Vi præsenterer AI Time Machine™: Transformér dig selv til en historisk person ved hjælp af hverdagsfotos

Vi præsenterer AI Time Machine™: Transformér dig selv til en historisk person ved hjælp af hverdagsfotos

Har du nogensinde ønsket, at du kunne rejse tilbage i tiden? Selv om vi ikke har perfektioneret tidsrejser, har vi gjort det næstbedste: På MyHeritage kan du nu se, hvordan du kunne have set ud som en historisk person gennem tiderne!

Vi er begejstrede over at kunne annoncere udgivelsen af AI Time Machine™, en banebrydende og sjov ny funktion, der gør det muligt for dig at transformere hverdagens personlige fotos til hyperrealistiske billeder af dig selv som en historisk person.

Forestil dig det mest utrolige kostume, du nogensinde har set. Hver eneste detalje er perfekt, og det ser og føles autentisk. Det, du får med AI Time Machine™, er endnu bedre: fantastiske, helstøbte billeder af dig selv eller en af dine kære som en gammel græsk kriger, en egyptisk farao, en victoriansk dame eller en astronaut i rummet. Der er masser af ikoniske historiske karakterer at vælge imellem. Du er nødt til at se det for at tro det!

Tag en tur med AI Time Machine™

I løbet af de sidste 3 år har MyHeritage lanceret en række robuste funktioner, der udnytter kunstig intelligens (AI) til at bringe historiske fotos til live. AI Time Machine™ er et nyt twist i denne forbindelse og inviterer dig til at rejse til fortiden og se dig selv, som du måske så ud i dine forfædres tid. Resultaterne er fantastiske og perfekte til at dele på sociale medier og bruge som dit profilbillede.

Hos MyHeritage er vores forpligtelse til at udvikle nye værktøjer, der hjælper brugerne med at videreudvikle deres slægtsforskning, stærkere end nogensinde før. Vi elsker også at skabe sjove funktioner som AI Time Machine™, der øger offentlighedens interesse for historie i almindelighed og slægtshistorie i særdeleshed, og som introducerer nye befolkningsgrupper til den fascinerende verden af slægtsforskning.

Hvordan det fungerer

AI Time Machine™ bruger tekst-til-billede-teknologi med kunstig intelligens (AI) til at skabe fotorealistiske billeder af en person, som han eller hun kan have set ud i forskellige perioder i historien. Den er baseret på en deep learning, tekst-til-billede-model og personaliseringsteknologi, som MyHeritage har licenseret fra Astria, en innovativ virksomhed, der har specialiseret sig i skræddersyet AI-billedgenerering. Ved hjælp af et sted mellem 10 og 25 fotos af en person, konstruerer AI Time Machine™ en model af den pågældende person i en række forskellige positurer og indstillinger, der er forskellige fra de oprindelige inputfotos. Ved hjælp af et af de foruddefinerede temaer fra forskellige historiske epoker syntetiseres modellen med temaerne for at fremstille fantastiske billeder af en person, der er fremstillet som en historisk figur. Har du nogensinde spekuleret over, hvordan du ville have set ud, hvis du havde levet i det antikke Grækenland eller under den franske renæssance? Find ud af det med AI Time Machine™!

AI Time Machine™ tilbyder i øjeblikket snesevis af temaer, der repræsenterer forskellige historiske epoker, fra forhistorisk tid til det 21. århundredes ydre rum. Når du bruger funktionen for første gang, vælges de første par temaer automatisk for dig. Når det første sæt billeder er klar, kan du vælge yderligere temaer, som du finder interessante, og skabe flere billeder.

Resultatet af AI Time Machine™ er en serie på 8 billeder for hvert tema. Du kan downloade og dele en collage med alle 8 billeder eller dele hvert enkelt billede individuelt.

Eksempler

Som du kan se nedenfor, er resultaterne utrolige, og du og millioner af andre brugere på MyHeritage kommer til at have det virkelig sjovt med AI Time Machine™!

Her er MyHeritage-stifter og administrerende direktør Gilad Japhet som en gammel egypter:

MyHeritage-stifter og administrerende direktør Gilad Japhet som en egyptisk farao (klik for at zoome)

MyHeritage-stifter og administrerende direktør Gilad Japhet som en egyptisk farao (klik for at zoome)

Vi spoler et par årtusinder frem, og her er Gilad, forvandlet til en viking:

MyHeritage-stifter og administrerende direktør Gilad Japhet som viking (klik for at zoome)

MyHeritage-stifter og administrerende direktør Gilad Japhet som viking (klik for at zoome)

Vi spoler AI Time Machine™ frem igen. Denne gang befinder Gilad sig i 1960’erne og 1970’erne som hippie eller måske medstifter af Apple Computers?

Gilad, denne gang som hippie (klik for at zoome)

Gilad, denne gang som hippie (klik for at zoome)

Her er nogle flere eksempler, denne gang med vores produktchef, Maya Lerner.

Maya Lerner, MyHeritage’s produktchef (SVP Product), i forskellige temaer

Maya Lerner, MyHeritage’s produktchef (SVP Product), i forskellige temaer

Flere eksempler på AI Time Machine™, denne gang med MyHeritage-produktdesigner Ori Shraiber (klik for at zoome)

Flere eksempler på AI Time Machine™, denne gang med MyHeritage-produktdesigner Ori Shraiber (klik for at zoome)

Kom godt i gang

Hvis du vil prøve AI Time Machine™, kan du besøge myheritage.dk/ai-time-machine.

AI Time Machine™-siden (klik for at zoome)

AI Time Machine™-siden (klik for at zoome)

Alternativt kan du, hvis du allerede er logget ind på din MyHeritage-konto, holde musen over fanen “Billeder” på navigationslinjen og vælge “AI Time Machine™” for at få adgang til siden.

Adgang til AI Time Machine™

Adgang til AI Time Machine™

Klik på knappen “Prøv det nu” for at komme i gang.

På det næste skærmbillede vises en vejledning til at vælge de billeder, du vil uploade. Følg retningslinjerne for at hjælpe AI-teknologien med at opnå optimale resultater. Du skal bruge mellem 10 og 25 fotos af den samme person, der er taget på forskellige dage og i forskellige indstillinger, positurer og vinkler. Jo flere fotos du uploader, jo bedre bliver resultaterne. Du kan uploade op til 35 fotos. Bemærk, at det generelt ikke er en god idé at uploade fotos af personen i forskellige aldre, da det påvirker teknologiens evne til at opbygge en konsistent model af personen negativt.

Du kan uploade billederne fra din computer eller mobiltelefon eller trække og slippe dem ind i rammen.

Vejledning til upload af fotos (klik for at zoome)

Vejledning til upload af fotos (klik for at zoome)

Hvis du ikke har nok fotos på din computer til at bruge, kan du blot tage et par billeder mere med kameraet på din mobil. Brug forskellige stillinger og baggrunde, og upload derefter billederne.

Hvis du er med på nogle fotos sammen med en anden person i forgrunden, skal du først beskære dem, så det kun er dig, der er med på disse fotos.

Som et godt råd kan du nemt finde fotos af dig selv på en iOS-enhed ved at trykke på Personer og steder under Albums i appen Fotos og vælge dig selv. Du kan derefter tilføje alle de fotos, du ønsker, til et midlertidigt album og uploade fotos fra dette album til AI Time Machine™-siden. Andre fotoapps, f.eks. Google Photos, har en lignende funktion.

Hvis dine fotos er gemt flere steder eller på forskellige platforme, er det helt i orden. Når du begynder at uploade dem, kan du se, hvor mange der er blevet uploadet, og MyHeritage fortæller dig, om du skal tilføje flere.

Upload mellem 10 og 25 fotos (klik for at zoome)

Upload mellem 10 og 25 fotos (klik for at zoome)

Når du er færdig med at uploade fotos, skal du klikke på “Fortsæt”. En pop-up vil blive vist og bede dig om at beskrive personen på billederne ved hjælp af nogle få grundlæggende oplysninger. Indtast deres fornavn eller en anden titel, vælg køn, og klik på “Fortsæt”.

Beskriv personen på billederne

Beskriv personen på billederne

Når du vælger kønnet, kan AI Time Machine™ skabe det bedst mulige output for denne person. Titlen er nødvendig, så når du nemt kan navigere mellem modellerne når du har mere end én model.

Før AI Time Machine™ går i gang, bliver du bedt om at tilmelde dig MyHeritage. Det tager kun et minut at oprette din konto. Hvis du allerede har en MyHeritage-konto og ikke er logget ind, skal du vælge “Log ind”-muligheden nederst i pop-up-vinduet.

Når du er logget ind, begynder AI Time Machine™ at behandle dine fotos. Det tager typisk mellem 30 minutter og 2 timer at opbygge den første model ud fra dine fotos. Du behøver ikke at vente på siden; du modtager en e-mail, når dine billeder er klar.

Når din model er klar med de første sæt billeder, tager det normalt 1-2 minutter at generere billeder med yderligere temaer. Hvis du vil skabe yderligere billeder, skal du blot klikke på tema-knapperne for at vælge de temaer, du vil prøve.

Resultaterne er klar! Klik på knapperne for at vælge yderligere temaer (klik for at zoome)

Resultaterne er klar! Klik på knapperne for at vælge yderligere temaer (klik for at zoome)

Brug pilene til venstre og højre på kortviseren til at se billederne enkeltvis.

Visning af et enkelt billede (klik for at zoome)

Visning af et enkelt billede (klik for at zoome)

Deling af AI Time Machine™-billeder

De billeder, der er skabt med AI Time Machine™, er meget sjove og perfekte til at dele på de sociale medier. De vil helt sikkert imponere alle, der ser dem, og de er fantastiske profilbilleder.

Billederne kan downloades eller deles som et sæt af 8 eller enkeltvis. Klik på ikonet Del for at dele billederne på Facebook, Twitter og WhatsApp, eller for at kopiere linket og dele billederne på en anden platform. Klik på ikonet Download for at downloade billederne som en jpeg-fil. Hvis du ser et sæt, gælder Del/Download for hele sættet af 8. Hvis du ser et enkelt billede, gælder Del/Download kun for det pågældende billede.

Muligheder for download og deling

Muligheder for download og deling

Nyttige tips

Kvaliteten af det output, du modtager, afhænger i høj grad af kvaliteten af de billeder, du uploader. Jo flere billeder du uploader, og jo mere varierede de er, des bedre bliver resultatet. For at opnå de bedste resultater skal du bruge eksisterende fotos fra din kamerarulle eller computer, der indeholder:

  • Singularitet: Kun én person (og altid den samme person)
  • Variation: Mindst 3 helkropsbilleder, 5 overkropsbilleder (fra brystet og op) og 10 nærbilleder
  • Forskellige positurer og udtryk, med øjnene der kigger i forskellige retninger
  • Forskellige baggrunde og lysforhold
  • Fotos taget på forskellige dage
  • Undgå makeup. Det kan påvirke resultaterne negativt, så det anbefales at tage fotos med minimal eller ingen makeup.
  • Undgå solbriller, hatte eller andet tilbehør og genstande, der skjuler ansigtet

Autenticitet

Selv om de er meget realistiske, er billederne genereret af AI Time Machine™ skabt af kunstig intelligens; de er ikke autentiske fotografier. I henhold til MyHeritage’s forpligtelse til ansvarlig AI tilføjes der vandmærker til alle billeder, der genereres af AI, for at skelne dem fra autentiske fotos.

Vandmærke til AI-genererede billeder (klik for at zoome)

Vandmærke til AI-genererede billeder (klik for at zoome)

Du kan se de billeder, du har skabt med AI Time Machine™, ved at klikke på linket i den e-mail, der giver dig besked om, at dine resultater er klar. Vi vil snart tilføje et specifikt privat album til AI Time Machine™-billeder til afsnittet Mine billeder på din MyHeritage-familieside.

Privatliv

Når du skaber billeder med AI Time Machine™, er dit privatliv beskyttet. Billederne behandles udelukkende på MyHeritage-servere og deles ikke med nogen tredjepart. MyHeritage ejer ikke de resulterende billeder; de tilhører dig, ligesom alle de billeder, du uploader til MyHeritage.

Pris

AI Time Machine™ er i øjeblikket tilgængelig på MyHeritage-hjemmesiden og via en mobil webbrowser. Funktionen er gratis ved lanceringen i en begrænset introduktionsperiode (med en grænse på én model og 50 temaer pr. bruger, i alt 400 billeder), hvorefter den bliver en betalingsfunktion. Et engangskøb vil så gøre det muligt at uploade fotos for at skabe en model af en person og generere 160 billeder med op til 20 temaer. Brugere med et MyHeritage Komplet abonnement vil nyde godt af en højere brugskvote uden ekstra omkostninger; detaljer om kvoten vil blive annonceret snart.

Ansvar

Med stor magt følger et stort ansvar. Du anmodes om, og det kræves af dig, at du bruger AI Time Machine™ på en ansvarlig måde. Du må ikke uploade billeder af andre personer end dig selv, medmindre du har fået deres tilladelse på forhånd. Du må ikke uploade billeder af børn, billeder med nøgenhed eller billeder, der er krænkende. Ingen billeder af nazister. Brug ikke AI Time Machine™ til at gøre grin med politikere – hold Putin, Biden, Trump og andre politikere ude af dette. Del ikke resultater, der kan ydmyge eller fornærme nogen. Du må ikke fjerne AI-symbolet fra hjørnet af de resulterende fotos. Hvis et af resultaterne ender med at have potentiale til at fornærme nogen, må du ikke dele det. Vi takker dig for din forståelse og dit samarbejde.

Konklusion

Hos MyHeritage innoverer vi konstant nye måder at gøre slægtshistorie sjovt for alle, lige fra erfarne slægtsforskere til nyankomne, der søger en følelse af nostalgi. Hidtil har vores fotoværktøjer bragt fortiden ind i nutiden, og med AI Time Machine™ tager vi nutiden med på en legende rejse tilbage i tiden og leverer endnu en spændende måde at komme i kontakt med fortiden på. Hvis du spekulerer på, “hvad de vil finde på næste gang”, så bliv hængende. Som altid er der mere på vej, så hold dig opdateret her!

Prøv AI Time Machine™ i dag, og lad os vide, hvad du synes!