Del dine juletraditioner med chance for at vinde et DNA-sæt

Kommentarer.1

Juletraditioner som gentages hvert år, giver varige indtryk og skaber specielle minder som varer hele livet. Nogle traditioner, som stadig er almindelige i dag, går tusinder af år tilbage i en eller anden form. De tolv juledage, gaveudveksling og julesange kan for eksempel spores helt tilbage til de Mesopotamiske tider.

Familier over hele verden fejrer mange af de samme juletraditioner. De fleste kender traditioner som at sende julekort til venner og familie, dekorere juletræer og udveksling af gaver. Men hver familie har deres egen unikke måde at fejre på med forskellige variationer.

Da julen er ved at nærme sig, vil vi meget gerne høre om din families juletraditioner og hvordan de opstod! Hvad kendetegner julen for dig og dine nærmeste?

Fortæl os om baggrunden for dine traditioner, og sørg for at inkludere billeder hvis du har! Skriv til os i kommentarerfeltet nedenfor eller send din historie til os på stories@myheritage.com senest den 16. december for at deltage.

Vi vælger derefter vores tre favoritter som hver vil vinde et MyHeritage DNA-sæt, og kommer også til at dele nogle af de øvrige historier her på vores blog.

Vi ser frem til at læse om dine familietraditioner!

Held og lykke!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

  • Kjeld


    30. november 2018

    Efter dansen omkring juletræet og den sidste sang er sunget, så løber vi rundt og ind i alle rum og synger:”Nu det jul igen, nu det jul igen og julen varer lige til påsken”.

    Når alle julegaver er fordelt, så skal den ældste i flokken præsentere sine gaver og derefter den næstældste osv.