MyHeritage hjælper Robin McGraw med at opdage sin familiehistorie på Dr. Phil

MyHeritage hjælper Robin McGraw med at opdage sin familiehistorie på Dr. Phil

Kommentarer.

I december 2018 inviterede TV-personlighed, Dr. Phil, MyHeritage-konsulent Yvette Corporon til sit show for at afsløre tidligere ukendte detaljer om hans familiehistorie. For nylig inviterede han igen MyHeritage til showet for at gøre det samme for hans kone, Robin McGraw, som han har været gift med i 41 år.

Se det hele det fascinerende segment her:

Robin er en iværksætter, bestseller-forfatter, filantrop og en mediepersonlighed. Hun er grundlæggeren af Robin McGraw Revelation, et firma som sælger hudpleje- og skønhedsprodukter. Mere end 2,5 millioner eksemplarer af Robins bøger er blevet solgt over hele verden.

MyHeritage søgte i vores optegnelser og fandt 93 personer i Robins slægtstræ, som går hele syv generationer tilbage! Den tidligste forfader vi sporede frem til, var James Edwin Jones Jr., som blev født i 1763 i North Carolina og tjente i den amerikanske uafhængighedskrig. Andre grene af familien kommer fra Indiana (i alt seks generationer tilbage), og Virginia (i alt fem generationer tilbage). Mange af hendes forfædre var landmænd, mens der også var en detailhandler, en bilmekaniker, en kok, en læge og en sygeplejerske i hendes forfædre.

Vi opdagede endda hvem Robin arvede lidenskaben for at hjælpe andre kvinder med at se godt ud fra!

Her er nogle af de fascinerende anekdoter vi afdækkede i Robins familiehistorie:

Robins far, krigshelten

Robins far, Jimmie, mistede sin far da han var kun 7 år gammel. I 1940, da han var 17, boede han sammen med sin bedstefar, Chester Monroe, og arbejdede som en golfcaddy.

Han sluttede sig senere til hæren, da Anden Verdenskrig brød ud.

Jimmie E. Jameson from World War II
Foto af Jimmie E. Jameson under Anden Verdenskrig

Jimmie Earl Jameson kæmpede i Anden Verdenskrig under den 303. Bombardment Group som del af US Air Force. Det var en af de første VIII Bomber Command B-17 Flying Fortress enheder i England. Jimmie tog del i mange kampmissioner, herunder bombningen af Nazi Tyskland.

Jimmies ægteskab med Georgia Mae Drake – Robins mor – blev offentliggjort i The Daily Oklahoman den 24. september 1944. I artiklen omtales han som en “Air Hero” i overskriften, og der nævnes at han deltog i 43 missioner i Europa. Artiklen deler også dejlige detaljer om brylluppet. Robins mor havde en blå kjole og en corsage af roser.

Newspaper clipping reporting Georgia Mae Drake’s marriage to Jimmie Jameson

Militærtjeneste en familietradition

Det viser sig at Jimmie ikke var den eneste krigshelt i Robins familie. Mange af Robins forfædre tjente i den amerikanske hær. Jimmie fulgte i sin fars fodspor. Hans far, Jay Jameson, (Robins bedstefar) tjente i Company A, 344. Machine Gun Battalion.

Tombstone of Jay Jameson, Robin’s grandfather
Jay Jameson, Robins bedstefars, gravsten

Jays bror, Rex, tjente to år i den amerikanske flåde under Første Verdenskrig.

Rex Jameson's World War I Draft Registration Record
Rex Jamesons indkaldelsespapirer til Første Verdenskrig [Kredit: MyHeritage]
Robins tiptipoldefars, Garsham Bills Jones, kæmpede i borgerkrigen.

Garsham Bills Jones, Robins tiptipoldefar

Robins 3x-tipoldefar, John Randles, var en veteran fra krigen i 1812, og hans far, James Edwin Jones, var soldat i Revolutionary War. Robin var meget stolt over at lære at denne arv af militærtjeneste kunne spores så langt tilbage som til 1700’erne.

Mordet på Robins oldefar, John Brown

Robins oldefar, John Brown, var offer for et mord i Alvord, Texas.

Slægtstræsprofil og billede af John Sylvestor Brown [Kredit: MyHeritage]
I august 1905 skød John Brown, en tømrer fra Texas, en mand der hedder Bud Ham på 19 år. En avisartikel, der blev offentliggjort den 5. august 1905, rapporterede at Brown havde en datter på 16 år, og han påstod at Ham havde forført hende. Foran en barberbutik konfronterede Brown ham med en pistol og skød ham.

Syv måneder senere, den 30. marts 1906, mødtes de to igen og diskuterede. Ham, som det blev rapporteret i den lokale avis, “gik væk og vendte et øjeblik senere tilbage med et haglgevær” og skød Brown som døde på stedet.

Newspaper clipping reporting the murder of John Brown
Avishistorie rapporterer om mordet på John Brown

På trods af at historien og artiklen var ret chokerende for Robin at høre om, fandt hun det betryggende at lære om at han døde på grund af at han beskyttede sin datter.

Efter Johns død tog Josephine – Robins oldemor og Johns enke – sine børn til Addington, Oklahoma og forsørgede dem ved at arbejde som sygeplejerske på hospitalet.

1910 census listing Josephine Brown as a nurse
Folketælling fra 1910 viser Josephine Brown som sygeplejerske [Kredit: MyHeritage]

Skønhed ligger i familien

Vi nævnte tidligere, at Robin er grundlæggeren af Robin McGraw Revelation, et hudpleje- og livsstilsprodukt, og hun har muligvis arvet dette fra sin bedstemor, Opal Jameson. I den amerikanske folketælling fra 1930, er Opals beskæftigelse opført som kosmetolog der ejede sin egen skønhedssalon. Opal var en enke på 25 år med tre børn til at forsørge.

1930 census listing Opal Jameson as a beautician who owned a beauty shop
Folketælling fra 1930 viser Opal Jameson som kosmetolog der ejer en skønhedssalon [Kredit: MyHeritage]
Robin var lykkelig over at lære mere om hendes “Granny Opal”, som hun beundrede højt.

Med alle de modige mænd og initiativrige kvinder i Robins familie, er det ikke svært at se hvor hendes livssucceser er kommet fra. Robin var begejstret over at MyHeritage var i stand til at afdække alle disse bemærkelsesværdige historiske optegnelser, billeder og familiehistorier. Vi du også lære mere om din familiehistorie? Vi er glade for at dele en særlig 14-dages gratis prøveperiode, hvor du får adgang til alle MyHeritages avancerede funktioner og får mulighed for at afdække dine egne fantastiske familiehistorier.

Besøg myheritage.com/Drphil for at lære mere!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.