Nyhed: SuperSearch Alerts

Kommentarer.

Vi har fornøjelsen at præsentere den nye funktion: SuperSearch™ Alerts.

SuperSearch Alerts er meddelelser til dig om, at der er kommet nye resultater til en søgning, som du tidligere har foretaget via SuperSearch, men som ikke gav resultater, den gang du søgte.


SuperSearch fra MyHeritage indeholder en mængde nyttig information, som er klar til nærmere udforskning. Der er i øjeblikket 6,85 milliarder historiske optegnelser i SuperSearch fra MyHeritage-slægtstræer, offentlige billeder, folketællinger, fødsler, giftemål, dødsannoncer, bøger og meget andet. Der kommer hele tiden nyt indhold til SuperSearch – alene fra den million historiske optegnelser, der tilføjes hver dag, ligesom der gennemsnitligt tilføjes to millioner nye profiler hver dag. Det betyder, at selvom du ikke straks skulle finde, det du søger, så er der gode chancer for, at det vil dukke op før eller siden med SuperSearch.

Men hvordan skal du så vide, hvornår de optegnelser som du skal bruge (eller optegnelser som du ikke kendte eksistensen af) er blevet tilføjet? Det har vi nu fundet svaret på! I stedet for at gå tilbage og gentage den samme søgning manuelt, bliver alt arbejdet gjort automatisk for dig.

Fra nu af gentager vi pr. automatik de gamle søgninger, du har foretaget med SuperSearch. Det foregår i baggrunden hver anden måned. Vi opsamler alle de relevanteresultater, der ikke var tilgængelige tidligere. Derefter sender vi dig en e-mail om de nye søgeresultater med links, så du kan se optegnelserne. Og som ved alle andre optegnelser på SuperSearch kan du let gemme dem i dit slægtstræ, hvis de er relevante for dig. Eller du kan udtage de informationer, som er relevante for de mennesker, du har i dit slægtstræ – eller tilføje nye personer til dit eget træ på basis af søgningens resultater.

SuperSearch Alerts dækker alle de søgninger, du har foretaget, mens du har været logget på  MyHeritage, lige siden SuperSearch blev lanceret i 2012. Det gælder alle søgninger på eksempelvis fødselsdage, død, familiemedlemmer, steder osv. Søgninger på megetalmindelige navne eller tilsvarende søgninger, som giver anledning til alt for mange søgeresultater, bliver automatisk udelukket fra SuperSearch Alerts, da det giver for stor sandsynlighed for, at du spilder tiden.

Her ser du et eksempel på en nyttig SuperSearch Alert:
Forestil dig, at du igennem en periode på to år har ledt efter information om din bedstefar, der immigrerede til Amerika i 1925. Der har hidtil ikke været resultater af søgningen. Men så er det godt at vide, at vi husker. Den 28. juni 2016 skete der det, at vi tilføjede Folketællingen i1921 til SuperSearch. To dage senere kom Folketællingen i 1916 også med. Det er i øvrigt det eneste sted på nettet, at du kan finde de danske folketællinger. Det nye system SuperSearch Alerts vil automatisk gentage din søgning efter din bedstefar, og det kan derfor være, at vi finder oplysninger om ham i folketællingerne fra 1916 eller 1921. Hvis du har et slægtstræ på MyHeritage, kan det også være, at du får Record Matches for din bedstefar. Men nogen gange kommer der ikke et match frem, hvis der ikke er tilstrækkelig meget information. Derfor er det muligt, at du ikke modtager et forslag til match. Men du vil kunne få en SuperSearch Alert, som muligvis fungerer som lige den sten, der manglede i muren.

Det er gratis at modtage SuperSearch Alerts. Det er også gratis at se på resultater fra visse datasamlinger, men det kræver et abonnement på Data for at se de fleste optegnelser.

SuperSearch Alert sender e-mail, når der er noget, men kun cirka en gang om ugen, så du ikke får for meget imailboksen. Nederst i mailen fra SuperSearch Alert er der en funktion til at afbestille meddelelserne om dette, ligesom der er et link til en opsætningsside, hvor du kan se alle dine tidligere søgninger, så du kan håndplukke de søgninger, som du ønsker at få gentaget løbende.

SuperSearch Alerts bliver rullet ud til vores brugere lidtefter lidt. Den første gruppe består af ti millioner brugere, og den starter nu. Det giver os mulighed for at monitorere belastningen af systemet og få en fornemmelse af brugertilfredsheden, inden den næste gruppe kommer med. Hvis du ikke modtager SuperSearch Alerts i løbet af de nærmeste uger, skal du ikke blive bekymret. Det vil formentlig skyldes, at din konto ikke er med i første runde. Men du kan roligt regne med, at det også er på vej til dig.

Det er vores håb, at du bliver vildbegejstret forSuperSearch Alerts, som er en funktion, der ikke findes på mange andre hjemmesider om slægtsforskning.

God fornøjelse!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.