Takket være MyHeritage DNA, blev en far genforenet med datteren han aldrig kendte til

Takket være MyHeritage DNA, blev en far genforenet med datteren han aldrig kendte til

Anne Angot blev født i 1972 i Ho Chi Minh, Vietnam, og blev adopteret af en fransk familie da hun var et år gammel. Hun voksede op og vidste intet om sin biologiske familie. Alt det ændrede sig, efter Anne tog en MyHeritage DNA-test.

Se hendes historie her:

For omkring et år siden besluttede Anne at tage en DNA-test med MyHeritage i håb om at finde sin biologiske familie.

Hun modtog en DNA-match på 3% med en fætter i USA, der søgte efter sin egen mor. Fætteren forbandt prikkerne: en af hans slægtninge, Theo Vann, var stationeret i Vung Tau, Vietnam fra 1971-1972.

Fætteren opfordrede Theo til at tage en DNA-test – og resultaterne bekræftede, at han var Annes far. Theo kontaktede Anne med det samme via MyHeritage-indbakken.

Theo, en amerikansk hærveteran fra Georgia i USA, vidste ikke, at det korte forhold han havde med en vietnamesisk kvinde i Vung Tau, resulterede i at hun blev gravid og fødte et barn. Han blev senere selv far til 2 sønner og en datter, uvidende om at han havde en anden datter, som vokste op på den anden side af Atlanterhavet.

I juni sidste år rejste Anne til Georgia for at møde Theo og introducere ham for sin søn – barnebarnet han aldrig vidste at han havde. I september fløj Theo til Paris for at tilbringe mere tid med sin nyfundne datter og for at lære resten af hendes familie at kende.

”Det er et mirakel,” fortalte Theo til RMC, en lokal nyhedsstation. ”Jeg er i Paris for at takke hendes adoptivfamilie, som har taget opdraget hende i alle disse år, mens jeg var fraværende.”

”Jeg er så glad for at han virkelig ligner mig,” sagde Anne til RMC. ”Jeg har fået svar på nogle af mine spørgsmål. Jeg føler mig som en ny person. Det er betryggende. Det er en stor trøst, ”siger hun.

DNA-test af ikke-medicinske grunde er begrænsede i Frankrig, og Anne er ked af, at dette er tilfældet. ”Det er virkelig en skam, fordi det øger chancen for at finde familie for folk som søger,” siger hun.

Jeannie, Annes adoptivmor, har det på samme måde. ”Adopterede børn har ønsket om at finde deres forældre,” fortalte hun RMC. ”Vi skal gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dem.”

Anne håber, at MyHeritage DNA, der med succes førte hende til sin far, en dag måske kan føre hende til sin vietnamesiske biologiske mor.