Cyber Monday DNA-tilbud

Cyber Monday DNA-tilbud

Gik du glip af Black Friday? Det skal du ikke bekymre dig om! Vi har forlænget vores tilbud på DNA-sæt til de laveste priser nogenside til Cyber Monday. Du finder ikke DNA-sæt andre steder til en pris som denne.

Bestil et DNA-sæt nu til vores fantastiske Cyber Monday-pris

MyHeritage DNA-sættet er en vidunderlig og billig julegave til venner og familie… eller til dig selv. Med en simpel kindprøve kan du opdage din etniske oprindelse fra 2.114 regioner, hvilket er mere end noget andet DNA-sæt på markedet, og finde nye familiemedlemmer. Som det førende DNA-sæt i Europa er MyHeritage DNA den bedste mulighed for at udforske oprindelse og finde slægtninge i udlandet.

Køb dit sæt i dag for at nyde godt af denne særlige pris og sikre dig, at sættet ankommer i tide inden jul! Du får endda gratis forsendelse, hvis du bestiller 2 sæt eller flere.

Bestil et DNA-sæt nu til vores fantastiske Cyber Monday-pris