Vi opdagede en halvsøster på MyHeritage. Hun havde ledt efter os i 27 år

Vi opdagede en halvsøster på MyHeritage. Hun havde ledt efter os i 27 år

Tidligere i år stødte vi på en meget underholdende Twitter-tråd af Krystal Baez, 29, fra Washington. Hun havde fået et DNA-sæt i julegave og var spændt på at lære mere om sin herkomst. Hun endte med at opdage meget mere end hun havde regnet med: en kusine, som hun aldrig havde kendt til, og som havde ledt efter sin familie hele sit liv.

Vi kontaktede kusinerne og inviterede dem til en Instagram Live-reunion i april 2021.Senere samme år mødtes de endelig ansigt til ansigt. Her er videoen af deres utrolige møde:

Her er hele historien – delvist fortalt af Krystal i sin Twitter-tråd:

“Jeg fik et MyHeritage DNA-sæt i julegave. Jeg er puertoricaner, og jeg ville gerne lære mere om min oprindelse,” siger Krystal. “Så det var egentlig det eneste, jeg forventede at lære af det. Og så fik jeg pludselig en meddelelse om, at jeg har en kusine i første led.”

“Min familie er stor,” fortsætter hun, “men virkelig tæt. Så vi kender hinanden, og vi har store familiebegivenheder sammen og sådan noget. Jeg var ligesom – jeg kender ikke denne person… måske tog MyHeritage fejl af det?”

Den overraskende kusines navn var Hope Fowler – og hun havde ledt efter sin biologiske fars familie hele sit liv.

“Jeg vidste, at jeg havde en far. Det var det. Vi kunne bare ikke finde ud af, hvem han var,” siger Hope. “Vi tog en anden DNA-test, og jeg havde en masse matches, som to kusiner langt ude, men ingen vidste noget. Jeg sendte en masse beskeder til en masse mennesker, men ingen vidste noget.”

Så prøvede Hope MyHeritage… men der skete det samme. “Jeg kom til et punkt, hvor jeg bare slettede appen,” siger Hope. “Jeg fik ikke noget ud af det, og jeg blev modløs. Men min mor beholdt appen, og gudskelov for det!”

Hope fik beskeden fra Krystal og sendte hende en besked tilbage.

“Jeg tænkte: “Her, det er det her, jeg ved,” siger Hope. “Og jeg spurgte, om du kender den person, om du kender min fars fornavn? Hun svarede: ‘Det er min onkel! Jeg taler bogstaveligt talt med din søster lige nu!'”

“Jeg fik en tilfældig sms fra min kusine Krystal, og der stod, at hun havde en kusine ved navn Hope Fowler,” fortæller Hopes søster Victoria. “Så vi gik alle sammen i detektivmode, Krystal og seks af vores kusiner, alle i fællesskab. Så snart hun svarede, reagerede vi alle sammen på samme måde: ‘Kan du komme på video?'”

“Jeg begyndte bare at tude, for jeg troede helt ærligt, at jeg aldrig ville finde ham eller min søster eller noget som helst,” siger Hope. “Og så fandt jeg ud af, at jeg havde to andre halvsøskende, som jeg ikke vidste noget om. Det var vanvittigt!”

“Hvis nogen havde fortalt mig, at jeg havde en søster, som jeg ikke kendte til, ville jeg nok ikke have troet på dem,” siger Victoria.

“Jeg var i chok i starten,” siger Hope, “men ærligt talt følte jeg, at en byrde blev løftet. Hele mit liv har jeg følt, at jeg manglede noget, som om der manglede en del af mig. Jeg vidste, at jeg havde en familie, som jeg ikke kendte. Så da jeg læste den besked, var det som om, endelig! Endelig har jeg en familie. Og så kom vi på et videoopkald, og jeg havde bogstaveligt talt syv fætre og kusiner og min søster i en gruppechat, og vi havde alle sammen en samtale, som om vi havde kendt hinanden i årevis.”

“Alle rakte ud efter hende,” siger Krystal. “Hele familien var virkelig imødekommende og begejstrede. Og Hope har tre børn, så nu har de alle sammen niecer og nevøer.”

“Min lillesøster og jeg ligner hinanden meget,” siger Hope. “Vi opfører os også lidt ens.”

“Vi har talt sammen hver dag siden da,” siger Krystal. “Hun fortalte os faktisk, at hun havde ledt så længe, at hun opgav at lede efter os, og den side af sin familien. Hendes mor kontaktede mig også og takkede os alle for at være så imødekommende over for Hope. Hun sagde, at Hope havde ønsket at få kontakt med sin fars side af familien hele sit liv, og at de bare ikke havde nogen oplysninger om dem. Så det virker som om, at alle på dette tidspunkt bare er glade for endelig at have fundet hinanden.”

Familien fik endelig mulighed for at møde hinanden ansigt til ansigt i juli i år.

“Vi elsker familie, så det var fantastisk at vide, at den vokser,” siger Krystal.

“I øvrigt,” tilføjer Krystal, “i begyndelsen, da jeg tog testen, sagde min mor: “Hvorfor gør du det her? Vi kender hele vores familie, jeg kan vise dig slægtstræet”. Men så fandt jeg Hope! Så nu vil hun teste sin far, og alle mine familiemedlemmer skal også testes.”

Bestil dit MyHeritage DNA-sæt nu – hvem ved, hvad du måske vil opdage!