Konkurrence: Del din families kærlighedshistorie

Konkurrence: Del din families kærlighedshistorie

Alle kærlighedshistorier er unikke, og de bedste kærlighedshistorier kommer fra vores egne familier.

I ugen op til Valentinsdag, beder vi dig om at fortælle os om en speciel kærlighedshistorie i din familie, og hvis du oven i købet har et foto af dine forfædre i et kærligt øjeblik er det endnu bedre!

Nu er en perfekt mulighed for at spørge dine forældre hvordan de mødtes, og grave alle de gamle bryllupsbilleder i din familie frem, som du har liggende rundt omkring.

Del din historie på Facebook or Twitter med hashtagget #HowTheyMet for at deltage i konkurrencen. Du er også velkommen til at sende din historie til stories@myheritage.com hvis du foretrækker det. Tre heldige vindere vil vinde et MyHeritage Komplet Abonnement. Konkurrence slutter på Valentinsdag, fredag den 14. februar 2020, så skynd dig at dele din historie med os i dag!

Held og lykke!