Nyt: Forbedringer af Fototagger

Nyt: Forbedringer af Fototagger

I august 2022 introducerede vi Fototagger, en gratis funktion, der lader dig nemt tagge flere fotos af den samme person på én gang. Den blev først udgivet på MyHeritage-mobilappen og derefter udvidet til MyHeritage-hjemmesiden. Vi er nu glade for at kunne annoncere nye forbedringer på denne funktion: Taggingforslag er nu tilgængelige fra yderligere steder på MyHeritage-hjemmesiden.

Tidligere blev forslag til fototagging kun fundet på den dedikerede Fototagger-side, der er tilgængelig fra menuen “Billeder” på hjemmesiden eller mobilappen. Nu vil du også være i stand til at se og bekræfte tagging-forslag, når du ser alle fotos med en bestemt person, eller når du gennemgår fotos én efter én.

De nye forbedringer er tilgængelige for alle brugere, der har aktiveret Fototagger og har modtaget forslag til tagging. Hvis du ikke har prøvet Fototagger endnu, kan du læse vores tidligere indlæg for at lære, hvordan du bruger det på MyHeritage-hjemmesiden eller på mobilappen.

Her er de yderligere steder, hvor forslag til tagging nu vises:

Siden, der viser alle fotos af en bestemt person

Denne side kan tilgås på to måder: ved at klikke på “Se alle” i Foto- og Video-sektionen af denne persons profilpanel i slægtstræet, eller ved at vælge denne person under “Personer”-filteret i sektionen “Mine Billeder”.

En ny strimmel blev tilføjet øverst på siden:

Det nye Fototagger-banner, fremhævet i grønt

Det nye Fototagger-banner, fremhævet i grønt (klik for at zoome)

Klik på knappen “Gennemgå” på banneret for at gennemgå forslagene til fototagging for denne person:

Alle forslag til fototagging for en person (klik for at zoome)

Alle forslag til fototagging for en person (klik for at zoome)

På denne side kan du nemt bekræfte eller afvise yderligere tagging-forslag for denne person.

Siden med enkelte fotos

Fototaggers taggingforslag er nu tilgængelige, når du ser ethvert individuelt foto fra sektionen “Mine billeder” på din familieside. Forslagene vises i højre sidebjælke som vist fremhævet med grønt nedenfor:

Nye fotoetaggingforslag på den enkelte fotoside

Nyt fotoetaggingforslag på den enkelte fotoside (klik for at zoome)

For at bekræfte forslaget skal du klikke på forslaget og derefter klikke på “Ja” i pop op-vinduet, der vises over fotoet.

Ved at klikke på de tre prikker ved siden af forslaget åbnes en menu. Ved at bruge menuen kan du vælge at se denne person i slægtstræet eller afvise tagging-forslaget.

Menuen

Menuen “Mere” med tre prikker på et taggingforslag (klik for at zoome)

Hvis du klikker på “Nej” eller vælger “Afvis tagging-forslag” fra menuen “Mere”, vil dette tagging-forslag blive fjernet.

Når du har bekræftet et tagging-forslag, vises det på listen over personer, der vises på fotoet.

Yderligere tagging-forslag på fotosiden

Det er nu muligt at gennemgå alle yderligere tagging-forslag for en person, der allerede er blevet tagget på et givet foto. Denne mulighed vises i menuen, der åbnes, når du klikker på de tre prikker ved siden af deres navn, som vist nedenfor fremhævet med grønt.

Visning af yderligere taggingforslag for en person

Visning af yderligere taggingforslag for en person (klik for at zoome)

Hvis du klikker på “Se taggingforslag”, kommer du til alle taggingforslag for den pågældende person.

Tilgængelighed

Fototagger er en gratis funktion, som i øjeblikket er tilgængelig på MyHeritage-hjemmesiden og på den gratis MyHeritage-mobilapp til iOS og Android. Taggingforslag fra siden med enkeltfotos er i øjeblikket tilgængelige, når du bruger MyHeritage-hjemmesiden på computeren, men vil snart være tilgængeligt for mobilweb og på mobilappen.

Privatliv

Privatliv er en topprioritet hos MyHeritage og er strengt beskyttet. Taggingforslag knyttet til et navn gives kun til personer, der er markeret som døde i dit slægtstræ. Derudover er Fototagger kun tilgængelig for skabere af familiesider og er ikke tilgængelig for personer, du måske har tilføjet som medlemmer eller administratorer af din familieside. Fototagger fungerer kun i forbindelse med din egen familieside, på dine egne fotos. Det er et produktivitetsværktøj, der lader dig tagge dine egne fotos hurtigere.

Før du bruger denne funktion, vil alle brugere blive bedt om at give samtykke, så Fototagger kan oprette ansigtsgenkendelsesmodeller for personerne på dine fotos. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage via menuen med webstedsindstillinger ved at klikke på Mine private oplysninger > Indhold. Hvis du vil tilmelde dig igen, skal du følge de samme trin og klikke på afkrydsningsfeltet for at aktivere Fototagger, eller besøge Fototagger-siden og acceptere vilkårene derfra.

For at maksimere privatlivets fred gemmes forslag til tagging af fotos midlertidigt på MyHeritage. Hvis du ikke får adgang til Fototagger og accepterer eller afviser forslag til tagging i 3 måneder, vil alle forslag blive slettet. Du kan besøge Fototagger-siden igen og få taggingforslagene genberegnet.

Upload og tag dine fotos i dag

At tagge historiske fotos er en fremragende måde at administrere og organisere dine fotos og forbedre dit slægtstræ. Denne nye opdatering gør det muligt at nyde Fototagger og tagge dine fotos nemt og hurtigt, når du gennemgår individuelle fotos. Upload dine familiefotos i dag for at få mest ud af MyHeritages fotoværktøjer, mens du farvelægger, forbedrer og animerer dem og tagger alle dine fotos på én gang. Flere innovationer til historiske fotos er i støbeskeen og kommer snart!