Opdateringer til navigationslinjen på hjemmesiden

Opdateringer til navigationslinjen på hjemmesiden

Vi har for nylig foretaget nogle forbedringer af navigationslinjen på MyHeritage-hjemmesiden for at gøre det mere intuitivt og gøre det lettere for dig at finde det, som du leder efter.

Vi har tilføjet en ny sektion for Fotos, hvor du nemt kan få adgang til dine fotos og vores fotoværktøjer: Deep Nostalgia™, MyHeritage In Color™ og MyHeritage Photo Enhancer. Tidligere var disse værktøjer under afsnittet Slægtstræ.

Med vores voksende række af fotoværktøjer og som følge af den enorme popularitet af Deep Nostalgia™, ønskede vi at give dig lettere og mere direkte adgang til dine fotos og til de funktioner, der gør MyHeritage til den førenende platform for at arbejde med historiske fotos. At have et separat afsnit vil gøre det lettere for os at tilføje nye fotorelaterede funktioner, og vi planlægger at drage fordel af dette meget snart 🙂

Under sektionen Slægtstræ er Print diagrammer og bøger og Konsekvenskontrollen ikke længere under “Mere…”, hvilket gør disse populære værktøjer til træer lettere tilgængelige.

Vi har også opdateret DNA-sektionen, så den inkluderer Sundhedsrapporter.

For at opgradere dit DNA-sæt og modtage Sundhedsrapporter, skal du vælge Opgrader til Sundhed fra DNA-sektionen.

Tidligere havde navigationslinjen et afsnit kaldet Sundhed, og i denne opdatering er det blevet fjernet. Vi promoverer ikke længere DNA-test for Sundhed, som vi tidligere har gjort.

Vi håber, at du vil sætte pris på disse navigationsforbedringer.