Vi introducerer Reimagine: En innovativ fotoapp af MyHeritage

Vi introducerer Reimagine: En innovativ fotoapp af MyHeritage

Det glæder os at kunne annoncere udgivelsen af Reimagine, en banebrydende ny mobil fotoapp til familiefotos. Reimagine udnytter MyHeritages AI-værktøjer i verdensklasse, der kan forbedre historiske fotos, og besidder en kraftfuld fotoscanner, der muliggør højhastighedsscanning af hele albummer. Reimagine er tilgængelig på både both iOS og Android.

Se nedenstående video for en smagsprøve på det, Remagine kan gøre:

Det første skridt til digitalt at bevare familiebilleder gemt i fotoalbum og skoæsker er at scanne dem. For at opfylde dette behov er Reimagine en fuld løsning, hvor du kan scanne, forbedre og dele dine fotos og samtidig nyde den rare følelse af nostalgi. Reimagine kommer med en topmoderne scannerfunktion, der kan scanne flere sider, udviklet af MyHeritages AI-team. Dette muliggør hurtig og nem scanning af hele albummer eller flere selvstændige fotos med et enkelt tryk. Scanneren bruger derefter banebrydende, sky-baseret AI-teknologi til automatisk at registrere de individuelle fotos og beskære dem, hvilket sparer timers arbejde, der traditionelt kræves med andre scannere. Scannede billeder gemmes i et album i appen og sikkerhedskopieres til en konto på MyHeritage.

Med blot et par tryk kan et gammelt, beskadiget sort/hvid-foto scannes og smukt restaureres, forbedres, farvelægges og endda animeres. De forbedrede fotos (eller deres originale scannede versioner) kan nemt deles med familie og venner på sociale medier eller via din familieside på MyHeritage.

Hvorfor Reimagine?

Mange brugere, som først stiftede bekendtskab med MyHeritage takket være funktioner som Deep Nostalgia™ og MyHeritage In Color™, viste interesse i en fotoorienteret app med et mere overkommeligt abonnement udelukkende til fotos.

Reimagine opfylder dette behov og giver dig mulighed for at bevare, forbedre og dele familiefotos – alt sammen fra en enkeltstående fotoapp. Det moderne design og appens funktioner gør den let at bruge, og takket være det bedste inden for scanning, lagerplads og AI-værktøjer til fotoforbedring er Reimagine det ideelle hjem til værdsatte familiefotos – gamle som nye. For yderligere oplysninger om Remagines overkommelige abonnementer bedes du se nedenstående afsnit om priser.

Reimagine understøtter i øjeblikket 11 sprog: Engelsk, fransk, tysk, spansk, hollandsk, dansk, portugisisk (Brasilien), svensk, norsk, italiensk og finsk. Yderligere sprog vil blive tilføjet i fremtiden.

Download Reimagine fra App Store eller Google Play.

Integration med MyHeritage

Hvis du allerede har en MyHeritage-konto, skal du logge på Reimagine med den samme e-mail og adgangskode, som du bruger på MyHeritage. Brugere, som administrerer flere familiesider, kan føre deres fotos til deres foretrukne familieside. De kan også oprette en ny, dedikeret familieside for Reimagine, hvis de foretrækker at holde deres fotos adskilt fra deres MyHeritage-familieside.

Fordelen ved at tilknytte appen med en nuværende familieside er, at familiemedlemmer, der er medlemmer af din familieside, vil kunne se alt det indhold, du tilføjer eller opretter med Reimagine. Derudover vil alle fotos gemt på den valgte familieside på MyHeritage kunne forbedres via appen, og der kan søges efter taggede ansigter.

Den nye fotoscannerfunktion er eksklusiv for Reimagine og er ikke tilgængelig på MyHeritage-mobilappen. Vi har udviklet Reimagine som en dedikeret app udelukkende til fotos, og selvom vi har gjort mange af vores eftertragtede fotofunktioner tilgængelige på begge platforme, ville vi også gerne have, at Reimagine adskilte sig som en enkeltstående løsning til nostalgiske fotos. Dette betyder, at vi i fremtiden måske tilføjer nye funktioner og oplevelser, som er eksklusive for Reimagine.

Lad os komme i gang!

Download Reimagine-appen og tilmeld dig, eller log på med din MyHeritage-konto. Når du er logget på, skal du trykke på plus-knappen nederst på startskærmen for at scanne eller uploade dine fotos.

Reimagine app home screen

Startskærmen for Reimagine-appen (klik for at zoome)

Tryk på “Upload fotos”, og følg anvisningerne på skærmen for at tilføje fotos fra din enhed. Tryk på “Scan fotos” for at scanne fotos eller albummer.

