Jeg opdagede, at jeg havde en anden far og fik en ny familie takket være MyHeritage DNA

Jeg opdagede, at jeg havde en anden far og fik en ny familie takket være MyHeritage DNA

Folk køber ofte folk en DNA-test, fordi de ønsker at blive genforenet sig med familie de har mistet. Men nogle gange samler DNA-resultaterne familiemedlemmer, der ikke havde nogen idé om, hvad de manglede.

Dette var tilfældet med 62-årige Debra Biagini. Debra voksede op med begge forældre og havde aldrig forestillet sig, at manden der opdragede hende, ikke var hendes biologiske far, så da hun tog MyHeritage DNA-testen og så, at hun havde en far-datter-match med en mand, som hun aldrig havde mødt, kunne hun ikke tro sine egne øjne. Hendes biologiske far, Theodore Roosevelt Britton Jr., var en tidligere amerikansk ambassadør, og havde aldrig kendt til Debras eksistens. Men fra det øjeblik han kendte til hende, bød han og hans familie hende kærligt velkommen i deres liv.

Se deres hjertevarmende historie her:

Debra Biagini flyttede til Rom, Italien for at arbejde 30 år før. Begge forældrene der opdragede hende er siden hen gået bort. Da hun nærmede sig 60 år, ville hun gøre noget særligt for sig selv på den store dag, og en ven foreslog at tage en DNA-test og rejse til regionen med den højeste procentdel af etnicitet i resultaterne – en mulighed for at udforske Debras afrikanske arv. Debra elskede ideen og bestilte et MyHeritage DNA-sæt.

Men de oplysninger, der ændrede hendes liv for altid, var ikke i hendes etnicitetsestimat. Det var øverst på hendes list over DNA-matches: Theodore Roosevelt Britton Jr., en match på 48,5% – hvilket indikerer, at han er hendes far.

”I det øjeblik så jeg bogstaveligt talt på mig selv i spejlet og tænkte: “Hvem er du?”” siger Debra.

Da hun gentog navnet for sig selv, indså hun, at hun genkendte det: der var en mand ved navn Ted Britton, som hendes mor havde arbejdet med i 50’erne og talte kærligt om. Hvad hendes mor ikke havde fortalt hende, var at hun havde haft en affære med Ted, og at Debra var resultatet.

Debra googlede Ted og fandt en masse information om ham fra hans arbejde som amerikansk ambassadør. Hun så med det samme en masse af sig selv i ham:

Tilsyneladende havde hendes mor heller ikke fortalt Ted. Da det lykkedes Debra at kontakte ham, blev han chokeret.

”Da jeg hørte navnet Biagini og hun sagde, at jeg var hendes far, sagde jeg:” Nej nej, ikke mig, jeg har ikke været sammen med nogen i Italien””, mindes Ted. “Men så… endelig fandt jeg ud af navnet på hendes mor, og jeg sagde: “Ahh… hun sagde aldrig noget!””

”Jeg havde en fantastisk far i første halvdel af mit liv, som var en vidunderlig, omsorgsfuld og opmærksom far… og pludselig står jeg over for en ny far,” siger Debra.

Teds familie har taget varmt imod Debra som en del af familien. ”Jeg gik fra at have en bror til pludselig at have to søstre og yderligere to brødre, fætre, niecer og nevøer,” siger Debra.

”Det er noget, som du læser om, måske i bøger, eller hvad andre mennesker gør,” siger Debra. “Men du tror aldrig, at det vil ske for dig!”

Deres historie blev bragt i NY Post sidste år.

Hvilke utrolige opdagelser kommer du til at gøre, når du tager en MyHeritage DNA-test? Find ud af det ved at bestille dit sæt i dag.

Kommentarer

E-mail-adressen holdes privat og vises ikke

 • Calle jensen

  1. juni 2021

  Det samme skete for mig.
  Det eneste jeg vidste om min far var at han var luftfotograf.
  Jeg havde ellers fundet en som passede med det hele, men han lignede slet ikke. Så det slog jeg ud af hovedet igen.
  Et års tid efter fik jeg lavet en DNA test, og der kunne jeg se en ukendt person som var min nevø, og han havde samme specielle navn som ham luftfotografen jeg ellers tidligere havde som mulighed. Og ved nærmere undersøgelse viste det sig at være ham.