Far og datter genforenes takket være en MyHeritage Smart Match

Far og datter genforenes takket være en MyHeritage Smart Match

Danielle Rogers, 48, fra Sacramento, Californien, voksede fra en ung alder op i en plejefamilie. Selvom hun kendte til nogle af navnene på hendes biologiske familiemedlemmer, og hun altid har vidst at hun havde flere søskende, vidste hun aldrig hvor de boede. Det var en MyHeritage Smart Match™, som førte hende til en livsændrende opdagelse.

Se hendes fantastiske historie her:

Danielle havde en hård barndom, og hun længtes efter at komme i kontakt med sin biologiske familie. Hun forsøgte i mange år at finde dem, men det lykkedes aldrig for hende.

I juni åbnede Danielle for første gang en konto med MyHeritage, og byggede et lille slægtstræ med de få detaljer hun havde om sin biologiske familie. Hun modtog straks en Smart Match™ med en søskende. Smart Matching er en specialiseret teknologi, der forbinder slægtstræer. Måden teknologien virker på, er ved at sammenligne millioner af navne, fakta og forbindelser mellem alle 40 millioner slægtstræer hos MyHeritage. Når to slægtstræer er forbundet, bliver begge deres ejere informeret og har mulighed for at samarbejde og lære fra hinanden.

Ved hjælp af de nye oplysninger, begyndte hun at søge efter flere optegnelser i MyHeritage SuperSearch™.

Efter et par minutter, fandt hun den nøjagtige optegnelse hun havde ledt efter. En US public record med navnene på hendes far og hans søskende. Optegnelsen indeholdt endda et telefonnummer fra 2009. Ængstelig ringede hun nummeret op. Hun kunne næsten ikke tro på hendes held – hendes biologiske far svarede på opkaldet!

Danielle inviterede sin biologiske familie hjem til sig for at møde dem for første gang.

“Jeg vidste hvem min biologiske far er, men har ikke vidst hvor han befandt sig siden fødslen af mit første barn for 31 år siden. Jeg har 9 børn, hvoraf han kommer til at møde 7 af dem for første gang. Der vil være rigtig mange første møder den dag. Fra at jeg bliver genforenet med min søster, far, fætre og kusiner, at møde 4 af mine søskende for første gang, for min far at møde sine børnebørn for første gang, og mine børn som endelig kommer til at møde deres biologiske familiemedlemmer.”

Hele familien ser frem til at lære hinanden at kende i løbet af resten af vores liv.