Forbløffende ligheder: Fædre look-alikes

Selvom vi modtager lige store mængder af DNA fra hver af vores forældre, er det stadig sandsynligt at vi ligner en af vores forældre mere end den anden. Det er den nøjagtige blanding af gener vi modtager fra hver af vores forældre, og om de er dominerende eller recessive træk, der bestemmer vores udseende, og om vi ligner en eller begge vores forældre.

Nylige undersøgelser fra ‘UNC School of Medicine’ afslører, at pattedyr genetisk er mere som deres fædre. Undersøgelsen viser, at selvom vi arver lige mængder genetiske mutationer (der gør os til hvem vi er i stedet for til en anden) fra hver af vores forældre, “bruger” vi faktisk mere af det DNA vi arver fra vores fædre.

Er dette også sandt i din familie? Ser flere af dine familiemedlemmer ud som deres fædre?

Til ære for fars dag i juni måned, holdt MyHeritage en look-alike fotokonkurrence. Vi bad vores læsere om at sende billeder af familiemedlemmer der ligner deres fædre, og chancen for at vinde en MyHeritage DNA-test.

Antallet af billeder som vi modtog var overvældende!  Mange af de indsendte billeder af fædre og børn ligner den samme person!

Her er nogle af vores favorit look-alike billeder fra dem vi modtog:

Patricia Canada (til venstre) og hendes far, Anthony Marco, under 2. verdenskrig, i en alder af 18 år. [Indsendt af Patricia Canada]
Wilbur Weigert (til venstre) og hans barnebarn Bailey. [Indsendt af Amanda Weigert]
Gene Hilliard (til venstre) da han var omkring 2 år gammel, og hans barnebarn i samme alder. [Indsendt af Elizabeth Chantelle Kiphuth]
Loesha Donaldson (til venstre) og hendes far. [Indsendt af Loesha Donaldson]
Nicole Kafton (til venstre) og hendes far, Kirk Tippets. [Indsendt af Nicole Kafton]
Far, W. Dale Brown (til venstre), omkring 20 år gammel i slutningen af 1930’erne og hans søn, Randall B. Brown, også omkring 20 år gammel i slutningen af 1960’erne. Hver især var derefter universitetsstuderende. [Indsendt af Randy Brown]

Vi var glade for at kunne belønne Patricia Richards med et MyHeritage DNA-kit som vinder af look-alike konkurrencen! Patricia’s mand, Bill, har i øvrigt også en ufattelig lighed med sin far, hvilket kan ses på nedenstående billede.

John Gates Ramsay (til venstre) sammen med sin søn, John Martin Ramsay, i 1980. [Indsendt af John M. Ramsay]

Fortæl os i kommentarer feltet om børnene i din familie også klart ligner en forælder over den anden.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.