Mor er bedst – Mors dag-konkurrence

Mor er bedst – Mors dag-konkurrence

Vi nærmer os den anden søndag i maj, som i mange lande over hele verden, inklusiv i Danmark, er mors dag. Igen i år ønsker vi at takke vores mødre for alt, hvad de gør og har gjort for os.

Efter vores mening er enhver mor en heltinde. Mødre er har en kæmpe betydning i vores liv, uanset om vi er små eller voksne med vores egne børn. Det er vores mødre som bar os i de 9 måneder af deres graviditet, føder og er ansvarlige for vores opdragelse sammen med vores fædre. Mødre giver os desuden altid de bedste råd!

Vi ved, hvor vigtig en mor er for en familie, så vi vil gerne høre fra dig, hvor vigtig eller hvor speciel din mor er for dig.

Skriv et par linjer til din mor under dette blogindlæg eller på din foretrukne sociale medie (Fabebook, Instagram eller Twitter) og fortæl os, hvad der gør din mor unik, hvad der er specielt ved hende, og hvorfor hun fortjener at blive valgt som vinderen af vores mors dag-konkurrence.

Der er to MyHeritage-præmier på højkant til de bedste historier om din mor, bestående af et MyHeritage Komplet abonnement (med 1 års varighed) og et MyHeritage DNA-sæt. Du kan deltage i konkurrence indtil den 9. maj 2021, og vinderen vil blive annonceret i dagene efter.

Hvis du laver et seperat opslag, i stedet for at kommentere under blogindlæget eller under vores opslag, bør du tagge os og brug hashtagget #Morerbedst

Vi ser frem til at lære lidt mere om din mor.

Held og lykke!