#HolidayHeritage-udfordringen – Uge 2

#HolidayHeritage-udfordringen – Uge 2

Kommentarer.

Sidste uge introducerede vi #HolidayHeritage-udfordringen! Besøg hjemmesiden #HolidayHeritage Challenge for at læse mere om konkurrencen og for informationer om hvordan du kan deltage i de ugentlige udfordringer.

Sidste uges vinder

Sidste uge bad vi jer om at dele jeres ældste familiebillede fra julen. Vi modtog nogle helt fantastiske billeder af historiske familiebilleder fra julen.

Her er nogle af vores favoritter:

MyHeritage #HolidayHeritage Challenge! This is the only photo at Christmas with my daddy, Ludwig Reinhardt. Christmas 1958. Little did we know that a few months later he would be taken from us by Cancer.

Posted by Karen Mason on Wednesday, November 27, 2019

Besøg hjemmesiden #HolidayHeritage Challenge for at se alle billederne!

Vinderen som modtog flest likes denne uge, og vil modtage et MyHeritage DNA-sæt for Sundhed og et MyHeritage Komplet-abonnement, er Cristian Sanz Sánchez. Christians billede, hvor han mindes en juleforestilling fra sin barndom i 1996 i Madrid, fik over 200 likes!

Husk at alle deltagere stadig har chancen for at vinde vores hovedpræmie! Det opslag som har flest likes ved afslutningen af konkurrencen, vinder 10 MyHeritage DNA-sæt for Sundhed og 10 MyHeritage Komplet-abonnementer.

Ny udfordring

Til denne uges udfordring stiller vi følgende spørgsmål: Hvis du kunne rejse tilbage i tiden, hvilken forfader ville du mest ønske at du kunne tilbringe jul sammen med, og hvorfor?

For at deltage skal du skrive dit svar på din egen Facebook-, Twitter- eller Instagram-profil. Sørg for at tagge MyHeritage og bruge hashtagget #holidayheritage. Del dit indlæg og HolidayHeritage Challenge-hjemmesiden med dine venner og familie for at få flest mulige likes. Det indlæg med flest likes inden den 7. december vinder et MyHeritage DNA-sæt for Sundhed og et MyHeritage-abonnement. Vi anbefaler altid at du tilføjer et billede til dit svar så vi kan se den forfader du vælger!

Vi glæder os til at høre om din forfader!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.