7 grunde til, du har brug for Reimagine app’en

I maj 2023 lancerede vi Reimagine: en foto-app, der giver dig mulighed for at benytte dig af MyHeritages AI-fotofunktioner og scanne flere fotos på få sekunder direkte fra din mobile enhed. Denne innovative app har virkelig fundet genklang hos vores brugere, der allerede har scannet, farvelagt, forbedret, restaureret og animeret hundredtusindvis af fotos ved hjælp af app’en.

Download Reimagine nu

Hvis du ikke er kommet i gang endnu, går du glip af noget. Her er 7 grunde til, at du har brug for Reimagine-appen i dit liv:

1. For at fremtidssikre dine fotos (og overvinde overspringshandlinger)

I 2021 udførte Foreningen af Britiske Forsikringsselskaber en undersøgelse, hvor de spurgte folk, hvilke genstande de ville vælge at redde, hvis deres hus gik op i flammer. 35% af de adspurgte svarede, at de ville redde deres familiefotografier. Det er der ikke noget overraskende i: familiefotografier fanger dyrebare minder, og ældre fotografier taget på film er uerstattelige.

Med skovbrande, oversvømmelser og ekstremt vejr, der bliver hyppigere på grund af klimaændringer, er det især vigtigt at sikre, at dine mest værdifulde ejendele er lette at transportere. Digitalisering af dine fotos er et must, men mange føler sig for overvældede til at påtage sig opgaven. Reimagine’s fotoscanner er løsningen: den er så nem og hurtig at bruge. Et par tryk, og du er færdig!

Scanning photos with the Reimagine app

Scanning af fotos med Reimagine-appen

Hvis du har bunkevis af fotos, men bare ikke har fundet tiden til at digitalisere dem, så download Reimagine og sæt dig selv et mål om at skanne bare 5 eller 10 sider om dagen. Det tager vitterligt kun få sekunder. Tro os, vi prøvede det selv: vi tog et fotoalbum med 4 fotos pr. tosiders ark, satte en timer i ét minut og scannede så mange fotos, vi kunne. Resultatet? 22 tryk, 44 sider. Det er 88 fotos scannet på 60 sekunder. Med den hastighed kan du scanne et helt 100-siders album på mindre end 2,5 minutter.

Tror du stadig ikke, du har tid?

2. For at gense dine yndlingsminder og se dem på en ny måde.

Hvornår har du sidst haft mulighed for at finde et af de gamle barndomsalbum frem og tage en tur ned ad memory lane?

At digitalisere dine fotos med Reimagine giver dig en undskyldning for at tage den tur – og en chance for at opleve dine gamle fotos på en helt ny måde. Genskab gullige, falmede fotos til deres oprindelige pragt, reparer ridser og folder, find ud af, hvordan gamle sort-hvide fotos ser ud i fuld farve, og se slørede eller uklare fotos i imponerende klarhed. Endnu bedre, nyd muligheden for at se mistede familiemedlemmer se sig omkring og smile igen.

At sole sig i den varme glød af sød nostalgi giver dig en chance for at træde et skridt tilbage fra dine daglige bekymringer og værdsætte det, der virkelig betyder noget i livet – og der er intet som at genopdage nogle gamle fotos for at få dig til at mindes.

3. For at gribe enhver lejlighed til at indsamle fotos fra din barndom

Har du nogensinde besøgt en ældre slægtning og fundet nogle fotoalbum, som du ville ønske, du kunne tage med hjem, men ikke ønskede at fratage din slægtning deres elskede minder?

Med Reimagine-appen i lommen kan du få begge dele. Brug et par minutter på at scanne albummet, sæt det tilbage på hylden, og tag en digital version af det med dig hjem, som du kan nyde, når det passer dig.

