Kun i begrænset tid: Forbedr dine fotos GRATIS

Kun i begrænset tid: Forbedr dine fotos GRATIS

Som den førende destination til at arbejde med historiske fotos opgraderer MyHeritage konstant de værktøjer, vi tilbyder til at forbedre dine fotos. Senest har vi netop udgivet en ny, forbedret version af farvegendanning, funktionen i MyHeritage In Color™, som genopretter nuancerne i falmede farvefotos.

For at markere lejligheden tilbyder vi GRATIS og ubegrænset brug af MyHeritage In Color™, Photo Enhancer og Photo Repair fra i dag den 24. januar til den 5. februar 2022!

Klik her for at forbedre dine fotos GRATIS

MyHeritage’s fotofunktioner giver dig mulighed for at mindes og skabe en dybere forbindelse til din slægtshistorie.

  • Photo Repair: Reparerer ridser og revner i fotos
  • MyHeritage In Color™: farvelægger sort-hvide fotos og genopretter farverne i falmede farvefotos
  • Photo Enhancer: bringer slørede ansigter i skarpt fokus

Normalt kan du forbedre et begrænset antal fotos gratis, og kun betalende abonnenter har ubegrænset adgang. I løbet af dette tidsbegrænsede tilbud kan du imidlertid reparere, farvelægge og forbedre så mange fotos, som du vil, selv uden et betalt abonnement.

Sådan bruger du Photo Repair, MyHeritage In Color™ og Photo Enhancer

For at komme i gang kan du besøge enten MyHeritage In Color™– eller Photo Enhancer-siderne og uploade dit foto. Farvelægning og forbedring tager kun et par øjeblikke, når dit foto er blevet uploadet. Når du har farvelagt et foto ved hjælp af MyHeritage In Color™, får du mulighed for at forbedre det med Photo Enhancer og ligeledes omvendt.

Alternativt kan du logge ind på din MyHeritage-konto og enten uploade nye fotos eller forbedre eksisterende fotos i sektionen Billeder. Du skal blot klikke på det foto, du ønsker at forbedre, og klikke på knapperne, der vises i øverste højre hjørne. Reparation af fotos er i øjeblikket kun tilgængelig fra fotosiden.

Du kan finde flere oplysninger og instruktioner om brugen af MyHeritage-fotoværktøjerne i denne artikel fra vores vidensbase: MyHeritage-fotofunktioner: Hvad de er, og hvordan du bruger dem

Gå ikke glip af denne chance for at give dine gamle familiefotos nyt liv! Dette tilbud udløber den 5. februar 2022, så gå i gang med at forbedre dine fotos i dag.

Klik her for at forbedre dine fotos