvinde, så jeg glæder mig virklig til at få ftb på min mac.

 • Michael

  10. august 2016

  Fjerner I Kritiske indlæg? Mit Juli indlæg om den manglende MAC version er slettet!

  • Kasper

   10. august 2016

   Hej Michael

   Vi fjerner ikke kritiske indlæg. Hvis du kigger på de øvrige kommentarer, så finder du dine øvrige kritiske indlæg. Hvad der er sket med dit juli-indlæg, ved jeg ikke, men vi har et effektivt spamfilter, om det er havnet der kan være en mulighed. Hvis du sender det igen, skal jeg sørge for, det kommer på.

   Venlig hilsen

   Kasper

 • Michael

  10. august 2016

  Hej Kasper,
  Mit indlæg havde ikke et sprog eller lignende der skulle fange det i filteret….
  Igen: Mac-versionen er nu 6 mdr. forsinket efter at være kaldt tilbage pga fejl og i samme periode er der ikke kommet nogen information. Jeg, som selv er i software branchen, må sige at 6 måneders mørklagt fejludbedringsperiode er højst usædvanligt og meget bekymrende for kunderne, især hvis man ikke engang kan/vil sige hvornår man så er færdig….selv 6 måender inde i fejludbedringen!
  Er der en plan og en dato for en mac version eller er der ikke?
  Michael

 • Irene Kofod Nielsen

  16. oktober 2018

  En ting jeg godt kunne tænke mig at man kunne selv om man kun har den gratis version, er at slå matches fra, for de er træls at have stående når man ikke kan gøre noget ved dem alligevel.

  • Ilan

   17. oktober 2018

   Hej Irene,
   Det kan man godt 🙂
   Når du er logget på din MyHeritage-konto klikker du på dit nanv og vælger “Mine private oplysninger”. I menuen i højre side klikker du derefter på “Mine DNA præferencer” og fjerner markeringen af “Aktiver DNA Matching på MyHeritage”. Dette gør at du ikke længere vil kunne se eller modtage nye DNA-matches indtil du markerer den igen.
   Med venlig hilsen,
   Ilan, MyHeritage