Accessing the photo scanner on the Reimagine app

Sådan tilgår du fotoscanneren i Reimagine-appen (klik for at zoome)

Første gang du bruger fotoscanneren, vil en kort vejledning blive afspillet, som giver dig tips til at opnå det bedste resultat. Eksempelvis kan du placere albummet på en flad overflade, bruge indirekte lys til at undgå skær og holde telefonen stille, mens du scanner fotos. Du kan scanne flere enkelte fotos eller hele albummer på én gang. Fotos bliver automatisk beskåret og gemt i appen og på din familieside.

Når du scanner fotos til et nyt album, vil en fin animation blive afspillet, mens fotos scannes og individuelt beskæres. Du kan når som helst slå denne animation fra, hvis du ønsker hurtigere scanning uden dette visuelle element.

Reimagine automatically detects and crops individual photos

Reimagine registrerer og beskærer automatisk individuelle fotos (klik for at zoome)

Tryk på den runde knap i bunden af skærmen for at fortsætte scanningen af flere albummer eller fotos.

Tap the round button to scan more photos

Tryk på den runde knap for at scanne flere fotos

Nederst til højre på skærmen over miniaturebilledet kan du se, hvor mange fotos du har scannet og beskåret indtil videre. Du kan blive ved med at scanne flere sider eller fotos med det samme; du behøver ikke vente, indtil dine fotos registreres og beskæres. Registrering og beskæring af fotos sker bag kulisserne, og antallet af behandlede fotos (vist i lilla) opdateres automatisk. Du kan til enhver tid trykke på miniaturebilledet for at se dine fotos.

Når du er færdig, tryk på Færdig øverst til højre på skærmen.

Tryk på

Tryk på “FÆRDIG”, når du er færdig med at scanne (klik for at zoome)

Når du har trykket på “FÆRDIG”, føres du til albummet i appen, hvor du kan se de fotos, du lige har scannet.

Album of photos scanned with Reimagine

Album over fotos scannet med Reimagine

Tryk på et vilkårligt foto i albummet for at åbne det. Første gang du ser et foto i Reimagine, vises der en vejledning, som forklarer de forskellige tilgængelige fotofunktioner. Du kan når som helst vende tilbage til vejledningen ved at trykke på ikonet med de tre prikker øverst til højre på skærmen.

Photo feature tutorial

Vejledning til fotofunktioner (klik for at zoome)

For at bruge en af disse fotofunktioner skal du trykke på ikonet for funktionen øverst på skærmen, som nedenfor er markeret med rød. Du kan også optage lyd for at fortælle historien bag fotoet ved at bruge mikrofonikonet nederst til højre, som nedenfor er markeret med grøn.

Accessing the photo features in Reimagine

Sådan tilgår du fotofunktioner i Reimagine (klik for at zoome)

Nedenfor er der en sammenligning af de originale og de forbedrede fotos:

Before and after colorization and enhancement

Før og efter farvelægning og forbedring (klik for at zoome)

Ikonet for farvehjulet har to forskellige funktioner afhængigt af det originale foto. Hvis originalen er i sort-hvid, vil det at trykke på ikonet farvelægge fotoet. Hvis originalen er et farvefoto, der er falmet med tiden, som så ofte sker med fotos fra 70’erne, 80’erne og 90’erne, vil de falmede farver blive smukt restaureret. Hvis farverne allerede er perfekte, vil der ikke være en synlig forskel. Farverestaurering er en unik funktion, som kun fås på Reimagine og MyHeritage.

Before and after color restoration (click to zoom)
Before and after color restoration (click to zoom)
Before and after color restoration (click to zoom)

For at føje oplysninger til fotos såsom titel, dato eller sted skal du trykke på et af felterne i bunden af skærmen, eller du kan trykke på ikonet med de tre prikker og vælge “Rediger fotoinfo”. Indtast oplysningerne, og tryk på fluebenet øverst til højre af skærmen for at gemme ændringerne.

Entering a photo’s details

Sådan angiver du oplysninger for et foto (klik for at zoome)

Tryk på ikonet med de tre prikker for flere muligheder:

Options from the “More” menu (click to zoom)

Muligheder fra menuen “Mere” (klik for at zoome)

Sådan tagger du fotos

Reimagine understøtter i øjeblikket ikke, at man tagger fotos inde i appen. For at tagge ansigter i fotos, du har uploadet til Reimagine, skal du besøge din MyHeritage-familieside på din computer eller MyHeritage-mobilappen. De fotos, du har scannet eller uploadet med Reimagine, vises her og kan tagges. Du kan tagge flere fotos med det samme ved brug af Fototagging, eller du kan manuelt tagge individuelle fotos. Alle fotos, du tagger på din familieside, kan søges efter ved at angive navn (taggede personer) inde i Reimagine-appen. Når du ser fotos i Reimagine, kan du i øjeblikket ikke se tags, men vi har planer om at tilføje denne funktioner senere.

For at søge efter fotos ved at angive person eller sted skal du trykke på luppen øverst til højre på skærmen. Dette fungerer som et filter.

