Llinda fandt sin biologiske familie ved hjælp af MyHeritage DNA

Kommentarer.

Llinda Carrie, 35, fra Upper Marlboro, Maryland, har ventet hele sit liv på at møde sin biologiske familie. Hun var vokset op med ét babybillede, der havde navnet på hendes biologiske mor, men ingen andre oplysninger at gå efter.

Efter at have søgt efter sin mor i mange år, besluttede Llinda at hendes bedste chance for at finde familie var ved hjælp af en MyHeritage DNA-test.

Efter at have købt MyHeritage DNA-sættet og modtaget hendes resultater et par uger senere, var Llinda virkelig begejstret over at modtage en DNA-match med Rafael Moreno fra Miami. Baseret på oplysningerne på bagsiden af hendes babybillede, fandt Llinda og Rafael hurtigt ud af at Llinda er Rafaels biologiske niece.

Rafael forklarede overfor Llinda, at hans søster, Llindas biologiske mor, fødte Llinda da hun var 21 år gammel, og var ude af stand til at forsørge hende. Hun mente at det bedste hun kunne gøre var at bortadoptere hende, så hun kunne blive opfostret af en kærlig familie.

Llindas biologiske mor døde i 2009 af naturlige årsager, men Rafaels mor, Llindas mormor, lever stadig og var lykkelig over at lære om Llinda og meget ivrig efter at møde hende.

Rafael inviterede Llinda til Miami for at møde dem, sammen med den udvidede biologiske familie, hendes tre tanter og mange fætre.

I maj fløj Llinda med hendes adoptivmor til Miami for at møde sin biologiske familie for første gang.

Se deres følelsesladede genforening som fandt sted i Fort Lauderdale-Hollywood lufthavn.

Rafael er utrolig taknemmelig overfor Llindas adoptivmor for at opdrage Llinda, da hans søster ikke var i stand til det. Han forklarede, at hans søster og familien altid havde Llindas bedste i tankerne.

Rafael forklarer: “Siden Llinda blev bortadopteret tænkte vi ofte på hende, spekulerede over hvad hun lavede, og håbede at hun havde det godt og at hun havde en kærlig familie som tog sig af hende.”

Llinda er forundret over de øjeblikkelige bånd hun har knyttet med sin onkel og bedstemor. På trods af at hun er trist over ikke at have haft muligheden for at møde sin biologiske mor, er det en trøst for Llinda at hun har fået chancen for at møde sin bedstemor og den udvidede familie.

Llinda møder sin biologiske bedstemor for første gang
Llinda møder sin biologiske bedstemor for første gang

Llinda er taknemmelig for at hun nu har den familie hun altid har søgt efter. Mødet med dem har givet hende en følelse af helhed, som hun ikke tidligere havde oplevet. Hun planlægger at snart  vende tilbage til Miami med sin søn for at møde resten af familien.

Har du taget en MyHeritage DNA-test endnu? Fortæl os din historie i kommentarerfeltet nedenfor!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.