Dr. Phil lærer mere om sine genetiske risici med MyHeritage DNA

Dr. Phil lærer mere om sine genetiske risici med MyHeritage DNA

Efter 17 sæsoner og næsten 20.000 gæster, fejrede tv-personlighed Dr. Phil for nylig sin episode nummer 3.000. Han har netop taget en MyHeritage DNA-test for Sundhed for at lære mere om hans genetiske risici.

I december 2018 tog Dr. Phil en MyHeritage DNA-test og opdagede tidligere ukendte detaljer om sin familiehistorie. MyHeritage vendte tilbage til Dr. Phils show for nogle uger siden, for at præsentere resultaterne af hans MyHeritage DNA-test for Sundhed og diskutere hans genetiske risici. MyHeritage genetik-konsulent, Jessica Greenwood, MS, LGC, var med Dr. Phil i studiet for at dele resultaterne af hans test med ham.

Se hele indslaget her:

Dr. Phils resultater

Jessica hjalp med at forklare Dr. Phils sundhedsrapporter.

Testen afslørede, at han har en gennemsnitlig risiko for 11 tilstande, herunder Crohns sygdom, hjertesygdom, sent indsættende Alzheimers sygdom, sent indsættende Parkinsons sygdom og aldersbetinget makulær degeneration blandt andre. Dette betyder, at hans genetiske risiko for disse forhold er den samme som for den generelle befolkning.

Dr. Phil lærte også, at han har en markant reduceret risiko for at udvikle cøliaki – en autoimmun lidelse, der forårsager følsomhed over for gluten. Personer som ham, der mangler den specifikke genetiske variant relateret til cøliaki, har næsten 0% chance for at udvikle sygdommen.

Selvom testen fastslog, at han har en lidt nedsat risiko for at udvikle type 2-diabetes, har Dr. Phil faktisk type 2-diabetes. Selv hvis dit genetiske risikovurderinger er gennemsnitligt eller under gennemsnittet, er det vigtigt at være opmærksom på, at der er andre faktorer, såsom livsstil og miljø, som kan bidrage til risikoen for at udvikle en bestemt tilstand.

MyHeritage Sundhed

MyHeritage DNA-testen for Sundhed giver indsigt med henblik på at berige dit liv, oplyse dig om din sundhed og hjælpe dig med at tage informerede livsstilsvalg. Resultaterne inkluderer snesevis af personaliserede og letforståelige sundhedsrapporter, samt alle funktioner inkluderet i den originale MyHeritage DNA-test, inklusiv etnicitetsskøn, matchning til slægtninge baseret på fælles DNA, kromosombrowseren og mere.

MyHeritage er unik, da vi hjælper brugere fra hele verden med at forbinde deres fortid, nutid og fremtid. Er du interesseret i at lære mere om dine genetiske sundhedsrisici? Så køb testen, eller opgrader din eksisterende MyHeritage DNA-test.