MyHeritage LIVE brugerkonference: Fokus på foredragsholderne

Kommentarer.

Vi har nu for alvor startet nedtællingen til MyHeritage LIVE 2018!

MyHeritage LIVE er vores første brugerkonference nogensinde, og finder sted i weekenden den 2.-4. november 2018 i Oslo, Norge. Ved MyHeritage LIVE kan du høre foredrag og deltage i praktiske workshops ledet af internationalt anerkendte eksperter inden for slægtsforskning og DNA.

Tilmeld dig til MyHeritage LIVE nu.

Lær mere om nogle af de største slægtsforskere og DNA-eksperter som du kommer til at møde ved MyHeritage LIVE:
Conference Speaker: Gilad Japhet

Gilad Japhet – Grundlægger og CEO, MyHeritage

Gilad Japhet er grundlægger og CEO af MyHeritage. Udover at være en succesfuld israelsk iværksætter, har Gilad også været en ivrig familiehistoriker i stort set hele sit liv. På baggrund af hans erfaring inden for slægtsforskning, driver Gilad MyHeritage med en unik vision, lidenskab og ekspertise. Gå ikke glip af hans hovedtaler ved MyHeritage LIVE.

Conference Speaker: Roberta EstesRoberta Estes – Grundlægger, DNAeXplained

Roberta Estes har været professionel videnskabskvinde og virksomhedsejer i over 25 år, samt besat af slægtsforskning siden 1978. Som følge af hendes interesse og ekspertise inden for genetisk slægtsforskning, dannede hun i 2005 DNAeXplained, som er et firma der leverer individuel analyse og assistance til af forståelse af ens DNA-resultater. Hun ser frem til at se dig i Oslo: “Jeg glæder mig utroligt meget til at se gamle venner og danne nye venskaber. Jeg deltager eller taler kun ved et par konferencer hvert år, så jeg er meget omhyggeligt omkring mine valg. Jeg håber at se dig i Oslo.”
Conference Speaker: Thomas MacEntee

Thomas MacEntee – Grundlægger, Abundant Genealogy

Thomas MacEntee er professionel slægtsforsker, samt også en blogger, forfatter, sociale medier connector, online samfundsbygger og meget mere. Han startede sin egen slægtsforskningsrelaterede virksomhed som hedder ‘High Definition Genealogy’ og har også skabt et online-fællesskab med over 3.000 familiehistoriebloggere kendt som GeneaBloggers.

Conference Speaker: Lisa Louise CookeLisa Louise Cooke – Grundlægger, Genealogy Gems

Lisa Louise Cooke er grundlægger af Genealogy Gems, et slægtsforsknings- og familiehistorie multimediefirma. Hun er desuden producent og vært for “Genealogy Gems Podcast”, den populære online slægtsforskningsshow, samt “Family History: Genealogy Made Easy”-podcast. Hendes podcast-episoder bringer slægtsforskning, forskningsstrategier, ekspertinterviews og inspiration til slægtsforskere. Hun er også forfatter af en række multimediematerialer, herunder “Genealogistens Google Toolbox.”. Lisa er en kærlig kone til Bill, den stolte mor af tre døtre, og en endda en bedstemor. Hun er meget begejstret for at få lov til tale ved MyHeritage LIVE: “Hvis du vil gå globalt med din slægtsforskning, så er MyHeritage LIVE-konferencen lige noget for dig!”

Conference Speaker: Prof. Yaniv Erlich

Prof. Yaniv Erlich – Chief Science Officer, MyHeritage

Professor Yaniv Erlich, MyHeritages Chief Science Officer, er en DNA-rockstar. Han leder forskningsteamet hos MyHeritage. Yaniv har en B.Sc. i Computational Neuroscience fra Tel Aviv University med den højeste udmærkelse og en Ph.d. i genomik fra Cold Spring Harbor Laboratory. Han har været assisterende professor i computervidenskab ved Columbia University. Gennem sine mange års forskning, har Yaniv lavet banebrydende opdagelser inden for genetik og en global indvirkning på DNA.

Conference Speaker: Geoff Rasmussen

Geoff Rasmussen – Grundlægger and vært, Legacy Family Tree Webinars

Geoff Rasmussen er far til fire spirende slægtsforskere. Han er uddannet i Slægtsforskning og Familiehistorie fra Brigham Young University, og havde tidligere været direktør og næstformand for Utah Genealogical Association. Som en erfaren foredragsholder i slægtsforskningsteknologi, og som vært for Legacy Family Tree webinarserien, har han talt virtuelt til næsten 100 forskellige lande. Geoff har også skrevet bøger, artikler og websites og udvikler Legacy Family Tree softwareprogrammet. Geoff er spændt på af møde dig på konferencen: “Jeg ser frem til dette! Alle er inviteret!”

Conference Speaker: Diahan SouthardDiahan Southard – Your DNA Guide

Diahan Southard har en uddannelse i mikrobiologi, og arbejdede før og efter hendes studier hos Sorenson Molecular Genealogy Foundation. Hendes opvækst med den spirende genetiske slægtsforskningsindustri førte hende til hendes nuværende stilling hos Your DNA Guide. Dér tilbyder Diahan personlige, interaktive oplevelser til at hjælpe enkeltpersoner og familier med at fortolke deres genetiske resultater i forhold til deres slægtsforskningsinformationer. Hendes foredrag er altid sjove og fulde af energi. Hun har en passion for genetisk slægtsforskning, en ægte kærlighed til mennesker og en evne til at gøre tekniske detaljer forståeligt.

Conference Speaker: Dick Eastman

Dick Eastman – Grundlægger, Eastman’s Online Genealogy Newsletter

Dick Eastman er et af de mest anerkendte navne i slægtsforskningsindustrien. Han har været aktiv med slægtsforskning i mere end 30 år med baggrund i computerindustrien med arbejde inden for hardware, software og ledelsesstillinger. Som en banebryder inden for genablogging, bruger han teknologi til at forbedre din oplevelse med familiehistorie.

Christina Sagersten – Svensk slægtsforsker og grundlægger af Finding Family

Christina Sagersten er en af Sveriges førende genetiske slægtsforskere. Hun er en højt anset foredragsholder, og har gjort det til hendes livs mission, at hjælpe alle med at lære mere om deres arv, uanset om de er 7 eller 77 år gamle. Som grundlægger af Finding Family, bruger Christina traditionel slægtsforskning kombineret med det nyeste inden for DNA-teknologi til at hjælpe folk med at finde deres biologiske familie. Hun nyder sit arbejde mest når hun kan hjælpe nogen med at finde deres biologiske forældre.

Vidar Øverlie – Norsk slægtsforsker og blogger

Vidar Øverlie er Norges mest anerkendte slægtsforsker og blogger. Han har slægtsforsket i mere end 50 år og er et anset medlem af slægtsforskningssamfund i Norge, USA, New Zealand og Sverige. Ud over sin slægtsforskningsblog, vidars slektsblogg, er han en velkendt foredragsholder om alt der har af gøre med slægtsforskning. Han har dedikeret sine pensionsår til at hjælpe folk i Norge, USA og New Zealand med at undersøge deres familiehistorier.

Tilmeld dig i dag for at sikre dig en plads.

Hvis du ikke er i stand til personligt at deltage ved brugerkonferencen MyHeritage LIVE, vil vi live-streame slægtsforsknings- og DNA-sporet online. Hold dig opdateret for flere detaljer.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.