Jeg mødte endelig min halvbror, som jeg fandt gennem MyHeritage DNA

Jeg mødte endelig min halvbror, som jeg fandt gennem MyHeritage DNA

Anna Sardis voksede op i Cleveland, Ohio, i en familie af græske indvandrere. Hun har altid vidst, at hun var født i Grækenland, men hvad hun ikke vidste – indtil hun var voksen – var, at hun var blevet adopteret. Efter at have fundet sin biologiske mors familie tog hun en DNA-test og uploadede sine data til MyHeritage – og fandt en halvbror på sin biologiske fars side!

Dette er hendes historie:

Da jeg var i 20’erne, flyttede jeg ind i mine forældres hus og begyndte at gennemgå gamle filer i kælderen. Da jeg kom til 1960’erne, fandt jeg nogle oplysninger, som bare ikke passede sammen. Min bror blev født i 1965, og jeg fandt en lægejournal, der viste, at min mor havde fået en abort i september samme år. Det betød, at det var umuligt, at min bror kunne være blevet født tre måneder senere.

Jeg begyndte at grave efter flere oplysninger og fandt ud af, at mine forældre havde adopteret både mig og min bror fra det samme børnehjem i Athen.

Af respekt for den familie, der har opfostret mig, besluttede jeg dog at lade være med at handle på denne information med det samme. Først 30 år senere begyndte jeg aktivt at lede efter min biologiske familie i Grækenland.

Folk kender alle i små landsbyer i Grækenland, så jeg besluttede at prøve at søge efter min familie ved at rejse dertil i juni 2019 – jeg fandt ud af, at min mor var død som 52-årig, men jeg havde 3 halvsøstre, onkler, tanter og fætre og kusiner! Jeg var forbløffet, begejstret og taknemmelig over, at de tog imod mig. Jeg tog tilbage for at møde dem i september samme år.

En ny opdagelse med DNA

Da jeg kom tilbage til USA, tog jeg en DNA-test for at se, om jeg kunne lære mere om min familie, men jeg fik ingen interessante matches. Derefter uploadede jeg mine resultater til MyHeritage. Til min vantro fik jeg at vide, at jeg havde en halvbror i Sverige, men denne gang fra min biologiske fars side!

Jeg begyndte straks at skrive til ham, og resten er historie.

Anna med sin halvbror Mats

Anna med sin halvbror Mats

Vi havde planlagt at mødes i marts 2020, men få dage før Mats’ flyvning startede COVID-lukningnen.

Det var ret deprimerende, men vi fortsatte med at snakke sammen næsten hver dag og lærte hinanden bedre og bedre at kende. Mats købte endnu en billet i 2021, for så at aflyse endnu en gang på grund af COVID. Vi tænkte ved os selv, at vi ikke måtte dø, før vi mødes!

Gudskelov lykkedes det tredje gang, og Mats kom endelig på besøg hos mig i maj 2022. Her er en video, som vi tog af det øjeblik, hvor vi endelig mødtes ansigt til ansigt.

Det var to fantastiske uger! Han er nu tilbage i Sverige, og vi planlægger snart et nyt møde! Mine søstre kommer til USA i juli til min søns bryllup, og jeg er taknemmelig for hver eneste dag, at min familie vokser på så vidunderlige måder!

Anna og Mats med yderligere familiemedlemmer

Anna og Mats med yderligere familiemedlemmer

Vi har stadig ikke noget spor af vores biologiske far, men vi tjekker MyHeritage ofte for at se, om der dukker noget op. Hvis det er meningen, skal det nok ske!

Mats og jeg deler den samme far, mine søstre og jeg deler den samme mor, men vi føler os alle forbundet.

Tak MyHeritage, for at være forbindelsen i vores familiekæde!

Mange tak til Anna for at dele sin historie!

Har du en historie at dele om en fantastisk opdagelse, du har gjort gennem MyHeritage? Fortæl os det endelig her!