Nancy løser familiemysterium med MyHeritage DNA

Kommentarer.

Da Nancy Bonno fra La Verne, Californien, var 12 år gammel fandt hun ud af at hendes mor var adopteret. Nancy overhørte sin mor, Kathy, og hendes bedstemor snakke om Kathys fødselsattest. Da Nancy spurgte sin mor, “Er du adopteret?” Svarede hendes mor: “Ja, jeg er adopteret, men Nancy, du spørger for mange spørgsmål.” På trods af hendes nysgerrighed forstod Nancy, at det var bedst ikke at tage emnet op igen.

Da Nancy var 21 år gammel, følte hun at tiden endelig var inde til at spørge om hendes mors biologiske forældre. Kathy sagde, at hun ikke vidste meget, men at hun nu var ivrig efter at finde sin biologiske familie. Sammen var de i stand til at finde ud af en del af historien:

Nancy forklarede: “Min mors biologiske mor forsvandt efter at hun fødte min mor, dukkede så op igen for at aflevere hende til min mors biologiske far og derefter forsvandt hun helt. I sidste ende voksede min mor hverken op hos sin biologiske mor eller far, og endte i stedet med at blive adopteret af nogle helt andre.”

Kathy gik bort i 2018 uden nogensinde at have mødt sine biologiske forældre.

Nancy besluttede sig for at hun ville fortsætte med at søge efter Kathys biologiske forældre til ære for hendes mors minde. Hun vidste at det var noget hendes mor havde ønsket, og Nancy følte at det var vigtigt at lukke dette kapitel for sin mor.

Efter at have set en TV-episode om en familiegenforening takket være en DNA-test, besluttede Nancy sig for at hun ville forsøge at finde sin mors biologiske familie ved selv at tage en DNA-test. Nancy tog flere DNA-tests og uploadede dem til alle gratis hjemmesider hun kunne finde, herunder MyHeritage.

Hvad Nancy ikke vidste var at hendes mors søster, Judy Cruz, havde taget en MyHeritage DNA-test.

“En af mine venner besøgte MyHeritage-hjemmesiden og sagde: ‘Ved du hvad, det er utroligt! Du kan finde familie som du ikke engang vidste at du havde.’ sagde Judy.

Judy var begejstret for at få sine resultater bare et par uger efter at have sendt sin DNA-test til laboratoriet. Udover sine etnicitetsresultater, fik hun en DNA-match med Nancy som hun deler 870,8 cM DNA med.

Nancy husker tilbage på e-mailen fra MyHeritage om DNA-matchen med Judy. “Jeg så hendes billede og sagde til mig selv: “Wow, hun ligner min mor!'”

Judy og Nancy talte sammen den aften over telefonen. De samlede langsomt de manglende stykker i puslespillet og indså at Judy var Kathys søster og Nancys tante. Begge var enormt glade for endelig at finde deres forsvundne familiemedlemmer!

De besluttede sig for at mødes i forbindelse med Judys fødselsdagsfest, så Nancy kunne møde alle de udvidede familiemedlemmer.

Se deres følelsesladede møde her:

“Jeg købte mit DNA-sæt, jeg sendte testen afsted, og resten er historie! Jeg har aldrig gjort dette før. Jeg er så glad for at jeg gjorde det. SE! Vi fandt hinanden, og jeg er så glad,” sagde Nancy.

Judy gav Nancy flere oplysninger om hvad der skete. Ifølge Judy tog Kathys biologiske far og hans mor Kathy fra hendes biologiske mor, og bad hende om at holde sig væk. I sidste ende endte Kathy ikke hos sin biologiske far, men blev adopteret af en anden familie.

Kathys biologiske mor fortsatte med at fejre Kathys fødselsdag og talte ofte om hende. Selvom Kathys mor gik bort for nylig, var det en trøst for Nancy at vide at hendes bedstemor havde elsket Kathy hele sit liv. Her er et billede af Kathy i midten med sine biologiske forældre på hver sin side:

Nancys mor og hendes biologiske forældre

Nancy og hendes tante Judy er lykkelige for at have fået chancen for at mødes og de fejrer deres bånd som en hyldest til Kathy.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.