Opdatering af Theory of Family Relativity™

Opdatering af Theory of Family Relativity™

Vi er glade for at kunne meddele, at vi netop har opdateret dataene for Theory of Family Relativity™ for tredje gang siden lanceringen af ​​funktionen i marts 2019. Denne revolutionerende teknologi kan give nye og spændende informationer om dine familieforbindelser, og hjælpe dig videre med din slægtsforskning.

Theory of Family Relativity™ hjælper dig med at få mest muligt ud af dine DNA-matches ved at indarbejde informationer fra alle vores samlinger som indeholder 12,5 milliarder historiske optegnelser, og 4 milliarder slægtstræprofiler. Ved brug af alle disse mange informationer, præsenterer vi teorier om hvordan du og dine DNA-matches kan være relaterede.

Brugere, som har taget en MyHeritage DNA-test, eller som har uploadet et DNA-sæt fra en anden tjeneste siden den sidste opdatering, kan nu modtage ny indsigt i forhold til deres DNA-matches. Brugere, der tidligere har taget en MyHeritage DNA-test eller uploadet deres DNA-data, vil også få stor glæde af opdateringen, da MyHeritages voksende database af slægtstræer og historiske optegnelser, giver nye teorier for at hjælpe med deres slægtsforskning.

Hvis du endnu ikke har taget MyHeritage DNA-test, kan du bestille dit sæt her i dag.

Mere om Theory of Family Relativity™

Lær mere om den revolutionerende teknologi, som ved automatisk at udarbejde teorier til dig sparer dig for mange timers forskning, i dette webinar:

Besøg MyHeritage Vidensbase for at lære mere om Theory of Family Relativity™, vores DNA-værktøjer samt en masse andet indhold om slægtsforskning.

Opdatering af Theory of Family Relativity™ i tal

Det samlede antal teorier er steget fra 20,330,031 til 33,373,070 – en stigning på 64%.

Antallet af DNA-matches, som inkluderer en teori, steg med 59% fra 14.201.731 til 22,618,962.

Nogle gange kommer vi frem til en teori via flere stier, hvilket indikerer en stærk teori og leverer yderligere bevis. Efter den forrige opdatering var der i alt 161,762,761 stier. I denne opdatering steg antallet af stier med 61% til 261,960,015.

Antallet af MyHeritage-brugere, der nu har mindst én Theory of Family Relativity™ blandt deres DNA-matches, er steget med 28%.

Sådan ser du dine nye teorier

Hvis vi har fundet nye teorier til dig i denne opdatering, kan du se et banner om Theory of Family Relativity™ øverst på din DNA-match-side. Klik på “Vis teorier” for at se alle de teorier vi har fundet, både de gamle og nye.

Dette banner der viser, at du har nye teorier, vil være tilgængelig i et par uger. Derefter vil få adgang til dine teorier ved at gå til din DNA-match-side.

Når en DNA-match har en teori, vil dette blive angivet på DNA-match-kortet. Du kan også filtrere dine DNA-matches, så du kun ser de matches med en Theory of Family Relativity™ ved at klikke på ikonet Filtre. I den første gruppe af filtre, skal du vælge “Har Theory of Family Relativity™.”

Du vil også se et mærke ved siden af de nye teorier, som netop er blevet tilføjet, hvor der står “NY”. Dette mærke vil blive vist i 30 dage.

Theory of Family Relativity™ er en betalingsfunktion, der kræver et abonnement på MyHeritage (Premium, PremiumPlus eller Komplet). Brugere uden abonnement vil stadig kunne se alle teorier som vi fandt for dem, men når de klikker på teorien for at se de detaljerne, vil nogle af oplysningerne være skjult. Brugere der uploader deres rå DNA-data fra en anden testtjeneste til MyHeritage og ikke ønsker at købe et abonnement, kan betale et engangsgebyr på 236 kr. pr. sæt for at låse alle avancerede DNA-funktioner der tilbydes af MyHeritage op. Blandt disse funktioner er Theory of Family Relativity™ inkluderet. Læs mere om vores forskellige abonnementstyper her.

Konklusion

Theory of Family Relativity™ kan gøre en kæmpe forskel for personer, som søger efter nye familiemedlemmer, og slægtsforskere, som sidder fast i deres slægtsforskning. Det kan hjælpe brugere med at løse mysterier, der har været uforståelige for dem i flere måneder eller år.

Vi håber du får stor glæde af den nye opdatering og glæder os til høre om dine nye opdagelser.