#HolidayHeritage-udfordringen – Uge 4

#HolidayHeritage-udfordringen – Uge 4

Kommentarer.

Der har været en enorm interesse omkring vores Holiday Heritage-konkurrence. Vi har modtaget nogle fantastiske opslag med juleminder fra tidligere juletider. Vi håber det hjælper dig og din familie med at komme ind julehumør!

Ny udfordring

I vores fjerde og sidste udfordring i ugen op til jul, er det tid til at tale om traditioner.

Traditioner er ritualer, som vi deler og som gives videre fra generation til generation. De kan være store eller små, unikke eller almindelige. De har muligvis rødder i religion eller kultur, eller måske følger din familie en årlig tradition baseret på en familiejoke. Traditioner varierer vidt mellem forskellige kulturer, regioner og perioder – selv fra familie til familie.

Uanset hvordan din families juletraditioner ser ud, skaber de ofte varige minder. Havde dine forfædre de samme juletraditioner, som du og din familie har i dag? Fortæl os om historien bag din families juletraditioner, og sørg for at inkludere billeder!

Skriv dit svar på på din egen Facebook-, Twitter- eller Instagram-profil, ved at bruge hashtagget #holidayheritage og dele opslaget med venner og familie for at få så mange likes som muligt. Opslaget med flest likes inden juleaften – den 24. december – vinder et MyHeritage DNA-sæt for Sundhed og et MyHeritage-abonnement.

Besøg hjemmesiden for #HolidayHeritage-konkurrencen for at lære mere

Sidste uges vinder

Sidste uge bad vi vores brugere om at dele deres yndlings juleretter .

Og vinderen blev…

Sikke en smuk historie. Nogle gange bringer en lækker ret endnu mere glæde, når minderne om den person der forberedte den til os og hvad de betydede for os, bliver tilføjet.
meget

Se alle opslag på #HolidayHeritage Challenge-hjemmesiden

Bliv ved med at dele dine #HolidayHeritage-opslag. Hvis du er heldig og dygtig nok, kan du i sidste ende blive vinderen af hovedpræmien på 10 MyHeritage DNA-sæt for Sundhed og 10 MyHeritage Komplet-abonnementer.

Held og lykke!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.