Ny opdatering til MyHeritage-mobilappen

Kommentarer.

Med MyHeritage-mobilappen er det nu nemmere end nogensinde før at udforske og dele din familiehistorie på farten. Fang og del familiefotografier og minder direkte fra din mobiltelefon. Invitér familiemedlemmer til at bidrage til dit stamtræ, og opdater dit træ ved familiesammenkomster.

Appen er tilgængelig til iOS og Android, for smartphones og tablets, og kan downloades her.

Vi er glade for at kunne annoncere en opdateret version af vores mobilapp med mange nye og nyttige funktioner, samt en ny menu som gør appen lettere at navigere. Her er en liste over de mest væsentlige forbedringer i den nye version af MyHeritage-mobilappen.

Nemme navigationsværktøjer

Vi har tilføjet en ny menu der kan fås fra hvor som helst i appen, der gør navigationen i hele appen mere intuitiv og forudsigelig. Den nye menu er tilgængelig ved at trykke på ikonet med tre vandrette linjer øverst til venstre i appen.

Denne navigationsmetode er et af de mest populære der findes, og giver dig mulighed for at fokusere på hovedskærmen samtidig med at alle områder af appen er inden for rækkevidde.

Forbedret forskningskapacitet

Vi har for nylig lanceret nye forbedrede forskningskapaciteter i vores mobilapp, for at finde dine forfædre i vores samling på over 8 milliarder historiske optegnelser. Disse muligheder bringer mobilappen på højde med den fulde version på hjemmesiden.

Du er nu i stand til ikke blot at søge i alle samlinger på én gang, men også at søge inden for en specifik samling af historiske optegnelser.

Du kan udføre en generel søgning eller søge inden for en bestemt kategori som f.eks. folketælling og stemmelister, familietræer, fødsel, ægteskab og død, og meget mere. Hvis du vil indsnævre det endnu mere, kan du søge inden for underkategorier som f.eks. USA’s folketællinger, Folketælling fra Storbritannien og Irland eller Nordiske folketællinger.

Du kan også søge inden for en bestemt samling som f.eks. USA folketællingen fra 1940 eller Ellis Island- og andre New York passagerlister, 1820-1957.

Sådan søger du i en bestemt samling:

Tryk på “Forskning” i appens hovedmenu, og tryk derefter på “Alle samlinger.”

Vælg en kategori:

Vælg derefter en underkategori:

Vælg en samling:

Når du har valgt en samling, kan du begynde at søge i den specifikke samling.

Ved at trykke på den lille pil ved siden af navnet på samlingen, får du en beskrivelse af den.

Avancerede søgefunktioner

Vi har også tilføjet muligheden for at udføre en avanceret søgning. Tryk på “Avanceret søgning” og yderligere felter åbnes på søgeformularen, hvilket forbedrer søgningen. De avancerede felter er unikke for hver kategori eller samling du vælger.

Når du f.eks. søger gennem Alle samlinger, kan du, ved at trykke på “Avanceret søgning”, tilføje generelle felter som køn, begivenhedstype og dato, og slægtninge. Slægtninge er en meget brugbar funktion, da den giver dig mulighed for at søge efter personer og deres slægtninge. For eksempel, for at finde en hvilken som helst forfader ved navn John Windham, hvis ægtefælle hed Wilma, eller hvis moders pigenavn var Miller.

Når du søger efter fødselsoptegnelser, tilføjer den avancerede søgning ekstra felter der er specifikke for fødselsoptegnelser, f.eks. komplet fødselsdato.

Som et andet eksempel, tilføjer den avancerede søgning yderligere felter til billedeoptegnelser, som f.eks. foto dato og medietyper.

Inviter flere familiemedlemmer via email eller sms

At bygge dit stamtræ og opdage dine rødder, er sjovere når du gør det ved hjælp af dine familiemedlemmer. Derfor har vi oprettet en helt ny sektion i mobilappen, der er dedikeret til at invitere familiemedlemmer til dit stamtræ. Det nye afsnit hedder “Inviter medlemmer”, og er meget nemt at bruge.

Efter at du har gået ind i sektionen “Inviter medlemmer” fra appens hovedmenu, vil du se en liste over alle dine nære familiemedlemmer der vises i stamtræet, som du kan invitere. Takket være en sofistikeret synkroniseringsmekanisme, matcher appen din mobils kontakter med dine familiemedlemmer.

Alt du skal gøre er at bestemme hvem du vil invitere via sms eller email, og trykke på navnet for at invitere dem. Hvis dit familiemedlems telefonnummer eller email-adresse ikke findes automatisk, kan du trykke på pilen og vælge indstillingen “Vælg fra kontakter/adressebog”. Din familiemedlems kontaktoplysninger åbnes, og du kan vælge deres telefonnummer eller email-adresse for at sende dem en invitation.

Dine inviterede familiemedlemmer modtager en sms eller email med et link der giver dem tilladelse til at deltage og bidrage med dit stamtræ. Når de accepterer din invitation og downloader MyHeritage-mobilappen, bliver de automatisk tilknyttet til den relevante stamtræprofil, og bliver en MyHeritage-bruger der er medlem af dit familiewebsted. Dette gælder også hvis dit familiemedlem accepterer din invitation på en stationær computer.

Hvis dit familiemedlems detaljer ikke vises i din mobils kontakter, kan du tilføje deres kontaktinformationer manuelt. For at tilføje deres kontaktoplysninger, skal du vælge din profil i dit slægtstræ, og trykke på ikonet for papirflyet.

Når du har trykket på ikonet for papirflyet, kan du invitere dem via email eller sms ved at indtaste deres detaljer.

Hvis de allerede er medlem af MyHeritage når de accepterer din invitation, har de adgang til det stamtræ de blev inviteret til, såvel som deres oprindelige familiewebsted.

Vi anbefaler, at du inviterer familiemedlemmer som du stoler på til at få adgang og bidrage til dit familiewebsted ved hjælp af mobilappen, eller via browseren på deres computer. Nyligt inviterede medlemmer er velkomne til at udforske stamtræet og bidrage ved at tilføje fakta, fotos, mennesker og hjælpe dig med at fremme din families forskning.

Med MyHeritage App vil du aldrig gå glip af en spændende opdagelse. Download den her, og begynd at bruge den med et samme. Vi har planlagt mange flere nye funktioner, så hold dig opdateret!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.