Datter genforenet med sin far få dage før hans død

Kommentarer.

Vi er stolte over at kunne genforene familiemedlemmer som har mistet forbindelsen til hinanden eller i nogle tilfælde aldrig har kendt til hinandens eksistens. For nylig fandt en følelsesladet genforening sted takket være MyHeritage DNA: Sandra Tirone så sin far for første gang efter 44 år. På sit dødsleje, mødte faren, George, sine børnebørn som han ikke tidligere havde kendt til.

Se deres hjertevarmende genforening her:

I Montreal, Canada, havde Sandra Tirone, 45, ikke mange informationer om sin far, George Tirone, eller til hans side af familien. George blev skilt fra Sandras mor da Sandra var en baby, og de mistede kontakten.

Sandra ledte efter sin far i mere end tre årtier. Hendes mor var levede ikke længere så Sandra kunne ikke få informationer om sin far på den måde. Hun havde på et tidspunkt endda ansat en privatdetektiv, men han kunne heller ikke finde George. Hun gik ud fra at hendes far ikke var interesseret i at komme i kontakt med hende.

Jeg troede stadig at min far ikke ledte efter mig, og jeg havde på en måde accepteret det.

I 2018 foreslog Sandras mand, Guy Ohana Foster, at hun tog en DNA-test. Hun uploadede sine rå DNA-data til MyHeritage, hvor hun straks modtog matches. Den tætteste match på hendes fars side var en kusine i første led, Lynn Penlington fra Ontario, som var adopteret og selv ledte efter sin biologiske familie.

Sandra hjalp Lynn med hendes forskning på MyHeritage, og de var sammen i stand til at finde frem til Lynns biologiske familie. Hun fandt søskende, tanter, onkler og fætre (hendes forældre var døde et par år tidligere), som hun havde ledt efter. I løbet af Lynns forskning, opdagede Sandra vigtige spor der førte hende til sin egen tante.

Sandra samlede modet til at ringe til sin tante i håb om at hun kunne give hende spor til at finde sin far.

Første gang jeg talte til min tante i telefonen, følte jeg at jeg havde kendt hende hele mit liv. Hun taler ligesom mig med samme tonefald.

Sandras tante havde vigtige nyheder.

Din far har ledt efter dig i årevis. Han lever fortsat, men har det ikke godt.

George havde ledt efter Sandra i mange år, men var nu indlagt på Kelownas hospital, og det så ikke godt ud for ham. Takket være Sandras uselviske handling for at hjælpe hendes kusine, havde hun endelig fundet den far hun havde ledt efter i mere end 30 år.

Sandra og hendes familie fløj til Kelowna for at besøge George på hospitalet. Hun havde svært ved at tro på at hun endelig ville komme til at møde sin far efter så mange år.

Jeg har søgt efter ham hele mit liv. At finde min far efter alle disse år – jeg troede aldrig jeg ville finde ham. Det er et mirakel for ham. Det er et mirakel for mig. Det er overvældende.

George led af hjertesvigt, ødem, diabetes og andre forskellige tilstande, men det kunne ikke sætte en dæmper på den glæde han følte da han så sin datter igen, og blev introduceret til sine børnebørn for første gang.

Jeg havde aldrig i en million år forestillet mig at jeg havde børnebørn.

At møde sin far efter så mange års søgning, kramme ham, og se sine børn kramme ham, var en drøm der blev opfyldt for Sandra. Hun håbede på et mirakel der ville give dem lidt mere tid sammen, så han kunne lære sine børnebørn bedre at kende.

At vide hvor du kommer fra er uvurderligt!

Skæbnen var ubarmhjertig, da de i sidste ende kun fik tre dage sammen. George døde et par dage efter deres møde. På trods af deres begrænsede tid sammen, er Sandra meget taknemmelig over at hun fik muligheden for at møde sin far før han døde, og at hun har fået kontakt med sin fars side af familien.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.