#KærlighedIFarver: Del dine forbedrede og farvelagte bryllupsfotos og vind præmier!

#KærlighedIFarver: Del dine forbedrede og farvelagte bryllupsfotos og vind præmier!

Valentinsdag er rundt om hjørnet, og et rigtigt godt tidspunkt at huske på de store romancer i din familie.

Alle elsker at se på bryllupsfotos. Det er altid sjovt at se de unge, smukke, forelskede ansigter og tænke på, hvor langt de kom, og hvor meget de opnåede og oplevede siden. Selv de mest kamera-generte familier (eller dem, der ikke havde råd til kameraer), fik ofte taget fotos på deres bryllupsdag, velvidende at det ville være minder af stor værdi for de kommende generationer.

Nu er det tid til at finde de gamle album og skokasser på loftet frem og grave disse fotos op, for dette kan være din chance for at vinde et gratis Komplet abonnement eller et DNA-sæt fra MyHeritage!

Sidste år blev MyHeritage den førende platform til upload, forbedring og deling af historiske fotos med lanceringen af MyHeritage In Color™ – et værktøj til automatisk farvelægning af sort-hvide fotos – og Photo Enhancer, som forbedrer fotos og får slørede ansigter til at komme skarp fokus. Vi har for nylig tilføjet farvegendannelse til vores repertoire: en ny funktion i MyHeritage In Color™, der bringer nyt liv i falmede farvefotos.

Dette foto blev for eksempel gendannet ved hjælp af denne funktion – mange tak til Jo S., administrator af den engelske MyHeritage-brugergruppe på Facebook, for at dele sit dejlige farvegendannede bryllupsfoto!

Nedenfor er et andet smukt eksempel fra MyHeritage-bruger Lloyd P., der netop fejrede sin 40-års bryllupsdag! Han fortæller os, at hans kone siger, at farvegengivelsen af hans smoking rammer helt plet.

For at fejre udvidelsen af vores fotoværktøjer, lancerer vi fotokonkurrencen #KærlighedIFarver!

Her er hvordan du kan deltage:

  • Forbedr, farvelæg og/eller gendan farverne på dit foto. Du kan gøre dette ved at uploade dit foto til MyHeritage In Color™ og derefter forbedre det. For mere detaljerede instruktioner, se dette blogindlæg (som indeholder instruktioner om, hvordan man forbedrer et farvet eller farvegendannet foto).
  • Del det færdige foto på din yndlings sociale mediekanal: Twitter, Facebook eller Instagram. Sørg for at tagge @myheritage og brug hashtagget #KærlighedIFarver, når du deler dit foto.
    Alternativt, hvis du ikke har en konto på Twitter, Facebook eller Instagram, kan du dele dine fotos og historier via e-mail ved at sende dem til danmark@myheritage.com med #KærlighedIFarver i emnelinjen.
  • Del så mange fotos som du vil, indtil 14. februar 2021, og derefter vil vi offentliggøre vores favoritter.

Tip: Du kan kun dele det færdige resultat eller en sammenligning side om side af den originale version og den forbedrede og farvelagte eller farvegendannede version.

Endnu et tip: Vi elsker en god historie. Jo mere du fortæller os om fotoet, des bedre!

3 heldige vindere får deres valg af et Komplet abonnement eller et MyHeritage DNA-sæt. Den Komplette abonnement giver dig fuld adgang til alle MyHeritages funktioner, inklusive Smart Matches™, Record Matches, 13 milliarder historiske optegnelser og ubegrænset brug af alle MyHeritage-fotoværktøjer. MyHeritage DNA-testen afslører din etniske oprindelse, baseret på 42 etniciteter og 2.114 geografiske regioner, og finder nye slægtninge.

Held og lykke! Vi glæder os til at se dine fotos!