Far og søn mødes efter 48 år

Far og søn mødes efter 48 år

John Cummings fra Keizer, Oregon blev adopteret ved fødslen. Efter mange års mislykkede forsøg på at finde informationer om sin biologiske familie, havde han stort set givet op med at finde ud af, hvem hans forældre var.

Så købte hans kone et MyHeritage DNA-sæt til ham i julegave.

Inden for få dage efter at have modtaget sine resultater, var han i kontakt med sin biologiske far og halvsøster.

Se hans rørende historie her:

Første gang John kontaktede California Department of Social Services for at lære mere om sin adoption, gav de ham nogle papirer, men oplysningerne var meget basale, og der var ingen navne eller kontaktoplysninger. Efter at have lært, at han måske skulle til højesteret for at få flere detaljer, blev han modløs og gav op.

Da han modtog sine MyHeritage DNA-resultater, var han interesseret i at se hans etnicitetsresultater – at han for eksempel var 53% norsk. Men han var endnu mere interesseret i at se, at  han havde en biologisk kusine, Linda, i hans liste over DNA-matches

John kontaktede hende via MyHeritage-hjemmesiden, og sammen løste de gåden. “Hey, du burde ringe til Tiffany,” husker John Linda fortælle ham, “Hun tror, at hun er din søster og at hendes far er din far.” Og jeg var helt målløs.

Det viste sig, at Johns biologiske far, Rick, havde forsøgt at finde John i årevis. “Rettens dokumenter var forseglet, og advokaten som håndterede det – hans kontor var brændt ned …” siger Rick. “Det var simpelthen en komplet blindgyde.”

“Jeg havde båret på 48 års skyld,” fortsætter han. “Selvom jeg har andre børn, er der et barn jeg aldrig ville komme til at se, eller vide om han havde det godt.”

“Jeg modtog en besked fra hende … da jeg læste det, begyndte mit hjerte banke hurtigt,” mindes han. “Den søn jeg aldrig havde haft, havde lige kontaktet mig.”

John og Rick fandt i sidste ende hinanden takket være MyHeritage DNA, og de opdagede oven i købet, at de blot levede én times kørsel væk fra hinanden og endda arbejdede på den anden side af gaden fra hinanaden i en periode af deres liv!

“Efter at have mødt John og set hvilken fin ung mand han er, forsvandt skyld på en måde,” siger Rick. “Jeg er meget stolt af den mand han er. Sikke et godt stykke arbejde hans forældre gjorde. Jeg ved, at jeg ikke kunne have gjort det bedre end de gjorde. ”

“Vi havde så meget til fælles,” siger John. “MyHeritage var det som gjorde det muligt for os at kommunikere med hinanden.”

“Hvis du vil finde nogen, er dette måden at gøre det på,” tilføjer Rick.

“Uden DNA-testen, ville det aldrig være sket, da jeg ellers ikke kunne finde den forbindelse,” siger John. “I starten var det lidt overvældende, men nu er det rigtig sjovt. Jeg kan stille alle de spørgsmål, jeg altid har ønsket at få svar på. Nu har jeg muligheden for at lære om min arv. ”

“Tak til MyHeritage DNA for at genforene mig med min familie.”

John Cummings (second from right) with his biological father and half-siblings

John Cummings (anden fra højre) med sin biologiske far og halvsøskende