Tilbage til skole fotokonkurrence

Tilbage til skole fotokonkurrence

Uanset om du er på vej tilbage til en uddannelsesinstitution med en taske fuld af blanke notesbøger og nyspidsede blyanter eller ej, har du måske nogle gamle skolefotos liggende – enten af dig selv eller af dine forfædre. Tag dem frem, og del dem med os, så har du chancen for at vinde et gratis Komplet abonnement!

Sådan deltager du i konkurrencen:

  • Scan et gammelt skolefoto, og upload det til MyHeritage. Fotoet kan være af dig selv, en forælder, en bedsteforælder eller en anden i din familie.
  • Brug et eller flere af MyHeritage-fotoværktøjerne til at forbedre dit foto: reparer det med Photo Repair, animer det med Deep Nostalgia™, forbedr det med Photo Enhancer, farvelæg det eller genopret dets farver med MyHeritage In Color™ eller brug alle ovenstående værktøjer.
  • Del resultaterne på din foretrukne sociale medieplatform: Facebook, Twitter, Instagram eller TikTok. Husk at tagge @myheritage og bruge hashtagget #gamleskolefotos. Hvis du ikke er på de sociale medier, kan du sende dine forbedrede fotos via e-mail til danmark@myheritage.com. Husk, at vi elsker en god historie, så del så mange detaljer om fotoet, som muligt!

Vinderne vil blive offentliggjort torsdag den 9. september 2021. Held og lykke! Vi glæder os til at se jeres bidrag.