Vis os din far-barn-lookalike og vind!

Vis os din far-barn-lookalike og vind!

Sidste uge fejrede vi fars dag, en vidunderlig lejlighed til at udtrykke vores taknemmelighed over for vores fædre for alt det, vi har modtaget fra dem – mad og husly, kærlighed og omsorg, gode råd, livsfærdigheder og selvfølgelig vores udseende!

Ligner du din far? Hvem i den yngre generation i din familie har en slående lighed med en ældre mandlig slægtning? Vi vil elske at se det! Del fotos af dine far-barn-lignende par (eller bedstefar-barnebarn, onkel-nevø/niece osv., vi er ikke kræsne!) for at få chancen for at vinde et gratis MyHeritage Komplet abonnement.

Hvis du ikke kender din biologiske far eller kun har en lille eller ingen forbindelse til ham, er vi også glade for minder om faderskikkelser, der har spillet en vigtig rolle i dit liv! Ligheden behøver ikke kun at være fysisk.

Sådan deltager du:

  • Læg fotos af parret op på Facebook, Twitter, Instagram eller TikTok, eller send dem via e-mail til os på stories@myheritage.com.
  • Du er velkommen til at bruge MyHeritage-fotoværktøjerne til at farvelægge, forbedre og endda animere dine fotos – men originale fotos er også fantastiske!
  • Bonuspoint for at inkludere baggrundsoplysninger: Hvem er personerne på billederne? Hvordan var/er deres forhold? På hvilke måder ligner de hinanden? Fortæl os deres historier.
  • Når du lægger det op på de sociale medier, skal du huske at tagge MyHeritage og inkludere hashtagget #somfarsomsøn

Konkurrencen løber til og med den 19. juni, og de tre heldige vindere vil blive offentliggjort kort tid efter.

Held og lykke! Vi glæder os til at se jeres bidrag.