At finde familie efter alt håb er ude

At finde familie efter alt håb er ude

Patrick Tarin fra Amarillo, Texas, voksede op hos sin tante og onkel. Hans far døde i en bilulykke da Patrick var 10 år, men han vidste intet om sin mor og resten af sin familie.

En dag fandt han et brev som var skrevet af Patricks far, som vendte hans verden på hovedet.

Hans far havde skrevet brevet til sin søster – Patricks tante – og forklarede, at hans forhold med Patricks mor var anspændt, og at han havde besluttet sig for at forlade hende og tage Patrick med sig uden samtykke fra Patricks mors. Med andre ord var Patrick blevet kidnappet fra sin mor.

I brevet nævnte Patricks far også at hans ekskone havde en datter fra et tidligere ægteskab. Det eneste Patrick vidste om hende var, at hun hed Debbie.

Med så få informationer, var hans håb om at finde sin mor ikke særlig store, men han prøvede alt hvad han kunne for at finde hende: forskning, slægtsforskning, DNA-testning. Han lejede endda en privat efterforsker. Desværre for ham fik han intet ud af alle disse anstrengelser.

Patrick var tæt på at miste håbet, da han hørte at MyHeritage også tilbød DNA-tests. Efter så mange års søgning efter sin familie, havde Patrick lave forventninger, men han besluttede sig alligevel at tage chancen og købe et sæt.

Omkring én måned senere, tjekkede Patricks kone, Marie, som administrerer Patricks MyHeritage-konto, hans DNA-resultater, og kunne ikke tro hendes øjne, da hun så en match med en niece ved navn Jessica Salinas.

Marie besluttede sig for at kontakte niecen og dele nogle detaljer de kendte til uden at fortælle ham om matches, da hun vidste om Patricks familie, men hun valgte at holde det hemmeligt for Patrick da hun mente at han ville blive knust hvis det førte til endnu en blindgyde.

Mindre end tre minutter senere skrev hun tilbage, og sagde at hun genkendte detaljerne i historierne. Jeg ville stadig have et slags bevis, så jeg bad om et billede af Patricks mor, og Jessica sendte det til mig.

Kvinden på billedet lignede Patrick på en prik.

Patrick’s mother

Patricks mor

Patrick

Patrick

Marie begyndte at ryste og græde, og Patrick, som havde siddet på sofaen, kom hen for at finde ud af hvad der var galt.

Jeg fortalte ham, ‘Vi har fundet din mor. Vi fandt hende. Her er et billede af din mor. ‘

Patrick satte sig tilbage på sofaen, og var overvældet af følelser.

Debbie fortalte Patrick, at hun og deres mor, Elisabeth Aaronson, havde været lige så desperate som Patrick, og havde søgt efter ham i alle disse år der var gået. Da Patrick forsvandt, fik Elisabeth at vide at hendes eksmand ville bringe Patrick tilbage til hende på et bestemt tidspunkt i en bestemt park. Hun ventede på dem der, men de dukkede aldrig op. Hver dag i mange uger og måneder, vendte hun tilbage til parken med Patricks billede og spurgte forbipasserende om de havde set ham, men det var der ingen som havde. Hun fortsatte med at lede efter sin søn i løbet af alle årene der gik. Ét år før Patrick kom i kontakt med familien, døde Elisabeth desværre. ”Hvis det ikke var for MyHeritage, ville Patricks drøm om at lære mere om sin mor sandsynligvis aldrig være sket,” siger Marie.

Selvom Patrick ikke fik muligheden for at se sin mor igen, havde han fundet en hel familie som han ikke havde kendt til. Patrick fandt ud af, at han havde otte halvsøskende, hvoraf fem af dem stadig levede. Da han voksede op som enebarn, var Patrick utrolig glad for at lære sine nye halvsøskende at kende.

Har du lavet fantastiske opdagelser ved at tage en MyHeritage DNA-test? Vi vil meget gerne høre om din historie, så del den med os i kommentarfeltet nedenfor!