Family Tree Builder nu tilgængelig til macOS Catalina og macOS High Sierra

Family Tree Builder nu tilgængelig til macOS Catalina og macOS High Sierra

Vi er glade for at kunne annoncere, at Mac-brugere med operativsystemer Catalina og High Sierra nu kan downloade og bruge MyHeritage Family Tree Builder gratis! Millioner af brugere over hele verden har glæde af dette program, som kombinerer vores innovative teknologier med brugervenlige funktioner.

Vi har modtaget hyppige forespørgsler fra brugere, som har et af de to Mac-operativsystemer og ønskede at fortsætte med at bruge deres foretrukne slægtsforskningssoftware Family Tree Builder. Det var vigtigt for os at gøre det muligt for disse brugere, at fortsætte deres slægtsforskning, bygge deres slægtstræer, tilføje fotos, få adgang til historiske optegnelser og mere med Family Tree Builder. Vi takker alle for deres tålmodighed, mens vi har arbejdet med denne version.

Ligesom den forrige version for Mac, er denne Family Tree Builder Mac-version, en version der ligner vores desktop-software til Windows. Den kræver hverken Windows eller nogen yderligere opsætning eller konfiguration, når den downloades. Systemet den bruger for at overføre Windows-software til Mac kaldes CrossOver af CodeWeavers.

Download Family Tree Builder gratis

Hovedfunktionerne på Family Tree Builder er de samme i Mac-versionen, inklusive Sync med MyHeritage, Smart Matches™, Record Matches, Konsistenstjekker, diagrammer osv. Der er dog flere mindre funktioner, der ikke er kompatible med Mac OS X, som ikke vil være tilgængelige for Mac-brugere.

Når du har downloadet filen, skal du dobbeltklikke på den downloadede fil for at åbne diskbilledet. I vinduet der vises, skal du derefter blot trække MyHeritage Family Tree Builder-ikonet til macOS-applikationsmappen.

Efter installationen, kører softwaren direkte på Mac-computere.

Lær mere om Family Tree Builder-funktionerne i MyHeritage Vidensbasen.

God fornøjelse!

Kommentarer

E-mail-adressen holdes privat og vises ikke

  • Preben Jensen

    11. november 2020

    det er et godt program