Tracy Shand finder sin biologiske far efter at have søgt i mange år

Kommentarer.

Tracy Shand fra Melbourne, Australien blev adopteret da hun var kun 3 måneder gammel. 21 år senere kom hun i kontakt med sin biologiske mor. Hun var utrolig glad for at lære om den side af hendes familie, men da hun spurgte om sin biologiske far, ville moren ikke fortælle hende hans navn.

Da hun uploadede sine DNA-informationer til MyHeritage lige efter mors dag, opdagede Tracy en match på 14% – sandsynligvis en fætter, eller grandnevø. Tracy kontaktede matchen og spurgte om han kendte til mænd i familien, der matchede hendes fars profil. Kontakten med hendes 14% match førte hende til sin biologiske far, Beau Esman.

Se videoen af Tracys møde med Beau her:

Beau havde aldrig vidst, at han var far til et barn, men havde tænkt at det var muligt siden dengang et forhold med en kvinde han så pludseligt sluttede med at hun forsvandt ud af hans liv.

“Muligheden for at jeg havde en datter strøg igennem hovedet  på mig et par gange, og jeg spekulerede over hvordan det ville være,” siger han. “Men jeg har aldrig rigtig for alvor tænkt noget om det. Og det faktum, at hendes mor aldrig forsøgte at kontakte mig eller min familie, tror jeg har bidraget til det.”

Da hans niece fortalte ham, at Tracy havde kontaktet hende og spurgt om mænd i familien der kunne være hendes far, vidste han straks at hun var hans datter. “Jeg var ikke et sekund i tvivl,” siger han.

Han skrev en email til hende som startede med “Hej fra din far.” Få dage senere mødtes de ansigt til ansigt.

Tracy med sin biologiske far, Beau Galley
Tracy med sin biologiske far, Beau Esman

I november 2018 tog Tracy sin familie hen for at møde Beau.

“Jeg ville have elsket at kende mere til hende under hendes opvækst ,” siger Beau. “Hun har fantastiske børn.”

“Mine børn har nu en bedstefar,” siger Tracy. “Og jeg er så taknemmelig for MyHeritage DNA. Jeg ser bare frem til en vidunderlig fremtid med min nyfundne familie.”

“Jeg opfordrer alle som ønsker at finde deres biologiske forældre, til at gøre alt hvad der kræves for at forfølge håbet, og aldrig give op,” tilføjer Beau. “Det kan ændre dit liv.”

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.