Halvbrødre fandt hinanden med MyHeritage DNA. Derefter opdagede de, at de også havde søstre!

Halvbrødre fandt hinanden med MyHeritage DNA. Derefter opdagede de, at de også havde søstre!

I sommeren 2021 bragte en MyHeritage DNA-test halvbrødrene Fernando Hermansson Carabali og Ivan Andreas som i flere år havde ledt efter deres biologiske familier sammen. De var begejstrede over opdagelsen og troede, at deres lykke ikke kunne være mere komplet… indtil de opdagede, at de havde flere søskende.

Se videoen af deres fantastiske genforening herunder:

Brødrene finder hinanden

Fernando, 37 år, begyndte sit liv i Colombia, hvor han blev efterladt på et kloster som spædbarn. Nonnerne tog ham til sig og tog sig af ham i et stykke tid, hvorefter de bortadopterede ham til en familie i Sverige. Han voksede op der og havde en lykkelig barndom med sin adoptivfamilie.

Fernando som barn

Fernando som barn

Som voksen begyndte han at spekulere over sin biologiske familie: hvem de var, hvad de lavede og hvordan de så ud. Denne nysgerrighed fik ham til at begynde at lede efter dem. Han rejste til Colombia i håb om at finde nogle spor eller tråde at følge, i håb om mod alle forventninger at finde mindst ét familiemedlem – men han fandt intet. Han vendte hjem skuffet og modløs.

I sommeren 2021 modtog Fernando et MyHeritage DNA-sæt som en gave fra en god ven. Det lå i skuffen i et par måneder, indtil Fernando fik mod til at tage det og sende sin prøve til laboratoriet.

Fire uger senere modtog han resultaterne, og øverst på hans DNA-match-liste stod en mand ved navn Ivan. Det anslåede forhold var angivet som “halvbror”.

Ivan, 35 år, var vokset op i Amsterdam i Holland. Han blev også født i Colombia og blev bortadopteret som 3-årig. Han havde også en lykkelig barndom, og han begyndte også at udvikle en nysgerrighed om sin oprindelse. Han rejste også til Colombia for at søge efter spor om sin biologiske familie, og han optrådte endda i den hollandske version af Sporløs. Men heller ikke han fandt noget.

Ivan som barn

Ivan som barn

Så hørte han om MyHeritage DNA-testen og forstod, at den kunne hjælpe ham med at finde biologiske slægtninge. Så han bestilte sættet og tog testen… og der var den, en halvbror fra Sverige.

“Det kom som lidt af et chok,” siger Fernando. “Jeg kontaktede Ivan, og jeg fik et hurtigt svar. Det var fantastisk. Ivan er 35 år, så jeg har en lillebror. Det føles utroligt.”

De besluttede sig for at mødes og havde en følelsesladet genforening, som du kan se i videoen nedenfor:

“Vi har mange ligheder; vi er begge kreative, vi er begge skuespillere, og vi har mange fælles interesser,” siger Fernando.

Plottet intensiveres

Brødrene fortsatte med at forske i deres oprindelse og gjorde snart flere opdagelser. I december 2021 fandt de yderligere to halvsøskende: et par søstre, Angela (40) og Sandra (43), begge født i Colombia og i øjeblikket bosiddende i Spanien.

Alle søskende har den samme far. Søstrene vidste, hvem deres far var, men havde ikke kontakt med ham, og han døde for 16 år siden. De kendte også hinanden, men havde ikke kontakt, før de var voksne. De havde ingen anelse om, at de havde andre søskende, og det kom som en stor og vidunderlig overraskelse.

Ivan taler stort set ikke spansk, og Sandra og Angela taler meget lidt engelsk, men deres følelser og glæde over at have fundet hinanden talte for sig selv. Fernando besluttede sig for at flyve til Spanien for at møde dem så hurtigt som muligt, og de fire søskende blev snart genforenet personligt. De er nu en uadskillelig del af hinandens liv.

Sandra siger, at hun ikke kan leve uden sine søskende nu, og hun råder alle, der leder efter biologiske familiemedlemmer, til at gøre det: “Giv ikke op, søg efter din familie. Alt er muligt!”