MyHeritage genforener datter med far, som ikke vidste hun eksisterede

MyHeritage genforener datter med far, som ikke vidste hun eksisterede

Da Seraine Danner var 7 år gammel, lærte hun noget der ændrede hendes liv: hun havde en biologisk far og havde ingen idé om hvem han var. Efter næsten 10 års søgning, førte et DNA-match på MyHeritage hende endelig til sin biologiske far, og de to mødtes for nylig for første gang.

Se deres følelsesladede genforening nedenfor:

Seraine begyndte aktivt at lede efter sin far i en alder af 15 år. ”Min mor gav mig et par navne, som hun troede kunne være hans, men hun var ikke sikker,” siger Seraine. “Så jeg forsøgte at lave al min slægtsforskning, men det førte ingen steder, for hvordan kunne jeg vide hvem han var?”

For et par år siden tog Seraine en MyHeritage DNA-test og fik en match på en kusine i 1. led forskudt en generation. Hun besluttede sig for ikke at følge op på det, fordi hun var bange for, at han ikke ville svare.

Men så, for nyligt, sendte denne person en besked til hende med en liste over familienavne. ”Jeg forsøgte at finde ud af, hvordan vi er beslægtede, men jeg var ikke bekendt med nogen af disse navne,” siger Seraine. Det gik derefter op for hende, at denne match måske var fra hendes ukendte fars side. Så hun gav kusinen en liste med navne, som hendes mor havde givet hende, som muligvis var sin fars navn. Et af disse navne – Vincent Lipski – gav bingo. ”Hun sagde, at han faktisk er hendes fætter,” fortæller Seraine. “Jeg tænkte med det samme, “Åh Gud – det betyder, at det er min far!”

Fætteren gav Seraine navnene på hendes biologiske fars søskende, og hun kontaktede en af dem på Facebook. Søsteren lykkedes med at gøre det muligt for Seraine og Vincent at komme i kontakt med hinanden. “Han ringede til mig et par dage senere, og vi har siden da talt sammen hver dag.”

Nyheden var et kæmpe chok for Vincent. Han havde ingen idé om, at han var far til en nogen. ”Da han hørte om mig for første gang, kunne han næsten ikke tro det,” siger Seraine. ”Det tog omkring halvanden dag for blot for at forstå det. Han havde ingen anelse om det.”

”Det er uden tvivl en proces,” siger Seraine, “men jeg er SÅ glad. Min biologiske far er bare den sødeste person. Og efter at have talt med ham i et stykke tid og lært ham bedre at kende, kunne jeg ærligt talt ikke bede om at finde en bedre biologisk far. Han er bare sådan en fantastisk mand. ”

Vincent som barn (venstre) og Seraine som barn (højre)

Vincent som barn (venstre) og Seraine som barn (højre)

”Jeg var bange for, at når jeg først ville finde ham, ville han være en dårlig person eller noget,” indrømmer Seraine. ”Men han er virkelig en af de sødeste mennesker jeg har mødt, og han har været igennem meget. Han er bare så begejstret for at lære mig at kende. Det er virkelig gået op for ham, at han faktisk har sin egen datter nu!”

Har du også lyst til at finde nye ukendte slægtninge? Bestil dit MyHeritage DNA-sæt i dag.