Halvsøskende fra hver deres side af kloden finder hinanden med MyHeritage DNA

Halvsøskende fra hver deres side af kloden finder hinanden med MyHeritage DNA

For mange år siden mødte Gina McClelland sin biologiske far for første og sidste gang. Efter næsten fire årtier hvor hun voksede op uden ham, googlede hun ham, og endte med at bruge 3 timer sammen med ham i et indkøbscenter. Under dette besøg afslørede han, at hun havde søskende… men sagde, at han ikke kunne fortælle dem om hende, fordi hun var en “hemmelighed”, og det ville gøre dem kede af det. Det så ud til, at hun aldrig ville finde ud af, hvordan det ville føles at være en søster.

Men til dels takket være MyHeritage DNA, fandt Gina sine søskende og fik forbindelse til dem igen. Sidste år fløj Gina og hendes halvsøster Wendy ned til Den Dominikanske Republik for at møde deres bror Larro for første gang.

Se deres fantastiske historie i videoen nedenfor:

‘Du er en hemmelighed’

Gina voksede op i Toronto-området som datter af en enlig teenagemor. Det eneste, hun vidste om sin far, var hans navn: Larry Cooper. Hun voksede op og fik selv fem børn, og i en alder af 37, besluttede hun at Google ham. Et fotografi af en mand, der havde en slående lighed med en af Ginas døtre, dukkede op. Hun kontaktede ham, og han accepterede at møde hende en enkelt gang.

“Jeg kan huske, at tårer løb ned ad hans kinder, da han gik væk,” siger Gina. “Og jeg vidste i mit hjerte, at jeg aldrig ville se ham igen.”

En kommentar til en nekrolog

Efter Larry svarede ikke på hendes sidste e-mail, havde Gina en synkende fornemmelse, og besluttede at Google ham igen. Denne gang, fandt hun en online nekrolog.

Nekrologen havde en sektion for kommentarer, og en af kommentarerne fangede Ginas opmærksomhed: en kvinde ved navn Wendy skrev, at Larry var hendes far, og at hun gerne ville i kontakt med alle, der kunne give hende flere informationer om hans død.

Gina besluttede sig for at skrive til Wendy, og fortælle hende at de var halvsøstre. Wendy var chokeret — hun havde kendt til to andre halvsøskende, men hendes far havde aldrig fortalt hende om Gina.

Wendy og Gina fandt hinanden og begyndte at nyde hinanden som søstre.

En overraskende søskende

Ved juletid i 2017, besluttede Gina og Wendys familier at give dem hver en MyHeritage DNA-test for at bekræfte deres søsterskab og give dem en chance for at lære mere om deres etniske baggrund.

Da Ginas resultater var klar, var der en halvsøster-match… men til hendes chok var det ikke Wendy! Det var en kvinde ved navn Brigitte Currie, der også voksede op i Toronto og kun er 9 dage ældre end Gina. Brigitte var vokset op hos en enlig far, der også for nylig var død — men det var ikke Larry. Hun var sikker på, at matchet måtte være gennem den biologiske mor, hun ikke havde kendt. Men da Wendys resultater kom igennem, matchede de tre – hvilket indikerer, at hendes forbindelse med dem faktisk var gennem sin far, og at den mand, hun voksede op hos ikke var hendes biologiske far alligevel.

Chokket for Brigitte var enormt. Ikke alene var den mand hun voksede op med, og som hun for nylig havde mistet, ikke hendes biologiske far alligevel, hun havde 3 søstre og en bror, som hun aldrig havde vidst eksisterede.

‘Jeg vil vide alt’ 

Mens Brigitte tog sig tid til at bearbejde alt dette, besluttede Gina og Wendy at flyve ned til den Dominikanske Republik for endelig at møde deres bror, Larro — som Wendy havde hørt om før Gina kontaktede hende. Larro var den eneste af søskendene, der var vokset op hos Larry.

“For mig var min far den bedste mand i verden, min superhelt,” siger Larro. “Det sværeste, da han døde, var, at efter det vidste jeg, at jeg havde flere søskende. I det øjeblik begyndte livet at ændre sig.”

“Jeg voksede op som enebarn, og nu har jeg mange søskende, og det er jeg meget begejstret for,” siger Gina. “Mine søskende hjalp mig til at se en del af mig, som jeg aldrig kunne se da jeg voksede op.”

“At finde mine søskende var virkelig fantastisk,” siger Larro. “Jeg vil gerne vide alt.”

“Vi skaber minder,” siger Wendy. “Jeg vil aldrig glemme dette.”

Efter deres genforening med Larro i Den Dominikanske Republik, tog søstrene på en hyttetur sammen og fik matchende tatoveringer for at forsegle deres bånd. De håber at bringe Larro til Canada en dag, så det sidste stykke af puslespillet endelig vil falde på plads, og de kan nyde at være en familie.

Klar til at gøre dine egne utrolige opdagelser? Bestil dit MyHeritage DNA-sæt i dag.