A grandmother and grandson scanning photos easily using Reimagine photo scanner and photo editing app

Du kan endda benytte lejligheden til at spørge din slægtning om billederne og tilføje de detaljer, de kan give dig, ved hjælp af appen

At have en digital version af albummene betyder også, at du nemt kan dele dem med andre familiemedlemmer, der måske er interesserede — og det bringer os til grund nummer 4:

4. For at dele dine minder og forbedrede fotos med familie og venner.

At dele glade minder med dem, du elsker, forstærker din glæde ved disse minder endnu mere! Med Reimagine kan du gemme og dele dine fotos med dem, du har lyst til, med blot et par tryk.

Har du gravet et sjovt foto frem af dig og dine søskende, der skuler til kameraet på første skoledag eller hvor du “hjælper” din bedstemor med at bage småkager? Scan det, forbedr det, gendan farverne, send det til din søskende, og grin sammen over det.

Fandt du et dejligt foto af din afdøde grandtante på hendes bryllupsdag? Animer det, og vis det til din grandonkel.

Fotos er en effektiv måde at komme i kontakt med de mennesker, vi elsker.

5. For at rydde op i dit hjem uden at skille dig af med vigtige minder

Minimalisme er blevet ekstremt populært i de seneste år, hvor mange mennesker følger råd fra eksperter for at rydde op i deres hjem og gøre deres boliger pænere og mere indbydende.

Selvom vi aldrig vil anbefale at kassere et familiefotoalbum, giver digitalisering af dine fotos dig meget mere fleksibilitet med hensyn til opbevaring, fordi du ikke behøver originalerne for at være så let tilgængelige.

For at beskytte dine fotos og sikre deres holdbarhed bør du minimere deres udsættelse for ilt, fugt og ekstreme temperaturer. Når dine fotos er scannet med Reimagine, kan du sætte dem på display med en digital fotoramme og flytte albummene til et mere sikkert sted, hvor de ikke vil blive håndteret så ofte.

6. For at organisere dine fotos i tilpassede album og samlinger

Selv om du opdager et fotoalbum fyldt med billeder, som du gerne vil beholde for evigt, er det sandsynligt, at nogle af dem vil være vigtigere for dig end andre.

Ved at digitalisere dine fotos kan du flytte rundt på dem og omkonfigurere dem på nye måder. Ud over at lave dine egne skræddersyede albums eller fotobøger til print, kan du endda genskabe et fotoalbum ved hjælp af de farvelagte og forbedrede versioner af de originale fotos.

Det er præcis, hvad Terry Reynolds gjorde for at fejre sine forældres safirbryllupsdag. ‘De sagde, at albummet var den bedste gave, de nogensinde havde modtaget — inklusive brevet, de modtog fra dronningen!’ fortalte han os.

Terrys forældre, James William Reynolds og Kathleen Flood, ved deres bryllup

Terrys forældre, James William Reynolds og Kathleen Flood, ved deres bryllup

Og det bringer os til vores sidste punkt:

7. For at skabe unikke og betydningsfulde gaver til dine kære

Har du set denne virale video af en D-Day-veteran, der modtager en pude med et foto af hans afdøde kone trykt på den?

Fotos er en fantastisk måde at knytte bånd til de mennesker, vi elsker – og når de mennesker har forladt os, er fotos nogle gange det eneste, vi har.

Puden er sådan en perfekt gave, fordi det er et foto, du kan kramme! Forestil dig at kunne give din bedstemor et forstørret, farvelagt foto af din afdøde bedstefar som ung mand, trykt på en pude, hun kan holde om, når hun savner ham, eller på et krus, hun kan kigge på hver morgen til sin kaffe. Det er den slags gaver, hun vil værdsætte hver dag.

Med Reimagine tager det blot et par tryk at skabe en dybfølt gave som denne: scan billedet, forbedr det og del det med din valgte printtjeneste. For flere idéer til unikke mindegaver, du kan lave med familiefotos, kan du downloade denne vejledning af Thomas MacEntee fra MyHeritage Vidensbase.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du har brug for Reimagine i dit liv? Prøv det gratis og se selv. Download det nu til iOS eller Android og begynd at opdage kraften af AI-fototeknologi til at bringe dine yndlingsminder til live.

Download Reimagine nu

Tags: