Nyt: AI Time Machine™-galleri til dine billeder

Nyt: AI Time Machine™-galleri til dine billeder

Her hos MyHeritage bliver vi ved med at forbedre AI Time Machine™ yderligere med flere historiske temaer og nye tilføjelser for at forbedre brugeroplevelsen. Mange brugere har bedt om en nemmere måde at få adgang til deres resultater på, især hvis de har oprettet mere end én model. I dag er vi glade for at kunne annoncere, at vi har tilføjet et nyt galleri, hvor du kan se alle dine AI Time Machine™-billeder. Hvis du allerede har brugt AI Time machine™, kan du klikke på linket nedenfor for at se dit galleri:

Se galleri

Siden lanceringen for to uger siden har AI Time Machine™-billederne kun kunnet ses for én model ad gangen ved at klikke på det specifikke link i den e-mail, der meddeler brugeren, at resultaterne er klar. Med tilføjelsen af galleriet er alle AI Time Machine™-billeder nu let tilgængelige på MyHeritage-hjemmesiden, og du kan hurtigt se alle de modeller, du har oprettet indtil videre, og se resultaterne for hver enkelt.

Adgang til AI Time Machine™-galleriet

Hvis du ikke har prøvet AI Time Machine™ endnu, kan du prøve det nu.

Galleriet bliver tilgængeligt, når din første AI Time Machine™-model er klar. Besøg galleriet ved at vælge AI Time Machine™ i menuen Billeder.

Adgang til galleriet (klik for at zoome)

Adgang til galleriet (klik for at zoome)

Galleriet

AI Time Machine™-galleri (klik for at zoome)

AI Time Machine™-galleri (klik for at zoome)

Galleriet viser de modeller, du har oprettet, begyndende med den seneste model. Hvert kort i galleriet viser navnet på modellen og hvor mange temaer, du har oprettet til den indtil videre (markeret med rødt på billedet ovenfor).

Du kan skabe en ny model fra galleriet ved at klikke på knappen “Upload fotos” øverst til venstre i kortet.

Klik på et kort i galleriet for at åbne AI Time Machine™-resultatsiden for den pågældende model.

AI Time Machine™-resultatsiden (klik for at zoome)

AI Time Machine™-resultatsiden (klik for at zoome)

Vi anbefaler, at du besøger galleriet, ser på dine resultater og prøver nogle af de smarte nye temaer, som vi for nylig har tilføjet.

Med tilføjelsen af galleriet er det blevet meget nemmere at se billederne på tværs af alle dine modeller. Besøg dit AI Time Machine™-galleri i dag for at vælge en model, afprøve de nye temaer og dele de fantastiske resultater med dine venner og familie.