Family Tree Builder nu tilgængelig til macOS Big Sur

Family Tree Builder nu tilgængelig til macOS Big Sur

Vi har fantastiske nyheder for Mac Family Tree Builder-brugere! Vi er glade for at kunne annoncere, at vi har udgivet en ny version af vores Family Tree Builder-software til macOS Big Sur.

Sent sidste år udgav vi en version af Family Tree Builder til operativsystemer Catalina og High Sierra. Efter udgivelsen af den nye macOS Big Sur har vi modtaget mange anmodninger fra brugere med det nye Mac-operativsystem, der ønskede at fortsætte med at bruge Family Tree Builder, deres foretrukne slægtsforskningssoftware. Det var vigtigt for os at give disse muligheden for at fortsætte deres slægtsforskning med Family Tree Builder, og vi formåede at producere en ny version inden for få måneder.

Denne version af Family Tree Builder til Mac er, ligesom den forrige, en Family Tree Builder Mac-version, der ligner vores desktop-software til Windows og ikke kræver Windows eller nogen yderligere opsætning eller konfiguration, når den downloades. Det bruger et system til at overføre Windows-software til Mac kaldet CrossOver af CodeWeavers.

Download Family Tree Builder gratis

Family Tree Builder’s hovedfunktioner er de samme i Family Tree Builder Mac-versionen, herunder Synkronisering med MyHeritage, Smart Matches™, Record Matches, Konsistenschecker, diagrammer osv. Der er dog flere mindre funktioner, der ikke er kompatible med Mac OS X, som ikke vil være tilgængelige for Mac-brugere.

Når du har downloadet filen, skal du dobbeltklikke på den downloadede fil for at åbne diskbilledet. I vinduet der vises, skal du derefter blot trække MyHeritage Family Tree Builder-ikonet til macOS-applikationsmappen.

Efter installationen kører softwaren direkte på Mac-computere.

Vi vil fotsætte med at hjælpe MyHeritage-brugere med at komme videre med deres slægtsforskning, uanset hvilken platform de føler sig mest komfortable med.

Lær mere om Family Tree Builder-funktionerne i MyHeritage Vidensbasen.

God fornøjelse!