MyHeritage #HolidayHeritage-udfordringen

MyHeritage #HolidayHeritage-udfordringen

Kommentarer.

Åh, alle minderne! Duften af mormors julemad. Muntre toner fra kendte og elskede sange der sniger sig ind gennem vinduet. Den varme glød fra flimrende stearinlys. Julen er en speciel tid til at være sammen med familien, skabe nye minder og huske tilbage på de gamle.

I denne ånd er vi, i anledning af dette års juletid, glade for at kunne annoncere MyHeritage-udfordringen #HolidayHeritage!

Konkurrencen:

Hver uge i løbet af måneden op til jul, annoncerer vi et nyt spørgsmål eller udfordring – og hver uge kårer vi en ny vinder. Blandt de præmier du kunne vinde, er MyHeritage DNA-sæt, abonnementer, og én heldig og dygtig vinder vil modtage hovedpræmien: 10 gratis DNA-sæt til alle på sin gaveliste!

For at deltage skal du blot skrive dit svar på din egen Facebook-, Twitter- eller Instagram-profil med hashtagget #holidayheritage og tagge MyHeritage (på Facebook, Twitter eller Instagram). Del dit opslag med venner og familie for at få så mange likes som muligt.

I slutningen af hver uge, vinder opslaget med flest stemmer et MyHeritage Komplet abonnement, en MyHeritage DNA-test og en MyHeritage Sundhedstest. Vinderen vil også blive tilføjet til lodtrækningen om den store hovedpræmie.

Den første udfordring:

For at deltage i den første udfordring, skal du dele dit ældste familiebillede fra julen! Fortæl os hvem der kan ses på billedet, hvornår det blev taget, og hvad disse personer betyder for dig.

Læg dit billede op på din Facebook-, Twitter- eller Instagram-profil, og glem ikke at bruge hashtagget #holidayheritage. Den første udfordring vil være åben mellem 22.-28. november 2019.

Vi glæder os rigtigt meget til at høre om dine juleminder og hjælpe dig med at skabe nye minder, som din familie vil værdsætte i de mange generationer.

Sørg for at komme tilbage til vores blog næste uge for at finde ud af hvem denne uges vinder er, for en ny udfordring og en ny chance for at vinde!

Held og lykke!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

 • Jeannette Boye Rasmussen


  21. november 2019

  hej ville godt deltage men kan ikke få lov til at lave et indlæg på facebook.
  og det der kommer frem når man skriver myheritage danmark er det kun en
  info side fra jer

  • Ilan


   22. november 2019

   Hej Jeannette,

   Du deltager ved at lave et opslag på din egen Facebook-profil med hashtagget #holidayheritage samt ved at tagge MyHeritages Facebook-side. Vi har opdateret bloggen så det står mere klart at det skal gøres på sin egen side 🙂

   Med venlig hilsen,
   Ilan, MyHeritage