Nyfundet i Newfoundland: Takket være MyHeritage DNA, finder datter sin far, der aldrig vidste, at hun eksisterede

Nyfundet i Newfoundland: Takket være MyHeritage DNA, finder datter sin far, der aldrig vidste, at hun eksisterede

Linda Brown voksede op i Newfoundland, Canada og vidste, at hun var blevet adopteret. I slutningen af 20’erne fandt hun sin biologiske mor, men identiteten på hendes biologiske fars forblev et mysterium… indtil hun tog en MyHeritage DNA-test.

Se hendes følelsesladede genforening med sin far her:

Linda var i stand til at finde sin biologiske mor, en bror og en søster gennem et agentur, men hun kunne ikke finde nogen som helst oplysninger om sin far. “Jeg var så taknemmelig for at møde dem, men en del af mig følte… Jeg skal finde min biologiske far,” siger hun.

Lindas biologiske mor vidste ikke hvem hendes far var; det eneste hun kunne fortælle hende, var at han var amerikaner. Linda vidste, at der var militærbaser i Newfoundland, hvor mange amerikanske soldater var stationeret omkring det tidspunkt hun blev født, og at hendes biologiske forældre mødtes i denne sammenhæng.

Så for et par år siden, i et forsøg på at samle nogle spor om sin fars identitet, fik Linda adgang til nogle militærlister. En af hendes venner hjalp hende med at gennemgå disse optegnelser og kontakte de personer, der var anført på dem, for at spørge dem om de kendte Lindas historie. En af de personer som svarede tilbage, var en mand ved navn Dallas Stone fra Utah i USA. Dallas tilbød at hjælpe så meget han kunne og gav nogle flere navne, men han kendte ikke til en historie som denne, og ingen af disse nye kontakter førte til noget.

Efter en lang, udmattende søgning havde Linda stort set givet op, men besluttede som sidste mulighed at prøve at tage en MyHeritage DNA-test.

En uge efter fik hun beskeden i sin MyHeritage-indbakke, der ændrede alt:

“Hvordan er jeg din tante?”

Denne kvinde var dukket op som et tæt DNA-match til Linda, men hun var forvirret over det, da hun kun havde en bror, og hun allerede kendte alle hans børn. Hendes bror var i færd med at uploade sine resultater til MyHeritage fra en anden udbyder og han blev vist som en 50% match til Linda, hvilket beviste at han var hendes far.

Hun skrev tilbage til Linda og sagde: “Jeg ved, hvem din far er.”

”Jeg læste nok den sætning en million gange,” siger Linda. “Jeg tænkte ligesom, kan det virkelig være rigtigt?”

Som skæbnen ville det, viste det sig, at denne mand var ingen ringere end Dallas Stone – manden fra Utah, der havde tilbudt at hjælpe Linda flere år tidligere!

Dallas kontaktede straks Linda, og de fik styr på detaljerne. Han var blevet stationeret i Newfoundland – som de allerede vidste – men han havde ingen anelse om, at hans forhold til Lindas mor havde resulteret i en graviditet. Han havde kun taget en DNA-test, fordi han ønskede at hjælpe sin søster med hendes slægtsforskning. Dette var nok det sidste han havde forventet at ske som resultat af testen!

Linda lærte hurtigt, at hun har 2 halvbrødre og en halvsøster.

”Nu lærer jeg,” siger Linda. ”Vi lærer bare om hinanden. Det har været fantastisk… at udveksle fotos fra da vi var yngre. Ligheden – det er som, åh Gud, jeg kan slet ikke kigge! Det er fantastisk.”

“Du indser, når du bliver ældre, at børn virkelig er meningen med livet,” siger Dallas. “Det er din arv, det er hvad du efterlader, hvad du er stolt af… familie er meget vigtig.”

Sidste sommer mødtes Linda og Dallas endelig i Calgary, Canada.

“Jeg er så glad for, at du fandt mig,” sagde Dallas, da de omfavnede hinanden for første gang. Linda svarede tårevædet, at hun også er glad for at have fundet ham.

“Ved du hvad? I livet sker alt af en grund,” siger Linda. ”Mine forældre var vidunderlige, de elskede mig. Og nu skal jeg bygge et liv med min biologiske far, Dallas. ”

”Jeg tror virkelig, at tingene bare bliver bedre og bedre som tiden går,” siger Dallas. “MyHeritage har ændret mit liv enormt.”

”Takket være MyHeritage, fandt jeg min far, som vil være en del af mit liv fremover,” tilføjer Linda.

Linda anbefaler at tage en DNA-test til alle hun har talt med. “I bør alle vide hvor I kommer fra!”

Nu er det din tur. Tag en MyHeritage DNA-test i dag.