Sådan søger du efter fotos

Sådan søger du efter fotos (klik for at zoome)

Indtast et navn i søgebjælken, eller tryk på et navn eller et sted fra listen.

Filtering photos by people or places

Sådan filtrerer du fotos efter person eller sted

Hvis du trykker på “William John Smith”, vises alle fotos, hvor William er tagget.

All photos

Alle fotos af William John Smith

Sådan deler du dine fotos

Du kan let dele fotos fra Reimagine på alle sociale medier. Når du ser på et foto, kan du trykke på deleikonet øverst på skærmen. Du kan vælge, om du vil dele det forbedrede foto, originalfotoet eller en før/efter-sammenligning af de to.

Reimagine share icon

Deleikonet, når du ser på et foto (klik for at zoome)

Du kan også dele et eller flere fotos direkte fra “Alle fotos” eller fra et bestemt album. Tryk og hold fingeren nede på et foto for at vælge det, og tryk derefter på andre fotos, du ønsker at dele. Tryk derefter på deleikonet øverst på skærmen.

Selecting and sharing photos

Sådan vælger og deler du fotos (klik for at zoome)

Ansvarlig AI

Som en del af MyHeritages forpligtelse til ansvarlig og etisk AI, tilføjes særlige ikoner nederst til venstre på fotos, hvis de blev manipuleret ved hjælp af AI-funktioner. Vi indførte denne praksis, da vi udgav fotofunktioner på MyHeritage, og vi har anvendt de samme ikoner – en palet, en magisk stav, en bevægende kugle og en bandage – på Reimagine. Paletten indikerer, at fotoet blev farvelagt eller fik restaureret sine farver; den magiske stav indikerer forbedringer; den bevægende kugle indikerer animation; bandagen indikerer reparation.

Ikoner differentierer forbedrede fotos fra originalfotos

Ikoner differentierer forbedrede fotos fra originalfotos

Disse ikoner gør det muligt for brugere og alle andre, med hvem de deler fotos, let at differentiere mellem et originalfoto og et foto, der er blevet forbedret med AI. Ikonerne vises også på miniaturebilleder i albummet, så du let kan se, hvilke fotos der har fået funktioner anvendt på sig. Originalfotos bliver aldrig ændret eller erstattet. De forbedrede fotos “kombineres” altid med originalen og gemmes separat.

Pris

Enhver kan scanne et begrænset antal albummer gratis for at opleve fotoscannerens evner. Det er også gratis at forbedre et begrænset antal fotos ved hjælp af fotofunktionerne. Ud over det kræver scanning og forbedring af et ubegrænset antal billeder et abonnement.

Et årligt abonnement til Reimagine koster kun 399 kr. og starter med en 7-dages gratis prøveperiode, så brugere kan afprøve appen, inden de vælger at abonnere. Et månedligt abonnement koster 69 kr./måned og inkluderer ikke en gratis prøveperiode. Begge aftaler inkluderer ubegrænset brug af alle Reimagines funktioner.

Brugere med en et Komplet-abonnement til MyHeritage kan farvelægge, forbedre, animere eller reparere et ubegrænset antal fotos på Regimagine og nyde godt af ubegrænset fotoopbevaring. Scanning af hele albummer er en ny funktion, der er unik for Reimagine-appen, så for at scanne et ubegrænset antal fotos er det nødvendigt at have et abonnement til Reimagine, selv for Komplet-abonnenter. I en indledende periode tilbyder vi Komplet-abonnenter en rabat på 25% på et årligt Reimagine-abonnement.

Vi retter blikket fremad

Reimagine er lige blevet lanceret, og vi arbejder allerede på nye og spændende funktioner og forbedringer, inklusive bedre værktøjer til organisering af fotos, fototagging og deling. Har du et forslag, feedback eller bare en god idé til en ny funktion? Har du et behov, der ikke bliver opfyldt, f.eks. scanning af negativer eller lysbilleder? Vi vil gerne høre fra dig! Du kan kontakte os via appen ved at trykke på Menu og derefter Send feedback, eller du kan sende en e-mail til vores team på reimagineappfeedback@myheritage.com. Hvem ved? Din feedback kan føre til en ændring af fremtidige versioner af appen!

Vi opfordrer dig til at dele Reimagine med din familie og dine venner, bedømme appen på App Store og Google Play og fortælle os, hvad du synes.

Download Reimagine i dag

Med Reimagine får du en enkel løsning til håndtering af gamle og nye familiefotos. Reimagine kombinerer det bedste af MyHeritages nuværende fotofunktioner med topmoderne scanningsfunktioner. Det er den ideelle fotoapp til garvede slægtsforskere og den perfekte måde for et nyt publikum at dykke ind i familiehistorikkens fascinerende verden.

Vi opfordrer dig til at downloade Reimagine, scanne dine familiealbummer, se dem på appen og på MyHeritage og derefter prøve vores fantastiske udvalg af fotofunktioner. Med Reimagine har det aldrig været lettere at bringe minderne til live!